СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 766
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
Обявяване на резултатите по БЕЛ и математика - 7 клас.

Обявяването на резултатите по БЕЛ и математика за 7 клас в цялата страна ще стане едновременно на 04.06.2014 г. след 17.00 часа.

Всеки ученик ще може да направи проверка на своите оценки с ЕГН и входящ номер на сайта http://7klas.mon.bg,
НЯМА РЕЗУЛТАТИ

Аз намерих резултати на моята, но... не зная на кое да вярвам. Първите бяха едни, а вторите други - много близки до очакваните.

# 1 081
  • Русе
може ако са оплескали втори модул

# 1 082
  • на вълнолома
Има нещо гнило и нашите оценки се промениха #Cussing out. Въпросният кольо , който пусна линка да не ни чете и да променя оценките. Незнам какво да си мисля вече, сега по математика са по-високи!

# 1 083
намерихте резултати, но не в сайта обявен от МОН, нали

# 1 084
Резултатите се промениха в положителна посока сега и в четерите позиции има оценки над 5, което мен ме удовлетворява, но дали ще оостанат така????

Трябва да се провери още няколко пъти.

Успех на всички

# 1 085
Как може оценката за кандидатстване да е по - малка??? Нали се събират от първи и втори модул ?? Дали не е шмекерия някаква ?

Може, ако детето се е справило по- зле на ВТОРИ МОДУЛ.

# 1 086
  • София
А сега де, първия път бяха нереални, но вече пет пъти ми дава
едни и същи и много близки до очакваните. Това ли са последно  Thinking

Български език и литература
5.667 / 5.569

Математика
6.000 / 5.981

# 1 087
от МОН казаха, че няма все още резултати

# 1 088
  • Русе
нашите вече не се променят
а защо няма точки? мислех че ще има.

# 1 089
  • София
При мен оценките са едни и същи при всяко влизане, излизат ми и трите имена на детето,
не знам вече на какво да вярвам..... Ако някой им е хакнал сайта това вече е прекалено да разполага
с личните данни на толкова много деца. За пореден път се чудя в каква държава живеем.

# 1 090
Колко оценки бяха миналата година???  2 или 4

# 1 091
  • София
Вчера като се прибрах, пуснах като фон телевизора у дома и в движение хванах по Канал 1 интервю на г-жа Клисарова с Димитър Цонев. Чула-недочула не  обърнах внимание, но ми се стори, че разговаряха и за резултатите от нашите матури.
Днес намерих това интервю, в което министъра казва, че резултатите щели да излязат в четвъртък (след 9:30 минута в клипа ).   Thinking Силно се надявам, в разговора да става въпрос не за резултатите, а за статистиките и анализите, които правят след публикуване на оценките.

Разговор с министър Анелия Клисарова в „Още от деня”
http://bnt.bg/part-of-show/razgovor-s-minista-r-aneliya-klisarov … -v-oshte-ot-denya

Реших да споделя тази информация, тъй като ме човъркаше. Но моля, темата да не се разводнява с разсъждения и тълкувания.

Аз също чакам 17:00 ч. Peace  Стискам палци за нашите деца, дано довечера да имаме повод за разпускане!

# 1 092
 Flutter Български език и литература 5.330/5.524
Математика 5.426/4.939
 Обичам го това детенце!!! Надхвърли всички очаквания! Hug

# 1 093
от МОН казаха, че няма все още резултати

Значи сегашните попълнени оценки не са истински, щом казват от МОН, че още няма резултати? #Crazy

# 1 094
Скриха сайта.

Общи условия

Активация на акаунт