Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 545
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
  • София
аз пък само разсеяни съм ги срещала, ама толкова че направо гледат и слушат, но не чуват и не виждат  ooooh!
ама си питам, настоявам, повтарям и си свършвам работата.

# 616
  • гр. София
Грубиянско отношение съм срещала само от Райков и то 2 пъти.

# 617
  • София
А Персенска и Шефкетова имат ли деца? Чудела съм се, те помагат на толкова хора, а всъщност как е при тях?

Защо не ми се вижда аватара пак?

# 618
  • Варна

При Райков съм ходила само веднъж и съвсем явно ме пренебрегна заради друга пациентка, която явно си беше "негова". Въпреки, че акушерката му каза, че номера ми е преди нейния, той каза първо тя да влезе... Реших да го пренебрегна и да не се ядосвам за глупости!

# 619
  • София
А Персенска и Шефкетова имат ли деца? Чудела съм се, те помагат на толкова хора, а всъщност как е при тях?

ами питай ги  Mr. Green

# 620
  • Варна

ами питай ги  Mr. Green

Joy Joy Joy
Шефкетова няма...

# 621
  • Живее на Луната
+1

# 622
  • София
Е не, няма да го направя. просто се чудех. Видях й племеницата един ден, даже може пак да е станала леля втори път, беше бременна снаха й

# 623
  • София
Момичета, как се е държал Стаменов, разкажете, не споменавайте само.  Wink

Ами така, както описаха по-горе държанието на Шефкетова. Не ми отговаряше на въпросите, намусен, раздразнен, накрая само дето не ме избута от кабинета... А аз не съм от най-питащите...

Ясно, не съм го срещала в такова настроение.
Явно съм улучила Шефкетова, а според отзивите е много мила.

# 624
Момичета, как се е държал Стаменов, разкажете, не споменавайте само.  Wink
 Показах му резултатите от Е2 бяха супер ниски-55, аз го попитах има ли смисъл да продължаваме-след 48ч трябваше да ми бъде пункцията.А той ми каза Щом така съм казал това е-на висок тон и ядосан EmbarassedНо пак казвам вече го забравих и му прощавам,въпреки че сгреши-нямаше смисъл да продължаваме.На всеки се е случвало да избухне понякога.А може и аз да съм го издразнила с ? си както и да е не го вземайте толкова навътре Peace

# 625
  • София
+1

Моля, разкажете за Райков - аз последния път имах час за Шефкетова и предния ден ми се обадиха, че ще ме прегледа Райков, честно казано държа се много добре и се чудех дали изцяло да не почна да ходя при него. Иначе от начало уж бях пациентка на Стаменов, но последните пъти, въобще не мога да се вредя при него и все ме прехвърлят при Шефкетова.

# 626
  • Живее на Луната
При Райков съм попадала два пъти - първия път трябваше да ми направи някаква манипулация и се държа много добре. Втория път беше за да говорим с док как ще продължим, но него го нямаше и на негово място беше Райков. Изобщо не знаеше как да се държи и какво да ни каже - първо ни посрещна с думите "И какво сега, продължавате ли?", после дъвчеше дъвка и си личеше как от зор какво да ни каже ръсеше само глупости. Не издържах и си тръгнах  Peace
Та извода ми е че за манипулации става, но още няма опит и не знае какво да прави със сложните случай. Ако сте за първо инвитро - да, ако имате неуспехи не се занимавайте с него. Това е моя извод.

# 627
Егати двойният аршин- Стаменов може, Шефкетова не може  Mr. Green

# 628
  • гр. София
При мен последният случай беше, че всички бяха горе на пункция и само той беше свободен, а аз бях със зацапване в 8-9 г.с. След хиляди мрънкания ме погледна, но се държа много грубо през цялото време.

# 629
  • София
Егати двойният аршин- Стаменов може, Шефкетова не може  Mr. Green

sigma, това във връзка с кое, че съвсем се обърках.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт