СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 99 345
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 435
  • дядовата ръкавичка
Колко сте изписали, не мога да ви изчета...
На моя умник задачите в НПМГ му се видели "по-гадни" от миналогодишните (не че тях ги е решавал, само с поглед ги удостои  .....нали си говорехме за енергоспестяващите деца  Wink). Имало и една сбъркана задача  Wink ... как беше лафа за "кривата ракета" и космоса  Mr. Green.
Ще видим, малко остана  Hug

# 436
Хайде на хаирлия да е седмицата. И знаете ли - пожелавам на форумските деца - усмихнати и щастливи личица в сряда вечер! Нека не се кахърим за преписването по малки градове и села.  Всички знаем, че такова има с години.  Като цяло до сега това не се е отразило пагубно на резултатите. Няма как да бутнат отлично подготвено дете, нали?  А нашите са именно такива, така че - тази седмица ще прелива от хубави новини  темата.
Моето хлапе от време на време ми отправя едни тревожни погледи... няма как да не му се отразява това чакане и на него, колкото и здрава да е нервната му система.  Опитвам се да отканям мислите му като го карам да се съсредоточава върху  други важни неща като общото му участие в часовете по български и математика.

# 437

Моето хлапе от време на време ми отправя едни тревожни погледи... няма как да не му се отразява това чакане и на него, колкото и здрава да е нервната му система.  
И при нас е така. Опитвам се да наблегна, че всичко е минало вече. Няма какво да се притесняваме. Е това само го говоря и не го правя  Joy

# 438
А на моя не му се ходи на училище  Joy
Все на телефона играе, че съм му резнал компа.

Искам да попитам нещо, което май изтървах в последните теми.
Кога може да се очаква някаква статистика официална за София, подобна на тази от 2013г., в която пише в кой диапазон - колко оценки има изкарани?
След подаването на заявленията с желанията или преди това?

# 439
  • София
Кога може да се очаква някаква статистика официална за София, подобна на тази от 2013г., в която пише в кой диапазон - колко оценки има изкарани?

Логично е да е преди подаването на заявления, миналата година се ръководихме по тях, за да преценим колко желания да пишем. Дано не ги забавят тази година.

# 440
  • София,Младост 3

Искам да попитам нещо, което май изтървах в последните теми.

Да се надяваме , че тази година РИО София ще изнесе по-навреме статистиката newsm78

# 441
  • Plovdiv
И ние сме така. Вече здраво са ни опънати нервите. Дори и щерката, която по принцип демонстрира завидно спокойствие и непукизъм, от време на време ме гледа разтревожено. Казвам и, че вече няма какво да направим, но че се надявам всичко да е ОК и резултатът да е достатъчен за нейните желания. Наистина се надя вям да е така. Ако ли пък не е...здраве да е, трудът, който положи и нещата които научи и овладя, няма кой да и отнеме. Но нека бъдем оптимисти!

# 442
  • София
Не знам, но аз си казах пред децата, че се притеснявам, и то не заради друго, а защото много са се трудили през годината и всички години, и заслужават хубави резултати. Признах си и, че най-много ме е страх отт анулирана работа. Но имахме едно наум, ако случайно много се издънят нещата, че ще търсим частно училище и все ще намерим начин да се справим.

# 443
Що бе, Вълчо? Нали мина трудното? Пусни му компа, че ще вземе да си повреди очите с тоя телефон.  Grinning

# 444
Дали няма да пуснат случайно резултатите по рано? Simple Smile

# 445
Информация за НПМГ:

6 юни след 17:00 – Обяваване на резултатите от всички профилиращи изпити в НПМГ. Ще бъдат достъпни и през интернет.

Тегава седмица ни чака..
Завиждам на чакащите само до 04.06..... atwork

# 446
Формулка за преобразуване на точките в оценки не се ли е появила?

# 447
Що бе, Вълчо? Нали мина трудното? Пусни му компа, че ще вземе да си повреди очите с тоя телефон.  Grinning

Аааа, той не е съвсем отрязан. Пускаме му го, но ако му кажа паролата няма да се откъсне от него. А е хубаво поне и тази седмица да продължи да си пише домашните  Grinning

# 448
До края на седмицата ще имаме статистика. Но дори и преди това може да се ползва миналогодишната - баловете бяха толкова високи тогава, че няма начин тази година да не са ако не същите, то една идея по-ниски. Виж миналата година не важаха баловете от 2012 - тогава минималнитве бяха много по-ниски - до 2 единици за училищата от първи ешалон... Демек ако минимума за момче  в някоя от езиковите ( говоря Пловдив) беше 31, то през 2013 минимума скочи на 33-33,50. И въпреки това си спомням ,че разглеждайки статистиката лятото на 2012 със сина ми си казахме - целта ни е 34 ( вероятно сме се презастраховали солидно) .  И наистина, на класирането през 2013 този бал ни стигна напълно. Така че спокойно може да си правим сравнения с минали статистики. И тази година се молим за 34.....

# 449
  • София
Ейй, ама това как да го набия в дебелата глава, бее. Това, което повтарям на всеки изпит е: "СТОЙ ДОКРАЙ!" - според мен това е много, ама много важно. Днес синковецът е на изпит по физика в НПМГ, който продължава до 12 и нещо, а хубостникът преди малко ми се обади  smile3511 - свършил... Оххх... да се свършва по-скоро тая седмица, че...

Общи условия

Активация на акаунт