СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 522
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 305
според миналогодишната статистика - около 85 момчета преди нас.
А според бургаската - около 50. Еха, ако бяхме в Бургас...чудно щеше да е.

Нещо сте объркали. Между 85-то място за София - момчета, ако сте от София, в миналогодишната статистика и 50-то място за Бургас понастоящем, има 0.5 точки разлика или за бала около 1 единица. 11.56 за София и 11.10 за Бургас.

# 1 306
  • на вълнолома
За Бургас излезе .peikovaaa , мисля е от тук. Гледаш срещу вашата оценка колко има с натрупване. Това е броя на децата, изкарали повече от вас. Не те касае колко момчета и момичета са, а само общото / то е момчета + момичета/.При нас няма квоти по полове и за това те интересува само общия брой.
Ох, дано обясних като хората!
Само да допълня, че в Бургас отдавна няма квоти. Големият ми син беше в осми клас преди 6 години и още тогава се кандидатстваше на общо основание.

4.570 4.579    18     873     7    403     11     470

Благодарско! 873 са преди нас по мат. Това са оценките с които се кандидатства в статистиката, нали?

# 1 307
За Русе все още няма статистика или аз не мога да я намеря  newsm78

# 1 308
Как да разбем как е детето , гледайки статистиката, трябва да знаем колко деца се приемат в отделните паралелки ли, хич не ми е ясно, някой ако може да ме светне, какво да гледам и как да анализирам. Не са излезли статистиките, знам, но тогава в темата ще стане горещо и затова питам сега.
Благодаря!

# 1 309
  • София
Поздравявам всички деца с резултата, който са постигнали и им желая успех:)
Нека ви кажа нещо, от позицията на учител.
Да, оценката за общото класиране е важна, но най-важна е персонално за детето.
Какво имам предвид? Ако едно дете е стартирало в началото на година с 3 и преди това е било за 3, но е изкарало например 3,50 или 4, това е отличен резултат!
Родители, гледайте персонално оценките на децата си, как те са надскочили себе си; как са се трудили през годината, за да наваксат (ако са имали слаби места)...
Лично за мен, като учител, най-съм доволна от едно момче, което изкара по МАТ 3,866 (молех се за него, да изкара поне 3). За мен, той е отличник:)

# 1 310
И аз да се включа за статистиката - без уроци:
БЕЛ 5.633 /5.625
МАТ 5.800/5.888

# 1 311
Как да разбем как е детето , гледайки статистиката, трябва да знаем колко деца се приемат в отделните паралелки ли, хич не ми е ясно, някой ако може да ме светне, какво да гледам и как да анализирам. Не са излезли статистиките, знам, но тогава в темата ще стане горещо и затова питам сега.
Благодаря!

Според мен най-добре е да гледате минималния бал за прием в отделните училища от миналата година. Като излезе статистиката пък ще е ясно в някаква степен дали ще върви надолу или нагоре.

# 1 312
Сутринта когато видях първите резултати за малко ми спря сърцето и отказах да се ядосвам. Сега вече видях оценките на девойката и съм доволна.
Момиче, София
Математика:5,606
БЕЛ: 5,719
Балът не ни стига за 91, но пък и не ни е много мерак. Сега чакаме НПМГ да са по коректни и експедитивни в петък. Много се радвам на добрите оценки на повечето дечица от форума. Браво!
 Hug

# 1 313
Дунди, моля те, пусни ми линк за този пусти план проем - от одеве се мъча и не го откривам.... съвсем се обърках днес

# 1 314
  • София
Синът ми е оценен по следния начин:

БЕЛ   5,800     5,663

МАТ   6,000     6,000

Желая късмет на всички кандидат-гимназисти!

# 1 315
БЕЛ 5.633 /5.625
МАТ 5.800/5.888

Нормално, на умните родители децата за какво да ходят на уроци. Ходят децата на такива като мен

# 1 316
  • София
Поздравявам всички деца с резултата, който са постигнали и им желая успех:)
Нека ви кажа нещо, от позицията на учител.
Да, оценката за общото класиране е важна, но най-важна е персонално за детето.
Какво имам предвид? Ако едно дете е стартирало в началото на година с 3 и преди това е било за 3, но е изкарало например 3,50 или 4, това е отличен резултат!
Родители, гледайте персонално оценките на децата си, как те са надскочили себе си; как са се трудили през годината, за да наваксат (ако са имали слаби места)...
Лично за мен, като учител, най-съм доволна от едно момче, което изкара по МАТ 3,866 (молех се за него, да изкара поне 3). За мен, той е отличник:)
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Така е и за нас, Гане!
Благодаря ти още веднъж за подкрепата още веднъж и от тук! Hug

# 1 317
  • Варна
Майчета, да ви се похваля и за синковеца: приет е в първи клас по първо желание: немски + английски.
Ще е първи номер и ще има да го изпитват, ама като името му започва с А.... Grinning
Тази вечер ще трябва да полеем събитията....
Желая на всички родители спокойствие, а на децата успех до 15-ти юни, за да не си развалят оценките, а които могат да подобрят и после късмет и успех при класиранията.
Чао на всички, беше ми много приятно с вас /освен с кода  Laughing!

# 1 318
  • Rouss?, Ruse, Bulgaria
За Русе все още няма статистика или аз не мога да я намеря  newsm78
Аз също съм от Русе и преди малко им пратих мейл с въпроси:
1. Къде и кога могат да се видят работите?
2. Кога ще излезе статистиката?
Пиши им и ти, за да се задействат. Ако има и други майки от Русе, нека и те им пишат.

# 1 319
  • на вълнолома
БЕЛ 5.633 /5.625
МАТ 5.800/5.888

Нормално, на умните родители децата за какво да ходят на уроци. Ходят децата на такива като мен

Не съм съгласна! Аз също съм била отличничка, но и двамата ми сина не са. Големият ходи на уроци цяла година и по БЕЛ, и по МАТ и въпреки това резултатите не са задоволителни за мен. Човека си е доволен и това е! Ще го видя на класирането дали ще е! До детето си е! Колкото и да е умен родителя, колкото и уроци да взема - на сила хубост не става!

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 16:55 от peikovaaa

Общи условия

Активация на акаунт