Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 523
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Неприятна работа, аз се надявах да почиват по график както миналата година.

# 676

пънче-мънче , така ще направя, благодаря!  Hug  bouquet

Миналата седмица когато бях При Райков каза че  е в отпуск до 23. 06 включително , така че звъни и искай час за  24-25 06 .  Или ми се обади и сподели тревогите си да ти каже какво да правиш !
Стискам палци всичко са е наред .       bouquet bouquet

# 677
  • В сърцето на любимия човек
Бодил - сигурна ли си, че ще отсъства на 23-ти? На мен лично той ми написа на картончето да си запазя час за 23-ти  за проследяване на киста newsm78 Предполагам, ако го няма ще ме прегледа някой друг, моя преглед не е кой знае колко важен.
Секрет за микробиология всеки лекар може да вземе, така че kukkanen най-добре се обади на регистратура, а от там ще преценят за кога и при кого да те запишат, ако д-р Райков отсъства.

# 678
BoDill, пънче-мънче, звънях, но ми затварят. След работа ще мина оттам за резултати от СГ и направо на място ще си запиша час. Благодаря ви за помощта!  Hug

# 679
  • В сърцето на любимия човек
kukkanen - би ли писала после дали д-р Райков ще отсъства на 23-ти. Предварително благодаря   bouquet

# 680
Пънче на 100 % , нека пак тя да ти провери , на мен ми каза 24-25 06 ще е там . Може и да не съм разбрала нека пак тя да попита ...
Мен лично ако ме питаш се обади и си промени часа за 24.06 .  Успех миличка !!!  Hug  bouquet

# 681
Моля ви някой да сподели инфо за квартира близко до клиниката!

# 682
  • Пловдив
Момичета, резултатите от имунологични изследвания могат ли да се видят онлайн, както са другите изследвания? Звъня в клиниката, но вдигат и затварят и направо  #Crazy На телефона за справки за изследвания и т.н. никой не вдига. Имам потребителско име и парола, но като вляза пише неготов, а пуснахме в събота и казаха, че днес ще са готови, в петък имам записан час при док и се притеснявам дали ще станат.

# 683
пънче-мънче, BoDill, непременно ще попитам и ще пиша оттам.  Hug

# 684
  • гр. София
Не, не могат.
Можеш от регистратурата да си ги получиш.

# 685
Момичета, резултатите от имунологични изследвания могат ли да се видят онлайн, както са другите изследвания? Звъня в клиниката, но вдигат и затварят и направо  #Crazy На телефона за справки за изследвания и т.н. никой не вдига. Имам потребителско име и парола, но като вляза пише неготов, а пуснахме в събота и казаха, че днес ще са готови, в петък имам записан час при док и се притеснявам дали ще станат.
Обади се в кабинета по имунологията и ги помоли да то ги пуснат на мейла .

# 686

Цитат на: mishoko в вт, 17 юни 2014, 20:27
И мейли писах, на всички тел. звънях и няма отговор. Шоко какъв е този телефон в кабинета, може ли да ми го дадеш?  Аз все пак до понеделник тъпо и упорито ще звъня , пък дано ме огрее.

Да телефонът е на имунологията
02/4417978

# 687
  • Пловдив

Цитат на: mishoko в вт, 17 юни 2014, 20:27
И мейли писах, на всички тел. звънях и няма отговор. Шоко какъв е този телефон в кабинета, може ли да ми го дадеш?  Аз все пак до понеделник тъпо и упорито ще звъня , пък дано ме огрее.

Да телефонът е на имунологията
02/4417978

Свързах се на 0882 193 978, една много любезна жена провери дали са готови и даже ми обясни, че всички показатели са в норма и че трябва да си наблюдавам антителата тат и мат, потеже те са ми завишени и че от регистратура ще си получа разпечатка! Благодаря ви!  Hug  bouquet за съвета да се обадя! Много съм щастлива от резултата, едно по едно започваме да отхвърляме, тук всичко е ок! 

# 688
пънче-мънче, потвърдиха, че д-р Райков е на работа на 23.06. Hug

Да се похваля, че СГ е идеална по всички показатели - ужасно съм щастлива!
Педпочитам на мен да ми има нещо, отколкото на него... сега обаче се чувствам виновна. Confused

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 18:58 от kukkanen

# 689
Аз правих оперативна хистероскопия през март , платих 350лв с направление от ЛЛ. Тя се прави межди 6-10 ден на МЦ.
Това цената за диагностична или за оперативна хистероскопия ли е?
За диагностична има ли отделна цена и с упойка ли се прави (местна или обща)?  newsm78 Пак забравих да попитам всичко, което исках.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт