Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 529
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
За какво ти го изписа тоя неупоген newsm78

Предполагам заради високите антитела... Снощи ми излязоха резултатите от имунологията и там бяха препоръчали включване на Неупоген. Антителата са се повишили още...
Димов каза да спра Фраксито за една седмица (до следващ преглед ) и днес да бия Неупоген. И  зацапването ми не спира, може и заради това.
Единия близнак май няма да го бъде...  Cry

# 91
Иха, благодаря за чудното стихотворение.
Не спирайте да се борите момичета, късмета все някога ще Ви споходи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дай боже ...  Hug Hug  bouquet

Кали , надявам се всичко да е наред не се отчайвай  Sick 
Попитай в някоя аптека дали не могат да ти го доставят с поръчка ...
Стискам палци  Praynig

# 92
  • на морето
Момичета, да споделя - вчера бях на пункция. Извадиха 2 бр., но за съжаление не са се оплодили Sad Опитвам се да се държа и да не се разтройвам, но знаете, че с всеки опит таим надежди, че имеено това е именно успешният. От друга страна хубавите новини, които споделяте ме зареждат с положителни мисли, че скоро и нас ще и споходи това чудо.

# 93
  • София
Кали, не мога да помогна по въпроса за неупогена. Иначе, за фраксито- има логика да го спреш.
Келсон, горе главата. Другия път ще стане  bouquet
При мен успешна се оказа 8- мата пункция и 4- ти трансфер. Тъкмо се бях тотално отчаяла.

# 94
ivankaka, честити бобчета, да си седят на топличко следващите 9 месеца!  bouquet

Kali_tod, не може ли да ти се изпрати лекарството с куриер от София? С удоволствие бих помогнала, ако мога с нещо?  Hug

kelson, кураж и никакво отказване. hug

# 95
  • В сърцето на любимия човек
kukkanen - ivankaka роди вече, две момиченца  Hug

# 96
  • Варна
Kali_tod, не може ли да ти се изпрати лекарството с куриер от София? С удоволствие бих помогнала, ако мога с нещо?  Hug

Уж вече го намерихме. Обещаха ми да го поръчат тук в една аптека и утре да го имам следобяд...
Благодаря ти много все пак!   bouquet

А Каката вече е родила, доколкото разбирам, така че са приключили със стоенето на топло...  Wink
Кака, как се гледат близнаци, много ли е зор?

# 97
  • на морето
 Ivankaka, kukannen, благодаря за куража Hug! Споделям ту к, защото знам, че ще бъда разбрана. Имам 2 неуспешни инвитро в дрьга клиника. Тук това ми е втора пункция. Знам, че не трябва да се отчайвам и да продължавам напред!  

# 98
  • София
Ще кажа като си ги прибера от болницата...

# 99
  • Варна
Ще кажа като си ги прибера от болницата...
Пожелавам ти най-здравите и кротки бебета!

# 100
 Blush Мдам, съвсем съм се отнесла покрай валежа от две чертички в другата тема! Embarassed  Flutter smile3555

Извинявам се, ivankaka, бързо да си ги прибираш и да си ги гушкаш!  Hug

# 101
хайде и от мен честито, да са ти живи и здрави бебчетата, а на всички момичета пожелавам такъв късмет - едно инвитро–две бебчета  Laughing

# 102
Здравейте и от мен,пожелавам на всички най-вече успех и да не се губи надежда!А сега на въпроса може би не е точно за тази тема,но не открих такава за начинаещи Simple Smile.Пациентка съм на д-р Стаменов,в началото сме, без нещо конкретно уточнено като проблем освен факта ,че 4 г.не се получава.Не разбирам обаче какво се случва с това запазване на тези часове,докторът иска да ме прегледа следващата седмица за проследяване на овулация и др.неща,а отвън ми казват ,че нямало свободни часове,записаха ме в някакъв страничен списък и трябва да ми се обадят ден преди това за да ми уточнят дали ще имам час.Има ли вероятност да ме оставят без час и да остана за другия месец или това си е практика на клиниката да вмъква в промеждутъци пациенти?

# 103
Molssi , добре дошла в клуба! Или трябва да си много настоятелна, когато се опиташ да запазиш час, или просто запазваш за друг лекар, щом е само за проследяване. Стаменов е супер зает и наистина има списък на изчакващи, като в общи линии ти се обаждат да потвърдят предишния ден ще имаш ли час или не. Аз лично за такива неща ходя при Шефкетова, въпреки че съм негов пациент - много е мила, позитивна и никога не се налага да чакам по 4 часа Grinning

# 104
  • Варна
До колкото знам, има такава вероятност. С пациентите на Д-р Стаменов е така. Случва се най-редовно да са в някакви си списъци и да минават преглед при някой от другите лекари.
Но за съжаление, не мога да ти помогна със съвет. Аз не съм при Д-р Стаменов и никога не съм държала да съм при него.

Общи условия

Активация на акаунт