КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 580
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Валюша , честит  празник на Зари ,да бъде много  богата ,но в богатството  и най много да  има здраве,любов и приятелство !
Скоро ще бъде  у дома  и ще се насладите с деди на вашето голямо богатство ,пък  и както чувам ще го омесите с шотландско сродяване !Нека  доброто  и късмета се настанят във вашия дом и да не си  отиват никога !

Момичета, прочетох малко назад  и виждам че Джили тръгва  за лятна  почивка Джили , събирай загар  и хубави  емоции,опитай се да забравиш ежедневната сивота  и  се наслаждавай на почивката си !

Гъбче ако знаеш как ми се ходи на планина ,но през лятото,а точно тогава винаги започва варненско лято  от как се помня-гости,близки,познати,приятели  ,децата   и никога не можем да  отидем лятото в планината освен в далечната 2000г ,когато бяхме в Родопите  на  яз Доспат...Толкова омагьосваща  е планината .....Кога ли ще врътна ключа във Варна  и...да ме търсят по баирите Joy

Маринка да кажеш как мина днес ?Съседът там ли беше ? Joy

Флооо ще трябва повечко   неща да те питам за сватбата ,че ....Имаше ли подаръчета за  гостите?Изненади за младите ?

Ивкеее пак си на ниво-по няколко включвания правиш Как  успяваш ? newsm78

Момичета ,днес мой познат ми каза ,че в съботния брой на "България днес ", имало статия на цяла страница за  Клуб на готините баби  ...Не знам за кои баби точно  иде реч ,дори снимки  имало ,но  аз не съм го виждала...Някой да знае нещо ?
Оставям ви ,че трябва да правя салатката...

Ееее невероятни сте Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Дидиа,Роси,Джили Hug Hug Hug

# 406
Луска,
 голямо благодаря !

Диди,  Hug
бях започнала да се притеснявам, че те няма... Дано вече всичко е ОК.

Тану,
,,престраши се'', накани се и дай знак за среща, когато си в СФ ....

ММ се прибра ...
Ще има бой по дупето ако продължавам да се подмотвам...
Ако мога късно довечера пак ще се обадя...

# 407
Дидиа Hugписали сме заедно . И при мен беше така с публикуването. Нещо имаше проблеми. Във Фб те виждам от време на време. Неда голяма сладурка.... по кротко с нервите , пази ги ,че още сме необходими....
Тану  Hug и ти си имаш поводи за радости и приятни емоции. Всички разчитат на теб , а и гъбите те карат да ги дегустираш... hahaha
Гъбче Hug чудесно сте си изкарали в нашият край. Къде бяхте в Родопите? то навсякъде е красиво и зелено.
Джили Hug travel 55

# 408
Рибче Hug ти пък кога писа , отговорих на тези които сме писали заедно и сега гледам ,че си писала.
Аз мисля ,че може да се види и по интернет тази статия във вестника. Ако е писано за нас , дано да е нещо хубаво.... сега ще се опитам да потърся...
Приятна вечер ! :*  love001

# 409
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета!   bouquet
Прибирам се току що от плажа , каталясала.  Crazy
Много жега , а водата и тя чай.  Grinning Разкошотийка.  Laughing
Малко отмора , душ и да захлади и разходката предстой.  Peace
Около обяд влизах , но не ме пусна мамата и не съм ви чела ,
само метнах по едно разноокаво оЧо.  Mr. Green Довечера
ще четЪ.  Laughing Айде да хапнем обедо-вечерята и да се отмятаме
задачките.  Peace До довечера!  Hug

Валюшка , да ви е живо и здраво сладкото момиче!
Много щастие , любов и късмет!
Хубав празник!

# 410
  • Кубрат/ Пишурка
 Ето съм и аз надвечерно hahaha

ВАЛЮШКА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Ето и от мен за приятелството:

ПРИЯТЕЛИТЕ ВЕРНИ НЕ ПОЗИРАТ,
МЕДАЛИ ТЕ ЗА ВЯРНОСТ НЕ СЪБИРАТ.
СОЛТА И ХЛЯБА ВКУПОМ СИ ДЕЛИМ,
ОПОРА СА НИ ПРАВИ ДА ВЪРВИМ....
ОСЪДЕНИ РЪКА ДА НИ ПОДАВАТ,
СЪДБА СА ЗВЕЗДНА И ЗВЕЗДИ ОСТАВАТ.

ПРИЯТЕЛИТЕ ВЕРНИ НЕ ОГРАБВАТ,
ТЕ МАЛКО ИСКАТ - САМО ДА НИ ТРЯБВАТ.
ПРИЯТЕЛСТВОТО ТЕ НЕ АФИШИРАТ,
А ПРОСТО ПО ЧОВЕШКИ НИ РАЗБИРАТ.
ЗА НАС НЕ ДАВАТ ДУМА ДА СЕ КАЖЕ,
ПРОЩАВАТ НИ, ВИНОВНИ ДА СМЕ ДАЖЕ.

ПРИЯТЕЛИТЕ ЗАЛЪКА СИ ДАВАТ
И РИЗАТА - ДУШИТЕ НИ ДА СГРЯВАТ.
ТЕ МНОГО ПРАВЯТ, МЪНИЧКО ПРИКАЗВАТ
И ШУМНО СВОЙТА ВЯРНОСТ НЕ ДОКАЗВАТ.

ПРИЯТЕЛИТЕ НЯМАТ ЕТИКЕТИ,
ЦЕНАТА ТЯХНА В СТОРЕНОТО СВЕТИ.
ПРИЯТЕЛИТЕ ДНЕС СЕ РАЗПОЗНАВАТ
С ТОВА, ЧЕ ТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ СТАВАТ!

Диде, добре се появи, че те мислехме Hug
Джили, лек път!

# 411
  • София
Ето ме, прибрах се.

Кари, курсът ми е компютърен.  Heart Eyes Ще изучавам няколко основни програми. И да ви се похваля е почти индивидуален - курсистите сме трима За сега се справям отлично. Но, това е програма по която съм работила, макар и лаишки. Много нови неща научавам. Ще видим другите програми дали ще са ми така лесни.  Laughing

Валюш, да е жива и здрава сладката Захарина! Много любов и успехи от сърце й желая!

Джили, приятно изкарване в Мармарис, в което не се и съмнявам! Сега мисли само и единствено а себе си, остави всички мисли, дето те тормозят тук. Лек път!   Hug

Фло, леко да й е на душата на майка ти! Банално звучи, но е истина - човек е жив, докато живее в сърцата на близките и приятелите си. Прегръдка за теб!  Hug

Ив, казала си го много точно! Всички май бързаме първо тук да приседнем и да  се "раздумаме", пък после да се захванем с ежедневието.  Hug

Шпунц, скъпа, много се радвам на включването ти!  Hug

Борянче, Мамси, Гъбче,  Wink

Луси, много интересно е огледалната стена, но идеята, заради която е създадена ми харесва повече. Дано се възродят старите занаяти, защото Пловдив със своите калдъръми и стар град носи възрожденски дух и много ще му вървят отново старите и позабравени занаятчийски еснафи.  Peace

Рибче, имах два съседа млади-младини и се гордея, че аз съм напред с едни гърди пред тях - това го приемайте буквално (както знаете), но и преносно, сиреч най-добрата съм. И скромна, разбира се.  hahaha

Дидия, благодаря ти. Да е успешен и вашият Любчо и дано всички сме направили правилния избор с училищата! Да ти е жива и здрава хубава Лили, на патерица! А Неда е прекрасна, както винаги. А тази снимка с  Валя Балканска направо си е за показ навсякъде! Hug

То, още и още пишете. Да ви кажа, че преди малко така ме изхвърли мамата, а тъкмо привършвах с писането. И си рекох: Ти какво ще се хвалила като не можеш да запазиш едно малко или голЕмо писание в интернет. Хич и не споменавай! Сега се успокоих като споделяте, че имате проблем с мамата и вие.

Рибке, не знам нищо за подлистника във в. България днес, но влезох в интернет версията от събота и видях, че има някакво копие на нашата група с 12 участнички и споделяне с картинки. Доста постно, не могат да се сравняват с нас.  hahaha Но, да са живи и здрави, да си пишат и да се наричат, както си знаят.

Сега ще си позволя да копирам пак списъка и да добавя още желаещи, та да не му изпусна дирята.

СПИСЪК ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА
13-14 юли (неделя и понеделник)
СПА ХОТЕЛ КОСТЕНЕЦ

СПИСЪК

1. Марина
2. Роси
3. Мамси ?
4. Танита
5. Ивлин ?
6. Здравка-Мравка
7. Кари
8. Валюша ?
9. Джили
10 Шпунц

Ехе, колко сте писали още - Здравче, Тану, Жабче,  Янче! Heart Eyes

П.П. Не ми връзвайте кусур на грешките, нЕмам време и нерви да се връщам и да се чета отново.  hahaha

Хайде, със здраве!

# 412
[color=red

Ивкеее пак си на ниво-по няколко включвания правиш Как  успяваш ? newsm78

Hug Hug
Рибка Hug,днес съм цял ден на работа от 9.00 до 18.00 часа и "баялдисах" и в почивките си пишех репортажите
Диди, Hugне остана до отпуската и ще отпуснеш "нервата"Поздравления за Любчо,аз съм му фен.Да ти е здрава и щастлива Лили .
Шпунц,Боряна,Мамси ,Тану Hug
Маринка  Hugи мен ме изхвърляше мамата и аз и теглех същото и така цял следобяд JoyА за курса ти завиждам,защото всичко което знам ,а то е скромно съм го учила сама в движение и затова съм самоука,но ми върши работа.
Тану, Hugпо твоя въпрос има виц-Защо е тази цицина на главата на тъща ти ....Ами не искаше да яде гъбите от тигана  hahaha hahaha hahaha hahaha
Гъбка Hug Hug благородно ти завид,завид,тези Родопи са ми чистилището
Джили  Hugприятен път и много загар и емоции на макс. bye bye sun
Приятна вечер на всички!!!!!!!!

# 413
  • Видин
              Момичета,мили момичета, Ив , Мамси , Борянче , Шпунц , Джили , Луси , Дидиа , Тану , Рибката , Жабче , Янче , Маринче , БЛАГОДАРЯ ВИ! За пожеланията,красивите цветя и милите думи! Ма@ната му на клишето ,но съм благодарна на Бог,че ви имам! newsm51  love001 newsm51
          Направихте деня ми още по-щастлив и споделен! И Зари беше поздравена от ваше име. М/у другото тя вече ви познава като общност и когато говорим за нещо и се чудим така ли беше или не, тя казва:"Я питай твоите бабетки!". Много ни се радва,макар че и тя е на мнението на мъжа Ивлински,че сме по-скоро КЛБ! Grinning

# 414
Валюша да ти е жива и здрава захарната щерка. Нека да е щастлива и удачна във всичко с което се заеме!

# 415
Момичета досадих ви днес, но е важно да пиша.
Бързам, по същество .
Копирам -

СПИСЪК ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА
13-14 юли (неделя и понеделник)
СПА ХОТЕЛ КОСТЕНЕЦ

СПИСЪК

1. Марина
2. Роси
3. Мамси ?
4. Танита
5. Ивлин ?
6. Здравка-Мравка
7. Кари
8. Валюша ?
9. Джили - 2 нощувки, ако има и други желаещи да останат с мен
10 Шпунц

Благодаря ви за пожеланията, много сте мили.

Хубава вечер!

# 416
  • София
Тук съм, чета ви. Мамата вече 2 пъти ме изхвърли. Аман вече - предлагам да спрат форума за 2 -3 дни и да си напрвят измененията.
Валюша, да ти е жива и здрава Зари! Да е щастлива и да успява във всичко.   bouquet
Джили, лек път и весело изкарване на почивката!
Луси, много хубава огледалната стена. Искам и тук да направят, ама няма.  Crossing Arms
Маринка, учи -  ще изпитвам.  Laughing
Дидиа, радвам се, че пишеш. Неда е кукличка.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 22:03 от Aisha

# 417
  • София
Ето ме отново. Преди малко се прибрах от тръстиката, а ММ е на работа и съм сама. С вас не може да ми е скучно. Сега нищо не ми се работи, ще се помотая в и-нет пространството, ще поговоря с руските ни приятели. На всички ви благодаря за съчувствието, а Шпунц много точно го е казала...
И вчера, и днес в темата ни има поводи за поздравления.
ДИДИА,да ви е жива и здрава голямата дъщеричка. Много радост и късмет й желая. А ти подруга ненагледна, ако още малко не се беше появила, щяхме да те обявим за общонационално издирване. Сега, за да си изкупиш греха, пишеш всеки ден поне по три поста. hahaha
ВАЛЮШКА,на голямата ви дъщеря желая от всички най-хубави неща по много. Прибави и моето пожелание!
РИБКЕ,Младоженците ни подариха по една сватбена снимка за спомен. Това вече се случва на няколко сватби, на които съм ходила напоследък. Получиха само три предметни подаръка-една картина, още една картина-нашата и една икона. Всички гости им подариха пари. Вуйчото на момчето им подари едноседмична екскурзия до Барселона.
МАРИНКА,събери им погледа с познания. Питат ме момичетата има ли снимки от сватбата? Ами има, ама няма кой да ги качи, защото Флото е малце неграмотна. Учи се миличка, а после ще направиш един курс и за нас. То като гледам, май ще съм на индивидуално обучение hahaha
ТАНУ,щом ще имаш сватове в София, да се надяване, че и с нас ще се срещаш. Чакаме те.
ИВЕ, ЯНЧЕ, ЖАБКЕ, ЛУСИ, ДЖИЛИ, ШПУНЦИ, КАРИ, Hug  love001
Казвам ви лека нощ и след малко..." В Русия съм, в Русия съм..." Simple Smile

# 418
  • София
Mомичета, забравих да ви кажа, че може би утре след обяд ще скокна до вилата и ще се върна в сряда, или в четвъртък. Кажете, кой искаше бял здравец. Имам за подаряване, Мисля, че бяха Светълчо и Шпунц, а може и да греша. Имам и още едно красиво бяло цвете за подаряване-градинско е. Кой иска? Преди да тръгна за Варна си начупих чепки от едни разкошни рози. Доколкото знам сега не е време да се садят рози. Някой знае ли нещо по въпроса newsm78Целувки и чао.

# 419
  • София
Аз, аз искам. Първа съм.  Heart Eyes Laughing

Фло, мислех да водя Влади при теб тази седмица, ама ще се размине май, че и той ходи всеки ден на репетиции, а и ти си заета, та ще стане може би, другата или по-другата, като се договорим. н градинарка. Но, пък миналата година садих рози през лятото и взеха, че две се хванаха. Без да ги захлупвам с нищо отгоре. Само ги поливах. Е, май още не са цъфнали по сведения на ММ, но пък времето е пред нас.  Heart Eyes

Фло, не смея да коментирам саденето на рози, защото съм пишман градинарка. Но, пък да кажа,  миналата година садих рози през лятото и взеха, че две се хванаха. Без да ги захлупвам с нищо отгоре. Само ги поливах. Е, май още не са цъфнали по сведения на ММ, но пък времето е пред нас.  Heart Eyes

Айша, готова съм за изпит, трябва да има контрол, нали?

Джили, има желаещи за два дни, даже повечето за са два. Спокойно си почивай!

Лека нощ, приятелки мили!

Най-хубавото в човешкия живот е приятелството с другите хора.
ЕЙБРАХАМ ЛИНКЪЛН

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 22:55 от marina_vladi

Общи условия

Активация на акаунт