СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 522
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 320
И аз да се включа за статистиката - без уроци:
БЕЛ 5.633 /5.625
МАТ 5.800/5.888

Нормално, на умните родители децата за какво да ходят на уроци. Ходят децата на такива като мен

Joy Joy  Joy
чакай да излязат от работа довечера и да се включат в темата с резултати и коментари.
Миналата година по едно време си мислех, че резултатите на моето дете не са негови, а на учителите които са го подготвяли....

# 1 321
  • на вълнолома
Майчета, да ви се похваля и за синковеца: приет е в първи клас по първо желание: немски + английски.
Ще е първи номер и ще има да го изпитват, ама като името му започва с А.... Grinning
Тази вечер ще трябва да полеем събитията....
Желая на всички родители спокойствие, а на децата успех до 15-ти юни, за да не си развалят оценките, а които могат да подобрят и после късмет и успех при класиранията.
Чао на всички, беше ми много приятно с вас /освен с кода  Laughing!
Ами хайде честито! Все първенец да е! Simple Smile

# 1 322
  • Русе
За Русе все още няма статистика или аз не мога да я намеря  newsm78
Живо се съмнявам да има. Дано греша.
от статистиката за Бургас резултата ни е повече от отличен според мен - 14. Направо съм на седмото небе, не че много съм се съмнявала, но друго е да видиш колко гордо е детето ти след толкова много труд.

# 1 323
Здравейте и от мен,
при нас резултатите са БЕЛ: 5.681 МАТ: 5.831 момче София, иска ми се да ни стигне за СМГ

# 1 324
Здравейте!
Някой може ли да ми каже колко е бала за момчета в 32-ро СОУ "Св. Климент Охридски", гр. София за тази година?  newsm78 newsm78 newsm78

# 1 325
Елан - във вас никой в темата не се е съмнявал! Браво на девойката!

# 1 326
За протокола:

МАТ-5.94
БЕЛ-5.93

Школа по БЕЛ, като през април и май почти не я е посещавала.

# 1 327
  • София
За протокола:

МАТ-5.94
БЕЛ-5.93

Школа по БЕЛ, като през април и май почти не я е посещавала.

Фран,  Peace

# 1 328
Браво!!! Много умни и успешни деца! Поздравления за децата и за вас мили мами

# 1 329
  • Rouss?, Ruse, Bulgaria
Току що получих отговор от РИО Русе:
"Писмените работи могат да се видят на 05 и 06 юни 2014 г. от детето в заседателната зала на РИО - Русе на ет. 10
 Д. Райнов
Началник РИО – Русе"
Какво искат да ми кажат, че родител не може да ги види?!?
Споделете, моля, какво знаете по въпроса!
А за статистики дума не обелват...

# 1 330
  • София
Е, Фран поздравления!  bouquet
По-високо е само небето! Hug Hug Hug Hug

# 1 331
Голяма ли е разликата в нивото на 91-ва и 73-то?

# 1 332
Голямо браво за детето ти Фран!
Както и за всички малки борци на БГ Мама!
Нали ви казах - всички ще са отлични!

# 1 333
Е не сме, просто не се обаждаме  Joy

# 1 334
  • София
Как да разбем как е детето , гледайки статистиката, трябва да знаем колко деца се приемат в отделните паралелки ли, хич не ми е ясно, някой ако може да ме светне, какво да гледам и как да анализирам. Не са излезли статистиките, знам, но тогава в темата ще стане горещо и затова питам сега.
Благодаря!

За точна паралелка малко трудно ще сметнеш, защото може тази година да не е като миналите. Горе-долу грубо по минималния бал от миналата година, но ако въпросното дете от миналата година е в един интервал с вас, т.е. преди него е имало горе-долу същата бройка деца, колкото и преди вас. Това е при условие, че приемем, че  не са променени драстично бройките на местата в гимназиите.
Например, ако Иван сега е с бал 32 и на място 300 в статистиката. Миналата година детето, което е влязло последно в паралелка френски е пак с бал 32, но място 250 в статистиката. Сега шансът на Иван да влезе при същия бал е по-малък, защото е по-назад в статистиката, т.е. преди него има 50 деца повече. Давам груб пример, само за да илюстрирам. Мисля, че логиката ми е вярна.  newsm78

Честито на печелившите! Надявам се вече оценките да са окончателни.

Много ми е странно как на първи модул с 2 може да се кандидатства. Аз си мислех, че ако на първия модул е двойка - край.

Общи условия

Активация на акаунт