Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 621
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Ами аз съм пациентка на д-р Шефкетова и биопсията ми беше в петък, самата тя каза 5-6 дни след биопсията да й пиша смс и да чакам отговор! Сега ще се пробвам! Благодаря рабитче Simple Smile

# 466
naskomimi, и аз съм забелязала от сайта на Д-р Даскалов, че обръща много внимание на тези неща. Ти си нямала възможност да го пуснеш, но не разбрах в крайна сметка пуснала ли си го вече и какъв е резултатът?
Kali, е ама поне някой някога ти го е назначавал. Генетичен вариант в гена на Тромбоцитен гликопротеин IIb/IIIa, Генетичен вариант в гена на плазмиоген активатор инхибитор 1 (PAI-1) - тези 2, които ти си пускала ги няма в моето изследване за тромбофилии.

Явно аз съм от малкото дето нищо не им назначават и си самоназначавам и си откривам разни работи.  Thinking ooooh! newsm78
Има ли някакъв стандартен пакет изследвания в Надежда, който се пуска след аборт? Извинявам се, ако ви питам за 2 път, момичета.

Аз съм с три аборта, но всички след спонтанно забременяване. Заради тях станах и пациентка на клиниката. Нямат стандартен пакет, поне според мен. При мен процедират на принципа на изключването - имунология, генетични, ЦС, разширена спермограма, хистероскопия, биопсия, тромбофилия. Всичко е наред за сега. Не знам има ли друго, което предстои. Мога да ти кажа в петък, когато съм на преглед

# 467
  • София
Здравейте,

моля, ако някой има телефона на д-р. Шефкетова да ми го изпрати на лично съпобщение

Благодаря много!

# 468
Здравейте ,момичета

На някой да му е изписвана  Resveratrol 325 - хранителна добавка  и да знае къде в София мога да я намеря. 

# 469
  • Живее на Луната
ehsia, на мен ми го изписаха но нямаше дозировка в рецептата. Взех си някакъв в комбинация с други неща, но самия е Resveratrol е 100. Ще питам доктора другия път дали не е малко  newsm78
Иначе го търси в аптеки и био магазини, има го и в интернет. На теб за какво ти го изписаха?

# 470
Bell@, изписа ми го за подобряване на яйцеклетките ,заедно с метфогамма и деган -таблетки. Но не мога да го открия ! Трябваше да питам в аптеката на клиниката, но въобще не се сетих!
Момичета, ако някой ходи в клиниката тези дни ,ще може ли да попита в аптеката за Resveratrol 325?  Ще съм ви много благодарна  bouquet

# 471
  • Живее на Луната
И аз имам същата рецепта. Този грамаж ми е много странен - иначе в iHerb има всякакви разфасофки.

# 472
Ох, хич не ми се иска да поръчвам по интернет!

# 473
  • Живее на Луната
Това 325 на рецепрата ли го пише и има ли мерни единици (мг, г)?

# 474
  • В сърцето на любимия човек
ehsia - ако не ти е късно, утре ще мога да проверя дали го има и на каква цена.

# 475
ehsia - ако не ти е късно, утре ще мога да проверя дали го има и на каква цена.

Много ще съм ти благодарна   bouquet

# 476
Здравейте, някой знае ли кръвната картина преди пункция може ли да се направи следобед или задължително трябва да е сутринта.

# 477
Здравейте, някой знае ли кръвната картина преди пункция може ли да се направи следобед или задължително трябва да е сутринта.

Може по всяко време.

# 478
До колкото знам ПКК се прави на гладно и жадно.

# 479
  • Варна
До колкото знам ПКК се прави на гладно и жадно.

Абсолютно.
ПКК се прави сутрин на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт