Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 523
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Много е приятно в клиниката толкова късно вечерта,  май ще искам вече нощни прегледи. Grinning

# 721
Момичета, да ви попитам колко време продължи стимулацията при тези от вас, които са били по дълъг протокол?Знам, че е индивидуално, знам, че лекарят преценява, но си правя едни сметки без кръчмар  Laughing, та затова питам
ще съм мноооого благодарна , ако ми дадете малко инфо, поне при вас как е било
Здравей паячето! Аз съм пациентка на д-р Персенска. На 19;20 или 21 ден от цикъла ти се бие блокираща инжекция, след това док. ти казва кога да отидеш на преглед пак и за самата стимулация. В случая при мен беше на 14.05- блокажа, а стимулацията почна от 29.05. От започване на стимулацията си през ден на преглед и хормони( за които трябва да си два часа по рано в клиниката) и всеки ден с инжекции. Пак док. ти казва кога ще ти е пункцията и след това трансфера. Това е в общи линии. Надявам се да съм ти била полезна!  smile3503

# 722
Много е приятно в клиниката толкова късно вечерта,  май ще искам вече нощни прегледи. Grinning

И аз така се чувствам, когато съм при Стаменов по нощите Grinning

# 723

И аз така се чувствам, когато съм при Стаменов по нощите Grinning
+1  Laughing
Веднъж ми се е случвало, но беше същото - супер адекватен, обясняващ и усмихнат  Grinning

# 724
Аз изпитвам ужас от късните вечерни часове, защото после трябва да пътувам по тъмниците. Предпочитам слънчевата част от деня.

# 725
Да, но е такова спокойствие! Simple Smile

# 726
  • Пловдив
Добро утро, мили дами!   bouquet
Имате ли по-прясна информация относно конференцията между 29.06 и 02.07.? Бяхте писали, че Перси е казала, че мъжете ще са тук, а Стаменов е казал, че ще остане сам тези дни? Има ли нещо ново като информация, защото на телефоните не мога да се свържа? Притеснявам се, защото така като гледам ако не пункцията, то трансфера може да ми се падне през този период...А ако остане сам Стаменов при всички тези момичета и започнати процедури не знам как ще се справи... #Crazy
Ще се радвам да споделите по-скорошна информация, защото аз ще ходя чак в сряда и чак тогава мога да питам!
Поздрави за хубав и усмихнат ден от мен!   
bouquet

# 727
  • София
Вчера минах на преглед в 12ч. и се оказа късметлийски нощен час, защото Стаменов даде зелена светлина за дългочакания трети опит, много съм щастлива.  newsm19

Ще бъда за трети път по къс протокол, изписа ми лепенки и Деган преди цикъла.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 09:33 от Иля

# 728
Деганът не е ли против гадене?

# 729
  • София
Да, но в случая е за качеството на яйцеклетките.

# 730
  • Хасково
Мили момичета, в неделя 22.06 съм на преглед при д-р Стаменов, има ли някоя която ще започва стимулация, д-ра ме вика на втори- трети ден от цикъла за проследяване на задържан фоликул и изследване на естрадиол По къс протокол ще съм живот и здраве. Бих се радвала ако има някоя от вас с която да си почакаме пред кабинета му, часа ми е от 12:20:)

# 731
Момичета, някоя от Вас знае ли как стои въпроса със донорска яйцеклетка. Интересуваме колко горе долу се чака, каква е процедурата и ориентировъчна цена. А ако роднина ти я дава дали е по добре и става ли по-бързо.
Благодаря Ви  Hug

# 732
Момичета, някоя от Вас знае ли как стои въпроса със донорска яйцеклетка. Интересуваме колко горе долу се чака, каква е процедурата и ориентировъчна цена. А ако роднина ти я дава дали е по добре и става ли по-бързо.
Благодаря Ви  Hug

Здравейте ! И мен ме интересува този въпрос . Нова съм в начинанието да си имаме бебе с моя партньор и имаме проблем с моите яйцеклетки - няма ги никакви . Затова се нуждая от донорска яйцеклетка . Аз съм пациентка на Д-р Персенска от миналата седмица ( беше ми първи преглед ) - и направо минахме на въпроса за донорство . Ще се радвам на адекватен отговор .

# 733

И рано сутрин в неделя е същото спокойствие!  Mr. Green

# 734
  • София
Дам, винаги си избирам точно това време за даване на кръв.  Grinning

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 12:09 от Иля

Общи условия

Активация на акаунт