СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 490
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Русе
За статистиката - момиче София

НВО        1+2 модул
БЕЛ    5.767      5.738
МАТ   6.000      6.000

newsm44 newsm44
БРАВО първата пълна шестица.

# 1 261
  • София
ganis, трябваше да отпуснете още 2-3 паралелки, за да се класираме при вас...Simple Smile Simple Smile бал 34.052 - момиче, София

Фара, вие си нареждайте желанията, пък каквото сабя покаже!

# 1 262
За формулата: Тази година тройката е 20 точки

формула за първи модул (к-20)/45*3+3
за двата модула: (к-20)/80*3+3,
 к - точките на детето от двата модула

ПП. Нямам време да чета всичко. ако сте я написали, извинете ме

явно това е, при нас излиза съвсем точно - 91т БЕЛ и 99т МАТ

това значи, че баловете наистина ще се вдигнат, с 2 точки повече спрямо миналогодишните резултати

# 1 263
И аз съм доволна от резултатите на моя син:
БЕЛ-            5,719
Математика: 5,813
Живеем в провинцията, но ще кандидатства и учи  Praynig в София.

# 1 264
Миналата година кога излезе статистиката, мами?

Миналата година статистиката излезе след пресконференцията на Клисарова, но....след телефонна атака към МОН и РИО  от наша страна. Щом за утре е обявен брифингът на МинистЕрката, значи трябва да очаквате сттистиките още утре.

Звънете и ги пресирайте с въпроси още от сутринта.

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА И МАЙКИ! УСПЕХ!  bouquet

# 1 265
Миналата година кога излезе статистиката, мами?

Миналата година статистиката излезе след пресконференцията на Клисарова, но....след телефонна атака към МОН и РИО  от наша страна. Щом за утре е обявен брифингът на МинистЕрката, значи трябва да очаквате статистиките още утре.

Звънете и ги пресирайте с въпроси още от сутринта.

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА И МАЙКИ! УСПЕХ!  bouquet

# 1 266
  • София
Ей го моя синковец! Grinning
Български език и литература
 4.033  4.163  
Математика
 4.533  3.863  

Днес ходи и на изпита по география в НПМГ.
Какъвто му е късмета! bowuu
Жив и здрав да е и всички около него! Hug

# 1 267
  • София

НЕ ЧЕ МИ ВЛИЗА В РАБОТАТА, НО МИСЛЯ ЧЕ ГРЕШИТЕ БАЛА!

Ами аз смятам БЕЛ 5,175 + МАТ 3Х5,513 + 2х6 ( БЕЛ и МАТ от дипломата) = 33,714

Ние не сме ориентирани към ЕГ и МГ. Доколкото съм прочела в НФСГ и НТБГ се взима 3 пъти математика и веднъж български. Поправете ме ако греша.

# 1 268
  • в морето до колене
момче - Бургас
БЕЛ - 5,500 / 5,625
математика - 5,400 / 4,988

Не знам, кога излизат статистиките, дали излизат по региони в сайтовете на РИО, или на сайта на МОН... но току що получих "вътрешна информация" за нашето момче, че е на 194-о място по резултати за града. (Затова се и самоцитирах, за да се види резултата му. Доколкото схващам, става въпрос за общия резултата от двата изпита - т.е. 10,613 при него) Това е общо - тази година резултатите не били по пол, защото и за приема нямало квоти по пол...
Не знам, доколко това е точна информация за Бургас (за липсата на квоти по пол), но явно статистиките вече са готови. Сега остава да чакаме някой някъде да ги публикува.

# 1 269
Здравейте!
Какво се случва, ако по математика оценката е слаб 2,00. Това означава, че не може да кандидатства, нали? Къде тогава да иде това дете? Става въпрос за момче в София, район Младост.

# 1 270
Мами, имате ли инфо във втора английска дали е блокова системата на обучение?

# 1 271
# 1 272
  • София
Хора, имам едно градивно предложение:

Моля, ако някой няма какво друго да каже, освен да сподели резултатите на своето дете, да НЕ го прави. Аз разбирам вълнението, аз самата също се вълнувам, но претоварихме форума. Освен това изписахме купища страници със споделени резултати. Само си помислете, вие лично интересувате ли се от резултатите на съседското дете и ако да, то градивен ли е този интерес или е чисто любопитство.

Нека сега да успокоим малко топката и да започнем да мислим в посока подреждане на паралелки.
В тази връзка имам един въпрос - ако някой знае да сподели, моля.  Когато в една гимназия някои паралелки са обявени като ЧЕ (т.е. чуждоезиков профил), означава ли непременно това, че предмети като химия, биология и други науки, след 9 или 10 клас се изучават на чуждия език или не? За мен това е важно при избора на паралелки, а някои училища не са го споменали изрично в учебните си планове.

# 1 273
  • на вълнолома
Статистика за Бургас са я пуснали в РИО. Не ми е много ясно, ако има запознати...по бел и мат общо е ясно, но бел и отделно мат-- това за кандидатсването оценката ли е или от НВО? Иначе досега броях , заедно с моето по мат са 895 деца, а по бел...1767. Сега трябва да сметна паралелките нали или съм в грешка?

# 1 274
  • виртуално
И аз започвам проучване на добри училища с испански в София (след 164-то).

Общи условия

Активация на акаунт