Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 517
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Записах си час за ЦС, можете ли да разкажете как преминава процедурата - какво трябва и не трябва да се преди преди нея, позволен ли е сексът в периода преди ЦС (четох, че не е?), правят ли се изследвания в същия ден (МБ, ПКК), пие ли се антибиотик след това, със собствени дрехи ли се остава... изобщо всичко, за което се сетите! Hug

# 646
И мейли писах, на всички тел. звънях и няма отговор. Шоко какъв е този телефон в кабинета, може ли да ми го дадеш?  Аз все пак до понеделник тъпо и упорито ще звъня , пък дано ме огрее.

# 647
  • София
mishoko, не си ли от Сф? На мен така и никой не ми звънна за генетичните и сама си ги получих от регистратурата, след това на прегледа доки ги коментира.

# 648
А Персенска и Шефкетова имат ли деца? Чудела съм се, те помагат на толкова хора, а всъщност как е при тях?

Защо не ми се вижда аватара пак?

Персенска има син.

# 649
  • София
А Персенска и Шефкетова имат ли деца? Чудела съм се, те помагат на толкова хора, а всъщност как е при тях?

Персенска има син.
откъде знаеш  Mr. Green
аз знам други работи.

# 650
И мейли писах, на всички тел. звънях и няма отговор. Шоко какъв е този телефон в кабинета, може ли да ми го дадеш?  Аз все пак до понеделник тъпо и упорито ще звъня , пък дано ме огрее.

Аз си ги получих по имейла с коментар. Но това се заявява при прегледа. Оттам на сетне с генетиците се консултирам само по имейла, много са мили и отговарят бързо и подробно. Опитай в понеделник след 17ч на телефона на имунолозите. Би трябвало на него да отговарят, нали използват кабинета им.

# 651
  • Стара Загора
Рядко пиша тук ама разисквате едни хубави теми та да се включа и аз. Абе момичета и аз бях на пункция вчера ама там в стаичката всички бяхме много тихи  Joy  hahaha
Относно лекарите пациентка съм на Персенска, но съм попадала и при другите лекари Стаменов колкото и да беше уморен ми обясни каквото попитах, Шефкетова ох като си помисля как ме заболя биопсията, но се държа мило, а Райков- имам абонамент за прегледи преди пункция, държи се нахакано определено, но гадно -не.
Успех на всички и повече приказки в малката стаичка!

# 652
  • Варна

Да телефонът е на имунологията 02/4417978

# 653
Елдорадо, май си права за отношението към всички, прекалено много им станаха пациентите. Ще видя как ще мине първия преглед и ще му мисля дали ще остана или ще си продължа в старата клиника, там не ме натоварват с глупости (от сорта на липсващи резултати, списъци и т.н.)... и винаги като имам нужда мога да си задам въпрос, по-откриваеми са...

# 654

Персенска има син.
откъде знаеш  Mr. Green
аз знам други работи.

Знам от нея в процес на разговор ми каза,,това си е до живот и аз съм така след раждането на синът ми''

# 655
След биопсия цикълът нормално ли идва или със закъснение?

По-рано даже.
Благодаря ти, а на мен ми закъснява.

# 656
Каква е цената на хистероскопията? Помните ли на кой ден сте я правили? Благодаря момичета и хубава вечер.

# 657
Аз правих оперативна хистероскопия през март , платих 350лв с направление от ЛЛ. Тя се прави межди 6-10 ден на МЦ.

# 658
  • София
Момичета, хубава тема сте подхванали за докторите в клиниката и отношението и към нас. Сигурно не сме малко хората които сме попадали на изнервен лекар в клиниката, разсеян и раздразнителен. Но това не трябва да го помним, изнервяме се допълнително, гадно е знам да срешнеш безчуствения поглед, да ти отговарят с да и не .........ама да стигнем до финал и няма да се сещаме за тези неща.
Успех на всички момичета  bouquet

# 659
Иля не съм от Сф, а и уговорката с др ни беше в зависимост от резултатите да видим дали да замразяваме.
mi_ni аз преглед нямах, защото когато ходих за консултация след неуспешния опит беше събота и др Персенска помоли да ни вземат кръв и да звъннат на генетиците да дойдат да си я вземат, за да не се разкарваме друг ден. А ако има някакъв проблем има ли някакво лечение, че на мен след 2 седм. пак ще ми дойде и се глася за замразяване, ама ако има проблем при генетичните... пак губя време, вече 10-12 дена нищо не знам и не се предприема и взех да се изнервям #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт