Ех ,момичета наслушах се на хубава музика Благодаря Наистина не пуска клиповете тази вечер
Слушайте новините да чуете и видите как и Варна пострада от потопа тази вечер
http://www.moreto.net/novini.php?n=255283
може би петата любов - саксофон: Феликс Словачек:

Като малко дете се радвам , че успях да усетя таз тръпка. Краско и той е превъзбуден и щастлив. Много пара струваше всичко , но
И друго имаше , ма като се сетя.
Чета за срещата във варна , че сте си изкарали чудесно. Зопознали сте се с нашата Пчеличка на живо. Прекрасна дама е. Видях снимки във Фб, много сте готини... 
чета за Варна ,за Аспарухово , какво става при вас , имате ли поражения ??? Ужас... Дано всичко да се размине безболезнено и да не се повтаря.
ако знаеш как ви се радвам ,че така сте си изкарали с Краско . Направо се принесох при вас. Браво на мама и Влади за прекрасният подарък !!!
нито за миг не съм се съмнявала , че няма да си изкарате весело. То винаги е хубаво като сме заедно....Радвам ви се за весело настроение.... Кафенцето на Кари и аз си го варих на машината.

. Баткото как я приема? hug Я да чуя и твоето мнение. Внучето ми Никола завърши първи клас. Има списък от 10 книги: Български народни приказки-А. Каралийчев, Приказките на Андерсен, Приказките на братя Грим, Приказки по телефона-Джани Родари, Мечо Пух, Пипи дългото чорапче, Ние врабчетата, Патиланско царство и другите две забравих кои са. Ами той всеки ден по 5-6 часа трябва да чете. Чете сравнително бързо, но все пак много са. Не съм от тези баби, дето се тръшкат и глезят внучетата си, но това е непосилно за тях. Страхувам се да не се получи обратен ефект. Вместо да обикне четенето, да се откаже. Обича математиката, с удоволствие решава задачи, обича да рисува, естествено играе и на таблета по някоя игра, но за любимите занимания време не остава. Ей, вместо да си починеш, ваканция си все пак, аз те занимавам с училищни проблеми.