СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 458
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 530
Поредния сигурно тъп въпрос
Защо разликата между първи и втори модул -оценката за кандидатстване пада с цяла единица това по БЕЛ ?
Детето рев как убедено че се е справило с преразказа като за 30 точки поне , а така излизало че има нула на преразказа
аз не мога да обясня тъмна индия ми е,  newsm78 малко помощ Praynig

Оценките от първи модул са изчеслени по скала при която максимума точки е 65, а вторият модул получават точки, които ги прибавят към първия модул и след това се изчисляват по скала , при която максимума точки е 100, затова е тази разлика.

# 1 531
Може ли да изчислите точките и на моето дете
първи модул - 5.00
втори модул - 4.800

# 1 532
G..D.., стига с това на курсове език не се учи. Учи се и още как, само зависи дали ще си седнеш сериозно на Д-то. То, ако не си седнеш на трибуквието и да дерзаеш и в ЕГ няма да научиш езика като хората. Език се учи и с 5 часа седмично, само да искаш.  Peace Аз съм учила по 5 часа седмично език, не съм била в ЕГ, но в университета бях по-добра от завършилите ЕГ, защото бях 10 пъти по-мотивирана от тях. И сега с езика си изкарвам хляба. И една камара хора познавам, които работят с език, който не са учили в ЕГ, а на курс.

То същото е да направиш заключения, че в професионалните гимназии нищо не се научава. Ами не е така, научава се, ако искаш. То никъде с фуния няма да ти налеят знанията и ученията в главата.

това за немски ли става въпрос? Защото този език определено не е учи на курс. Не и ако искаш да имаш покритие за да продължиш обучението си навън. Или за да го ползваш активно.

За Дънди не знам, но за моите примери става въпрос точно за немски и за деца, учили в МГ с първи език английски, НЕ- втори, които в момента са студенти в Германия. Не едно дете- някакъв единичен случай, няколко са, в две поредни години. За тази още не се знае кой накъде ще ходи със сигурност към този момент.
Затова и заявявам, че всякакви подобни обобщения са погрешни.  Peace

Аз не разчитам.Мнението ми за гояма част от инспекторите е, че изобщо нямат място там - безхаберни са. Макар тази година да са мааааалко по-мърдащи. То моето си признавам е чист нарцисизъм и доста злоба съм насъбрала - искам да разбера дали щерката е първа по успех - че да натрия наколко носа  Twisted Evil
Нашият и резултатите още тази сутрин не бе разлепил в гнездото. Принципно до сега са слагали. Само на запъртъци мирише оттам.  Laughing Статистики някакви- каквито си ги направиш сам с лист и химикал. Следя аз за няколко познати деца тази година.

# 1 533

и при нас по БЕЛ разликата е драстична I- модул 5.733   II- модул 5.100  какво показват изчисленията?

Първи модул - 61 точки
Втори модул - 15 точки на преразказа
Общо - 76 точки

Много благодаря, но за всеки случай ще отида да погледна работата на детето. То е ясно, че резултата не подлежи на корекция....но поне да видим точките, рецензията, да не е нещо техническа грешка и на последно място дали изобщо е неговата..... Grinning

# 1 534
  • София
Може ли да изчислите точките и на моето дете
първи модул - 5.00
втори модул - 4.800

Първи модул - 50 т.
Преразказ - 18 т.
Общо - 68 т.

# 1 535
  • Русе

Аз не разчитам.Мнението ми за гояма част от инспекторите е, че изобщо нямат място там - безхаберни са. Макар тази година да са мааааалко по-мърдащи. То моето си признавам е чист нарцисизъм и доста злоба съм насъбрала - искам да разбера дали щерката е първа по успех - че да натрия наколко носа  Twisted Evil
Нашият и резултатите още тази сутрин не бе разлепил в гнездото. Само на запъртъци мирише оттам.  Laughing
Искаш да кажеш, че в ОУ "Иван Вазов" има списъци подредени по бал?(мат +бел)

# 1 536
  • в морето до колене
Аз нещо пропуснах  Embarassed - приблизително на коя страница от темата назад да търся формулата за преизчисляване на точките?

п.п. намерих - на стр. 84

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 11:28 от мячик

# 1 537
Carmela Biscuit, много благодаря за отговора. Чудя се да ходя ли да видя работата, има ли изобщо смисъл.
Тук във Варна вали ужасен дъжд не спира от сутринта.

# 1 538
Аз нещо пропуснах  Embarassed - приблизително на коя страница от темата назад да търся формулата за преизчисляване на точките?

(х-20)/45*3+3 - където х са точките от 1 модул
(х-20)/80*3+3 - където х са точките от двата модула

# 1 539
  • в морето до колене
Благодаря, G..D..  Hug

# 1 540
Здравейте, най-после намерих време да се похваля и аз с моето гардже:
БЕЛ - 5.81 / 5.74
МАТ - 6.00 / 6.00
момче, София, но това е само за статистиката, тъй като ще учи в Американския колеж

Браво на детето. Тоест приет е в колежа, за това също браво. В този случай нали не е необходимо да се подават заявления за прием в държавни училища? Питам, защото дъщеря ми е приета в друга частна гимназия. Мисля, че не, но за всеки случай да попитам.

# 1 541
elan ,малко по-скромно го давай.Много добре знаеш,че дъщеря ти преписа 22 задача от съученик.Щеше да има с 6 точки по-малко,а това е 0,72.Моят е бил във вашата стая,за твое съжаление.Така,че не натривай носа на никой и бъди по-смирена.Нивото ви по математика е добро,но в нашия клас има поне 10 деца над твоето.По български сте най-добри,няма спор.

# 1 542
  • София

* умножение ли значи?...нещо не ми се получват...

# 1 543

Това е формулата за математиката!

# 1 544
Здравейте,с бал 31.989. Дали имаме шанс за нтбг

Общи условия

Активация на акаунт