СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 343
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
ysap, dundi73  bouquet, благодаря ви! Всичко е ясно Simple Smile, освен резултатите ooooh!. И това ще мине, тогава идва другият проблем с желанията. Моят син почти през ден си мени желанията, да се пукнеш значи. Хем не искам да му се бъркам, хем ме е яд , че се влияе от приятелите си - където те, там и той. С вашите деца как е? Радвам се , че макар със закъснение попаднах при вас във форума и че не съм единствената с рядка " кръвна група", че около мен майките много не се тресат.

Моята до края на 2013 не знаеше дали в МГ или ЕГ иска, после реши: МГ. След това започна да подрежда едни желания.... накъдри ми се косата. Искаше като първо да пише ФИЗИКА, а за там балът е нисък около 30 и без проблеми би влязла. После мат. с немски, след това заяви, че не го харесва и ще пише мат с английски, а евентуално втори език от 9-ти клас ще пише френски.... Аз я избъзиках, че е по-добре да учи китайски - най-много хора го говорят, а и заляха цял свят с боклуците си. Мен ми се иска да пише първо информатика с английски, след това мат с английски, ИТ с англ..., Физика с англ. и ИТ с френски... За мат. с немски мисля, че шансовете й са нулеви. Очакваме бал 34.8, а трябва поне 35.1, ако баловете са като 2013 г. Може и да го пише като първо, но няма шанс, а по-важното е, че няма никакво желание да учи немски.  Като дойде 17-ти не зная какви ще са й желанията, а ще ходи с баща си да подава заявлението. Като го гледам той как се е ориентирал за висшето направо ми става лошо. Избегнал е влизане в казарма, а го приели статистика във ВИНС-а с много висок бал.... Той е умен, завършил е МГ. Статистиката я е изкарал лесно, но не е работил по тази си специалност... Можеше да запише нещо по-практически насочено по-напред в желанията си...

# 631
  • София - Рим и обратно
Наистина не вдявам какъв е келепира да се научи нещо ден-два преди другите, и дали ще е сутринта или следобеда...явно съм тъпа.

Защо тогава предлагат възможност за разглеждане на работите, някаква мнима свобода. newsm78
Да, и това не разбирам Crazy.

Аз искам да намеря малко информация за втори-трети ешалон училища, които да сложим накрая. Какво мислите за 31-во, 127-мо, 7-мо, 32-ро...?

# 632
  • Пловдив
Последно питане ако може: Първата графа на статистиката от-до с цифри до 12 и натрупване какво означават? Благодаря ви момичета!

от - до 12,00 - оценки МАТ+БЕЛ
с натрупване - броят на децата с по-висок резултат от тези, влизащи в съответния интервал

# 633
  • София
Моят син пък е 2001г., март, и също е 7-ми клас.
2001, и то в началото на годината е логично - много деца тръгват на 6 години, ама тези от 1999 защо се мъдрят в този изпит ми е чудно. А и доста голям процент са, не един или двама

# 634
  • Варна
Последно питане ако може: Първата графа на статистиката от-до с цифри до 12 и натрупване какво означават? Благодаря ви момичета!

НВО мат + НВО БЕЛ.

# 635
  • София
Разбира се, Вълчо,  че гледат колко са децата в 7 клас. Със сигурност във випуска има  деца от набори 1999, 2000 и 2001.  Peace Колкото до знаенето на оценките предварително, ще напиша нещо, за което съм  си мислила  не веднъж  и което ще подразни много хора. Според мен обаче, всеки един от нас (или поне повечето, независимо дали ще си го признаят или не), ако разполага  с опцията да разбере резултата на детето си предварително от близък или познат, би се възползвал. Не че това би му донесло някакви сериозни  бонуси, даже никакви, някакво фалшиво спокойствие.. И не бих казала, че това е кой знае каква проява  на  тарикатлък, която да е доказателство, че и занапред детето ще кара непременно  по тънката лайсна. Въпрос на късмет е понякога  да познаваш такъв човек. Нещото, което е силно дразнещо обаче , не  е  това, че някой по-рано е разбрал оценките на чавето си, а че демонстративно се перчи с този факт. Въпрос на възпитание е да се съобразиш с това, че човекът срещу теб е изнервен от чакането..

# 636
  • Пловдив
...
2001, и то в началото на годината е логично - много деца тръгват на 6 години, ама тези от 1999 защо се мъдрят в този изпит ми е чудно. А и доста голям процент са, не един или двама

Да не би да кандидатстват за паралелки с прием след 8 клас, за които се полага същият изпит на способностите.

# 637
  • София
Защо тогава предлагат възможност за разглеждане на работите, някаква мнима свобода. newsm78
Доколкото знам, ако има грешка при сумирането на точките - тогава се коригира и оценката! Не можеш да имаш претенции за оценяването, но за техническа грешка - можеш!

# 638
  • Бургас
Разбира се, Вълчо,  че гледат колко са децата в 7 клас. Със сигурност във випуска има  деца от набори 1999, 2000 и 2001.  Peace Колкото до знаенето на оценките предварително, ще напиша нещо, за което съм  си мислила  не веднъж  и кеото ще подразни много хора. Според мен обаче, всеки един от нас (или поне повечето, независимо дали ще си го признаят или не), ако разполага  с опцията да разбере резултата на детето си предварително от близък или познат, би се възползвал. Не че това би му донесло някакви сериозни  бонуси.. И не бих казала, че това е кой знае каква проява  на  тарикатлък, която да е доказателство, че и занапред детето ще кара по тънката лайсна. Въпрос на късмет е понякога  да познаваш такъв човек. Нещото, което е силно дразнещо обаче , не  е  това, че някой по-рано е разбрал оценките на чавето си, а че демонстративно се перчи с този факт. Въпрос на възпитание е да се съобразиш, че човекът срещу теб е изнервен от чакането..
+1

# 639
  • Варна
Моят син пък е 2001г., март, и също е 7-ми клас.
Възможно е да са деца, които са повтаряли една година заради двойки или да са деца със сериозни здравословни проблеми, които примерно са претърпели операция, раздвивване.... Може и да са учили в чужбина и като са дошли тук да не са им признали 1 година. В класа на дъщеря ми има такова момиче. След 5-ти клас отишли с майка й и баща й да живеят в Русия или някоя бивша тяхна република и там е учила в 6-ти клас.  След това са се върнали тук, но тук не са й признали годината там и наново е учила в шести клас. Така вместо с набора си ще кандидатства с по-малките.

# 640
  • София
Да, и това не разбирам Crazy.
Аз искам да намеря малко информация за втори-трети ешалон училища, които да сложим накрая. Какво мислите за 31-во, 127-мо, 7-мо, 32-ро...?

Аз бих искала да видя работите на детето ми от чисто любопитство, абсолютно ми е ясно, че нищо не може да се оспорва.

Моята информация за гореизброените училища е, че са добри.  127 се водело нещо като трета английска Simple Smile, каквото и да означава това Simple Smile. В 32 също някои предмети се учат на английски език, 31 е по-скоро бизнес ориентирано - учи се икономика и мениджмънт, а за 7 нямам пресна информация, преди беше добро, но сега... не знам.

# 641
  • София - Рим и обратно
Мерси, Sash Simple Smile.

# 642
  • София
Аз пък бих искала да видя работата за да съм сигурна, че това е точно неговата. Че с тези номера, пликчета и какво ли още не, и както някой написа по-горе разминавания вече май в нищо не съм сигурна.....

# 643
  • София
В класа на голямата ми дъщеря имаше дете, тръгнало на 8 години на училище заради логопедичен проблем.В 6 клас към класа им   се присъедини дете, повтаряло  една учебна година. А сега в класа на малките има дете-чужд гражданин, което е тук по политически причини  и е  родено или в края на 1998,  или в началото на 1999. Държа редом с останалите НВО и ще участва в класирането.

# 644
Страницата е заредена, но като въведа данните на сина ми излиза, че не е намерено лице с тези данни:
  http://mon7.mon.bg/rezultati/

Общи условия

Активация на акаунт