СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 499
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 290
  • дядовата ръкавичка
Моля, ако някой няма какво друго да каже, освен да сподели резултатите на своето дете, да НЕ го прави. Аз разбирам вълнението, аз самата също се вълнувам, но претоварихме форума. Освен това изписахме купища страници със споделени резултати. Само си помислете, вие лично интересувате ли се от резултатите на съседското дете и ако да, то градивен ли е този интерес или е чисто любопитство.

На мен са ми интересни резултатите и на другите деца. От една страна, голяма част от тях чувствам близки, защото си споделяме тук близо 7 години, от друга - от чисто статистическа гледна точка.

# 1 291

НЕ ЧЕ МИ ВЛИЗА В РАБОТАТА, НО МИСЛЯ ЧЕ ГРЕШИТЕ БАЛА!

Ами аз смятам БЕЛ 5,175 + МАТ 3Х5,513 + 2х6 ( БЕЛ и МАТ от дипломата) = 33,714

Ние не сме ориентирани към ЕГ и МГ. Доколкото съм прочела в НФСГ и НТБГ се взима 3 пъти математика и веднъж български. Поправете ме ако греша.
В този случай не грешите.Помислих, че го смятате за ЕГ.

# 1 292
Статистиките за Бургас явно са били готови още от вчера. Датата им е 3.06.2014.
Да видим останалите кога ще се покажат.

# 1 293
Да се похваля и аз с моето умно момче
    БЕ 6/5.850
    Мат 6/5.588

# 1 294
От това, което прочетох до момента излиза, че тази година математиката се е оказала по-лесна от БЕЛ. Такова нещо досега не беше се случвало. Shocked Сега ще видя статистиката за Бургас, дали не съм останала с грешно впечатление.... Rolling Eyes

# 1 295

Andariel благодаря за отговора. Разочаровани сме много. Очаквахме по-висока оценка.

# 1 296
според миналогодишната статистика - около 85 момчета преди нас.
А според бургаската - около 50. Еха, ако бяхме в Бургас...чудно щеше да е.  Завиждам най-благородно на бургазлии. Надявам се и другите РИО-та да се стегнат и да извадят статистики. Няма нищо по-естествено от това статистиката да  излиза заедно с резултатите. Та тя е пряка тяхна функция. Едва ли има нещо за донаправяне за да я пуснат.
Предлагам да звъним по съответните РИО-та упорито давайки примера на бургас защото оценки без статистика е половинчата работа, особено ако балът не е в най-горния сегмент.
Dundi - ти като най- информирана по работата на инспектората - имаш ли някакво инфо за пловдивското РИО - кога смятат да извадят статистиките в мрежата за да ги видим всички.

# 1 297
  • Бургас
За Бургас излезе .peikovaaa , мисля е от тук. Гледаш срещу вашата оценка колко има с натрупване. Това е броя на децата, изкарали повече от вас. Не те касае колко момчета и момичета са, а само общото / то е момчета + момичета/.При нас няма квоти по полове и за това те интересува само общия брой.
Ох, дано обясних като хората!
Само да допълня, че в Бургас отдавна няма квоти. Големият ми син беше в осми клас преди 6 години и още тогава се кандидатстваше на общо основание.

# 1 298
  • София
На мен са ми интересни резултатите и на другите деца. От една страна, голяма част от тях чувствам близки, защото си споделяме тук близо 7 години ......
Подкрепям, и аз за децата от форума, които също чувствам близки.
А за тези, които се включват сега - защо не? да си водим някаква статистика. Полезно е!
А и това е временно - като свърши кампанията ще останем пак същите "заподозрени" - кои неполезни като мен, но пък верни на форума и другите  - стожерите на форума - Русалка, Ганис, Дидева, Г.Д., дънди 73, Ън, Андариел и др. /дано не обидя някого,който пропускам/, и на които винаги ще сме благодарни за помощта, която ни оказват дори и за често тъпите и едни и същи въпроси, които задаваме   bouquet

# 1 299
Може ли някой, който е от Бургас да прецени от статистиките тази и миналата година дали има някаква тенденция за повишаване или понижаване на оценките, респективно балове.

# 1 300
  • Бургас
Не разполагам със статистиката от миналата година, но че се радвам някой да сподели. И мен ме вълнува дали сегашните балове са съизмерими с тези от миналата година.
На мен ми се виждат доста високи.

# 1 301
Има ли статистика за Варна че не намирам

# 1 302
  • София
Щом утре министърката ще дава пресконференция значи и статистиките са готови - въпросът е обаче кога ще ги публикуват. Дано четат тук и се смилят над "изнурените" майчини сърца.

# 1 303
  • София
сайта се бъгва непрекъснато

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 16:27 от harry10

# 1 304
  • Пловдив
Миналогодишни статистики най-вероятно може да намерите, ако се поразровите в архивите на вашето РИО. ЗА Пловдив със сигурност ги има.

G..D.., не съм спец по РИО- Пловдив, просто често хвърлям по едно око в сайта им. Даже днес се рових пак в план-приема, че там ми е под ръка. Нали баловете в различните СОУ и ПГ се формира с различни оценки от дипломата, но пък сега ми е пълна каша и утре ще разпечатваме с майката на седмокласника, ще бележим с текст-маркер това, което ни интересува и ще смятаме балове в очакване на статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт