СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 821
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Русе
въпросът е дали това се верните резултати.
ние очаквахме нещо такова, е малко повече по БЕЛ, но хаирлия да е.

# 1 111
Никой с нищо не се подиграва, сайтът просто не издържа и заби, всички знаехме това, какво се правите сега на изненадани. Я да се поуспокоим малко сега.

Толкова много обсъждахме това.

И без това резултатът излезе доста преди обявения час 17:00, не разбирам защо има недоволни #Crazy
Това е най-вероятната причина, възможно ли е това движение нагоре-надолу да е поради презичисляване на коефициента ?

# 1 112
  • София
Никой с нищо не се подиграва, сайтът просто не издържа и заби, всички знаехме това, какво се правите сега на изненадани. Я да се поуспокоим малко сега.

Дали е забил или просто спряха достъпа ... защото някой в министерството отново се /с извинение и без/ оака.

И така да е, какво значение има? По-спокойно!  Hug

# 1 113
Не е забил сайта. Спряха го. Позволи на специалиста.
Според мен оценките обаче са тези които излязоха преди спирането.. за съжаление.

# 1 114
  • София
подигравка е това, че от МОН не знаят за качени резултати. Казаха ми да проверя към 17 ч. , шяли да пуснат линк....а то някой вече го пуснал...мисля, че това са истинските резултати, просто са пуснато от не-който-трябва Simple Smile

# 1 115
Много се надявам резултатите да не са верни! Не мога да вляза вече в сайта.

# 1 116
Аз проверих само веднъж, преди да забие и съм доволна от картината. Момиче-Пловдив.
Български език
5,867/5,681
Математика
5,733/5,644

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 12:48 от Vania_k

# 1 117
При мен излезе два пъти един и същ резултат, но сега не ми се зарежда сайта.  Confused
Български език
5,60/5,363
Математика
6,00/5,006
Не е прекрасна картинка и очаквах по-високи резултати, но каквото-такова!

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 12:17 от ladyvers

# 1 118
Моля ,като пишете оценките уточнете за момче или за момиче иде реч.Благодаря!

# 1 119
  • София
Първите резултати, които излязоха бяха потресаващи  Shocked
После се смениха. Почти за всички беше така.

# 1 120
  • София
Приятелка ми се обади и вика - ужас, имаме 2-ка и след малко пак - а сега имаме 4.90
Дълбоко се съмнявам това да е разлика от преизчисления.

# 1 121
Аз пак не мога да проумея - как по НВО ще има примерно 5,667 ,  а при крайна оценка за кандидатстване 5,513 .....по всякаква логика когато прибавяш нещо към нещо , би трябвало крайния резултат да се увеличава......или пишат наказателни точки по втори модул ???????

# 1 122
  • София
Oх, втрещих се #Crazy

Отварям сайта на мон (mon7.mon.bg....), въвеждам данните( с които до преди малко излизаше "няма такъв ученик") и ми излизат номера на детето, трите имена едни оценки, коите са доста разминаващи се с очакваното. Детенце направо се разрева особено за математиката, защото е убедена за себе си, че е решила задачите при това вярно. Има грешки, но не като за оценките които виждаме. По български език същото.

Неварвайки пробва детенце на другия компютър и там излизат резултати доста по-реалистични спрямо очакванията ни. Явно нещо нещата не са в ред в момента, но не знам има ли изобщо нещо вярно във видяното и на кое да се доверяваме. Успокоявам се, че още работят по качването и затова така е станало.
Сега ми е още по-притеснено от вчера  Crazy

# 1 123
Обадих се в МОН не са качвали резултати

# 1 124
  • София
Колкото и да пазех самообладание до последният момент, вече и аз съм на
ръба на нервна криза, защото видях резултати, които много ми харесаха, а тъпото е че
не знам дали да им вярвам. Сега до 17 часа съвсем ще изперкам.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт