СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 380
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 645
Добре де, а ако примерно някой като отиде да си види работата, се окаже, че това не е неговата, какво се прави?

# 646
  • на вълнолома
Страницата е заредена, но като въведа данните на сина ми излиза, че не е намерено лице с тези данни:
  http://mon7.mon.bg/rezultati/
На тази страница ли се проверявало, аз до сега ровичках на 7klas.mon.bg
Госпожата ни по БЕЛ казала вчера на децата за днес следобед да проверим за резултатите, а на Рио Бургас си пише за утре.

# 647
  • София - Рим и обратно
Без да искам да всявам паника в, и без това, изнервените редици, искам да споделя, че такава размяна на работи действително се е случвала, и то на сестра на моя много близка приятелка, преди десетина години беше. Съвсем сигурна и спокойна, че е изкарала добър резултат, вижда, че има невероятно ниска оценка по БЕЛ. Отидоха със сестра си да проверят и се оказа, че са пъхнали работата на друго дете в нейния плик. Според нея, не е било случайно, защото въпросното дете си говорело на "ти" с квесторката и това й направило впечатление още тогава. Оправиха нещата и момичето си получи реалната оценка и влезе в Испанската гимназия.
Та така че, да - явно има смисъл да се проверяват нещата при такива крещящи съмнения Peace.

# 648
  • София
А как се е доказало, че работата не е на детето? newsm78  Не се съмнчвам, че в конкретния случай  е било така. Но иначе, поне на теория, всеки недоволен от оценката си, може да каже, че работата не е неговата..

# 649
  • София
Да, и ще нося и тетрадка за доказателство на почерка, ей така, за всеки случай .....

# 650
Страницата е заредена, но като въведа данните на сина ми излиза, че не е намерено лице с тези данни:
  http://mon7.mon.bg/rezultati/

Явно само са активирали линка, но без да качат данните. Нормално. Аз мисля направо да провера утре вечерта резултатите. Като се прибера след 8ч. в къщи.

# 651
  • София
И кой ще приеме една тетрадка за доказателство? Thinking

# 652
  • София - Рим и обратно
Забравила съм подробностите, как точно доказаха, че работата не е нейната (мога да попитам), но вероятно не е било трудно, защото си спомням, че сравнително бързо оправиха кашата. И добре, че се усетиха навреме... Предполагам по почерка първоначално може да се разбере.

# 653
  • на вълнолома
Скрит текст:
ysap, dundi73  bouquet, благодаря ви! Всичко е ясно Simple Smile, освен резултатите ooooh!. И това ще мине, тогава идва другият проблем с желанията. Моят син почти през ден си мени желанията, да се пукнеш значи. Хем не искам да му се бъркам, хем ме е яд , че се влияе от приятелите си - където те, там и той. С вашите деца как е? Радвам се , че макар със закъснение попаднах при вас във форума и че не съм единствената с рядка " кръвна група", че около мен майките много не се тресат.
Моята до края на 2013 не знаеше дали в МГ или ЕГ иска, после реши: МГ. След това започна да подрежда едни желания.... накъдри ми се косата. Искаше като първо да пише ФИЗИКА, а за там балът е нисък около 30 и без проблеми би влязла. После мат. с немски, след това заяви, че не го харесва и ще пише мат с английски, а евентуално втори език от 9-ти клас ще пише френски.... Аз я избъзиках, че е по-добре да учи китайски - най-много хора го говорят, а и заляха цял свят с боклуците си. Мен ми се иска да пише първо информатика с английски, след това мат с английски, ИТ с англ..., Физика с англ. и ИТ с френски... За мат. с немски мисля, че шансовете й са нулеви. Очакваме бал 34.8, а трябва поне 35.1, ако баловете са като 2013 г. Може и да го пише като първо, но няма шанс, а по-важното е, че няма никакво желание да учи немски.  Като дойде 17-ти не зная какви ще са й желанията, а ще ходи с баща си да подава заявлението. Като го гледам той как се е ориентирал за висшето направо ми става лошо. Избегнал е влизане в казарма, а го приели статистика във ВИНС-а с много висок бал.... Той е умен, завършил е МГ. Статистиката я е изкарал лесно, но не е работил по тази си специалност... Можеше да запише нещо по-практически насочено по-напред в желанията си...
[/quote]
 Joy Joy Joy, разсмя ме. И моят син ходи да се подстригва, че преди него боядисвали една жена, толкова интересно му станало, че си предложи услугите върху моята коса. Викам му да се запише да учи фризьорство и той готов #Crazy. Иначе и аз съм за информатика с английски, ако може и втори език руски ще е страхотно. Ще видим как ще подреди накрая желанията си. Засега искал ТГ, АЕГ , от МГ се отказа, защото е мързелив. Много ме е яд, умен е математиката много му върви, не ми се иска да му се бъркам, ама ако не става работата....
Аз ще отида да се запозная с работата му, а и за детето ще е добре да види къде е допуснал грешки , за да не ги допусне отново в бъдеще, а и за успокоение на родителското тяло.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 11:18 от peikovaaa

# 654
  • Пловдив
Забравила съм подробностите, как точно доказаха, че работата не е нейната (мога да попитам), но вероятно не е било трудно, защото си спомням, че сравнително бързо оправиха кашата. И добре, че се усетиха навреме... Предполагам по почерка първоначално може да се разбере.

Пликовете се залепят пред квестора. Ако има размяна детето няма как да не види, защото то присъства на залепването и няма как да се разменят работите пред него.

# 655
  • София
И кой ще приеме една тетрадка за доказателство? Thinking
Шегувам се, разбира се.  Предполагам, че има варианти да се открие такава грешка на разменени работи.

# 656
  • Пловдив
Относно познатата ми, която си знаеше резултата
 на детето още преди 3-4 дни - Русалка е права, че ме подразни
отношението и.Далеч съм от мисълта, че детето не
заслужава тази оценка, но ме подразни това, че майката се
държи като богоизбрана, а останалите притеснени родители
сме някакви...Наистина е нужно възпитание!

Късмет на децата и здрави нерви на майките!
Още малко остана!

# 657
  • София - Рим и обратно

Пликовете се залепят пред квестора. Ако има размяна детето няма как да не види, защото то присъства на залепването и няма как да се разменят работите пред него.
Може би "няма как", но твърдя със стопроцентова сигурност, че се е случвало. Хората са ми много близки и случаят е реален, макар и отпреди десетина години, както казах.
Амбицирахте ме да я разпитам за подробности Simple Smile.

# 658
  • София
Има се предвид след проверката и оценката ...Не съм чувала за разменени работи, но тази година след всичките неща от НВО май съм изтрещяла и аз.
Искам да попитам, понеже не съм чела миналогодишните теми - и тогава ли е имало такива неща като масово преписване и подсказване. Защото ако е било така и преди да се поуспокоим малко и да си дочакаме в мир утрешния ден....

# 659
  • Пловдив
От инструктажа на квесторите:

След завършване на изпита:
•   За учениците, които НЯМА да работят по допълнителния модул:
   приема изпитните работи от всеки ученик, като проверява за правилното вписване на трите имена и на входящия номер в идентификационната бланка и за поставянето й в малкия плик; контролира залепването на малкия плик и поставянето му заедно със средния по големина хартиен плик с листа за отговори на теста в големия плик, който се залепва в присъствието на ученика. Отделно от плика с изпитната работа приема теста, неизползвания свитък за допълнителния модул, неизползваните листове за чернова и проследява за подписването на ученика в протокола за дежурство на приемния изпит преди излизането му от изпитната зала;  
•   За учениците, които работят по допълнителния модул:
   приема изпитните работи от всеки ученик, като проверява за правилното вписване на трите имена и на входящия номер в идентификационната бланка и за поставянето й в малкия плик; контролира залепването на малкия плик и поставянето му заедно със средния по големина хартиен плик с листа за отговори на теста, със свитъка за допълнителния модул и с листовете за чернова в големия плик, който се залепва в присъствието на ученика. Отделно от плика с изпитната работа приема теста, неизползваните листове за чернова и проследява за подписването на ученика в протокола за дежурство на приемния изпит преди излизането му от изпитната зала;  

http://ednevnik.souee.bg/instr/instruction.htm

В кой точно момент ще се подменят работите при положение , че детето е там и вижда всичко. Също и останалите деца в залата, нищо, че са по чиновете.

Общи условия

Активация на акаунт