СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 346
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 140
И аз успях два пъти да вляза - първия път 3,69 и 4,79, а втория 5,42 и 5,32, Сега вече не мога

# 1 141
Когато излезнаха първите резултати бяха подредение на първи ред математика, а на втори БЕЛ. При повторното зареждане и смяна на резултатите се обърна и подредбата - на първи ред дойде БЕЛ, а на втори математика  newsm78
И при нас така се появиха- в единия случай по математика по малка оценка от БЕЛ, в другия- обратно.. #Crazy

# 1 142
Моля, тези, които успяха да влязат два пъти и откриха разлики, кажете в + или в - бяха разликите?

Това, за да предполагаме, че ако се променят пак в каква посока да очакваме  Laughing
Нашите резултати бяха в минус, но други казаха, че са в плюс, тъй, че нищо не се знае.

# 1 143
  • Бургас
Вторият път резултатите бяха в +

# 1 144
  • София

Моля, тези, които успяха да влязат два пъти и откриха разлики, кажете в + или в - бяха разликите?
При нас - много в плюс. От 3 и малко до към 5 и 80.

Чудесно! Сега остава да е вярно и дано да е закономерно за всички Simple Smile

Това, за да предполагаме, че ако се променят пак в каква посока да очакваме  Laughing
Нашите резултати бяха в минус, но други казаха, че са в плюс, тъй, че нищо не се знае.

Thinking

# 1 145
  • София
Учителка на дъщеря ми им е казала, че това са резултатите и че понякога, когато министерството рестартира сайта могат да се видят за кратко. Praynig Дано да е така!
Кои са верните? Първите или вторите?

# 1 146
  • София

Това, за да предполагаме, че ако се променят пак в каква посока да очакваме  Laughing
В нашият случай БЕЛ надолу, МАТ нагоре, - разликата по БЕЛ е 0,042, а по МАТ 0,035. Не ги пиша, защото не знам дали са окончателни.

# 1 147
как е възможно това? с едно егн и вх.№ - два пъти различни резултати? тия в мон да не ги джуркат като тото? #2gunfire #2gunfire това е повод за съмнение.... newsm78 ooooh!

# 1 148
  • на вълнолома

Това, за да предполагаме, че ако се променят пак в каква посока да очакваме  Laughing
Вторият път бяха" -" ooooh! при нас

# 1 149
  • София
При първото влизане при резултатите имаше само въведено името на детето без оценки, а при 3-4 повторни влизания оценките бяха едни и същи и нямаше разминаване в подредбата на предметите.

# 1 150
МОН не са пуснали никакви резултати. Малко търпение трябва.

# 1 151
  • София
Според мен обаче вторите са по-верни, защото МАТ 1 модул той няма грешка и втория път имаше 6, а първият път 5,872, което беше невъзможно! /ако въобще можем да говорим за верни, но са блезки до очакваните, факт/

# 1 152
  • Златна Добруджа
С пускането на линка успях да вляза 2 пъти, и двата пъти резултатите бяха едни и същи, близки до очакваното. Сега вече не мога да вляза.

# 1 153
  • Бургас
Вторите ги проверих два пъти и бяха еднакви

# 1 154
Аз пак не мога да проумея - как по НВО ще има примерно 5,667 ,  а при крайна оценка за кандидатстване 5,513 .....по всякаква логика когато прибавяш нещо към нещо , би трябвало крайния резултат да се увеличава......или пишат наказателни точки по втори модул ???????

Там е работата, че не се прибавя.

За 1 модул се пише оценка 6 за 65т, а за втори модул- оценка 6 за 100т.

Благодаря , ganis  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт