СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 885
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз пък съм разочарована, по математика ги смятахме повече Embarassed. Може ли някой да разтълкува защо има разлика между оценки НВО и ОЦЕНКИ ЗА КАНДИДАТСВАНЕ?

Е как защо? НВО е само І модул. Втората оценка обхваща и двата.

ДА ПРЕДУПРЕДЯ, ЧЕ ВЧЕРА ИЗЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ САЙТА НА МОН ЧЕ ИМА ДУБЛАЖЕН САЙТ, ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПРОВЕРЯВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=658

Ставаше въпрос за зрелостници, но...

В тази насока бе и задявката ми с Колето- потребител само с едно мнение. Да ме прощава, ако греша, но първото, което ми хрумна, бе това.

Още веднъж- спокойствие и успех на всички деца, които го заслужават!

Моля не ме освирквайте  Sad аз също разревах дъщеря ми като и казах резултатите  Embarassed

# 1 126
  • София
Аз пак не мога да проумея - как по НВО ще има примерно 5,667 ,  а при крайна оценка за кандидатстване 5,513 .....по всякаква логика когато прибавяш нещо към нещо , би трябвало крайния резултат да се увеличава......или пишат наказателни точки по втори модул ???????

Там е работата, че не се прибавя.

За 1 модул се пише оценка 6 за 65т, а за втори модул- оценка 6 за 100т.

# 1 127
Колкото и да пазех самообладание до последният момент, вече и аз съм на
ръба на нервна криза, защото видях резултати, които много ми харесаха, а тъпото е че
не знам дали да им вярвам. Сега до 17 часа съвсем ще изперкам.  #Cussing out
И аз съм същата!

# 1 128
  • София
Аз изобщо не мога да вляза пък

# 1 129
  • София
Аз пък съм разочарована, по математика ги смятахме повече Embarassed. Може ли някой да разтълкува защо има разлика между оценки НВО и ОЦЕНКИ ЗА КАНДИДАТСВАНЕ?

Е как защо? НВО е само І модул. Втората оценка обхваща и двата.

ДА ПРЕДУПРЕДЯ, ЧЕ ВЧЕРА ИЗЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ САЙТА НА МОН ЧЕ ИМА ДУБЛАЖЕН САЙТ, ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПРОВЕРЯВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=658

Ставаше въпрос за зрелостници, но...

В тази насока бе и задявката ми с Колето- потребител само с едно мнение. Да ме прощава, ако греша, но първото, което ми хрумна, бе това.

Още веднъж- спокойствие и успех на всички деца, които го заслужават!

Моля не ме освирквайте  Sad аз също разревах дъщеря ми като и казах резултатите  Embarassed

Иде реч за ДЗИ, не за НВО.

# 1 130
  • София
Моля, тези, които успяха да влязат два пъти и откриха разлики, кажете в + или в - бяха разликите?

Това, за да предполагаме, че ако се променят пак в каква посока да очакваме  Laughing

# 1 131
  • Русе
Аз пак не мога да проумея - как по НВО ще има примерно 5,667 ,  а при крайна оценка за кандидатстване 5,513 .....по всякаква логика когато прибавяш нещо към нещо , би трябвало крайния резултат да се увеличава......или пишат наказателни точки по втори модул ???????
какво не проучяваш. Ако има 65т на първи модул  - 6, ако има 30т. на втори модул - по малко, общо точки 95, което не е 100 следователно по-малко то 6

# 1 132
  • София
Когато излезнаха първите резултати бяха подредение на първи ред математика, а на втори БЕЛ. При повторното зареждане и смяна на резултатите се обърна и подредбата - на първи ред дойде БЕЛ, а на втори математика  newsm78
Първите резултати бяха потресаващи, прималя ми  Embarassed

# 1 133
Обадих се в МОН не са качвали резултати
Да вземат да пуснат едно официално съобщение на сайта си ли?

Моля, тези, които успяха да влязат два пъти и откриха разлики, кажете в + или в - бяха разликите?
При нас - много в плюс. От 3 и малко до към 5 и 80.

# 1 134
При втората проверка са нагоре
Български език и литература

5.800  

5.719  

Математика

5.867  

5.456  

МОМЧЕ

# 1 135
  • дядовата ръкавичка

Това, за да предполагаме, че ако се променят пак в каква посока да очакваме  Laughing

Разликите при нас бяха в плюс. Мисля, че вторите резултати са верните.
Не знам дали съм доволна, защото няма статистика, но отговарят на съня ми на 100%  Wink

# 1 136
  • София

При първото ми логване резултатите, които видях, бяха по-високи, отколкото при второто  Cry.

# 1 137
Учителка на дъщеря ми им е казала, че това са резултатите и че понякога, когато министерството рестартира сайта могат да се видят за кратко. Praynig Дано да е така!

# 1 138
  • Русе
нашите първо бяха двойки, после реалните, ако са реални. Още не мога да си успокоя сърцето.

# 1 139
  • под Витоша
разликите бяха в + т.е. втория път показа по-високи оценки

Общи условия

Активация на акаунт