Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 254
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
А глупости с Фракаса в нас, къде ще търчиш по 4-ти км?! Joy Heart Eyes Hug  bouquet
Куражче, онзи ден рано сутринта на слизане от трамвая №5 родих гениалната идея, че Теракотата е лъстив парфюм. После една моя любима, приятелка съфорумка, каза случайно че мъжа и одобрил страшно парфюма /мъжа и е голям джентълмен и много разбира/ и споменал същите неща, но по мъжки. Трета, любима моя приятелка- съфорумка го допря дори до Будоара, което силно ме развълнува и зарадва. Усещаш ли го някак така?

Дени, и за мен има нещо прелъстително в него. Докато го нося , чувствам една палава нишка.
Когато го придобия, ще докладвам дали има такъв ефект и на околните.

И на мен са ми оприличавали Елексира на сироп за кашлица.  Laughing
А ,Амбровото - в топло време на болница.

# 646
А глупости с Фракаса в нас, къде ще търчиш по 4-ти км?! Joy Heart Eyes Hug  bouquet
Куражче, онзи ден рано сутринта на слизане от трамвая №5 родих гениалната идея, че Теракотата е лъстив парфюм. После една моя любима, приятелка съфорумка, каза случайно че мъжа и одобрил страшно парфюма /мъжа и е голям джентълмен и много разбира/ и споменал същите неща, но по мъжки. Трета, любима моя приятелка- съфорумка го допря дори до Будоара, което силно ме развълнува и зарадва. Усещаш ли го някак така?

Дени, и за мен има нещо прелъстително в него. Докато го нося , чувствам една палава нишка.
Когато го придобия, ще докладвам дали има такъв ефект и на околните.

И на мен са ми оприличавали Елексира на сироп за кашлица.  Laughing
А ,Амбровото - в топло време на болница.
Стига де еликсира не блъска на сироп за кашлица.Другото мерве което душих точно на сироп ми удари даже споделих с продавачката.Вече съ м убедена ,че блъска на Сисли

# 647
АТТИ, миличка, аз не мога да описвам ароматите като вас. На мен ми има нещо подобно на ТФ OUD WOOD, но като че ли е по-остър. Не ми е особено траен като че ли  newsm78  Ма то това може и да ми се струва де, предвид наситеността на въздуха при мен  Crazy  Общо взето другите казаха че мирише на зъболекар  hahaha   ОПределено ако се окъпя и с него така, както с Еликсира преди да си тръгна, в метрото ще се обяви команда "ГАЗ" и евакуация  hahaha hahaha hahaha Joy

# 648
  • София
Това е напълно достатъчно като описание - бягам от зъболекарските нотки Simple Smile Силно се надявам скоро да отмине аудовия тренд в парфюмите - струва ми се, че почти всичко друго, което може да залее щандовете, ще го понеса все някакси Simple Smile

# 649
Аууууууу, ти дето понасяш всякакви отрови, бомби и тем подобни гАди, не тачиш ауд?  newsm78 
Аз пък много обичам ...........

# 650
Дали ще е много нахално ако забърша един Жур де ермес абсолю.За лятото де.Ще оставя еликсира за есента.Мъжа ми ако разбере за каква пара иде реч ще подскочи,ама като ме е намерил такава и ме е взел ще ме търпи.Работя иначе,но май само за парф.,филъри и чат пат някой парцал. Какви свестни жени има,нищо не харчат,правят си сметката,а аз защо съм такава незнам.Усещате ли как ме гризе съвеста.Гризе не гризе ще си го взема.Какво ще кажете

# 651
Покупките трябва да носят радост, а не угризения.  Peace
Ако нямаш належаща нужда ( Mr. Green ) от летен парфюм, отложи, няма да избяга.  Simple Smile

# 652
  • Франция
ЛМ ме подуши днеска, щастливо поляна с Нинфео мио и рече: "котешко препикано"   Mr. Green

# 653
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЛМ ме подуши днеска, щастливо поляна с Нинфео мио и рече: "котешко препикано"   Mr. Green

И аз така днес, но коментарът беше: " Ъммммм, смокинка!"

# 654
Парфюмни, помощ  Mr. Green Въпрос на живот и смърт  Laughing Пръснах днес в Сефора на блотер една бронзова богиня в златно бутилче. Във Фрагрантика има 2 златни - SkinScent 2013 и 2014. Сякаш като да има мляко (2013), но хич ме няма с нотките и не съм сигурна - някоя сеща ли се кое се предлага? То е ясно, че ще ходя да тествам в ЕЛ, но пусто любопитство.. Интересно ми е и какво мислите за различните вариации на Богинята.

# 655
Е как коя предлагат, тя е лимитка и свършва бързо и предлагат в момента новата лятна 2014.

# 656
Супер, мерси  Peace Никога не съм им обръщала внимание на тези богини, но златничкото ме привлече като сврака  Mr. Green

# 657
  • Belgium
Фифи перото, щом харесваш златничко виж и олиото за тяло Bronze Goddess - ухае като парфюма и оставя кожата хидратирана с воал от белстящи прашинки  Heart Eyes

# 658
Аз само за гледане май го харесвам (бронзовото олио на Nuxe ми е твърде лъскаво, а "нормалното" обожавам), ноо.. със сигурност ще го пробвам, то много зависи от частичките, а и ако е с аромата на парфюма - какво по-хубаво! Благодаря за съвета   bouquet

# 659
  • някъде под слънцето...
Тези дни  направих този бюджетен улов
http://www.fragrantica.com/perfume/Jovan/Intense-Oud-24599.html
Недодялана опаковка, но съдържанието определено не е зле.Сух уд, липсват медицински нотки.Липсва му интензитета и мошщта на черния монтал, с когото го сравняват, но  ми хареса.
Трайността и шлейфа също не са лоши.
Ясно е, 4е не е велик шедьовър, но предполагам, 4е ще намери по4итатели, сред  ценителите на уд, които  не могат да понесат  натрап4ивостта и медицинските ноти на останалите  представители от групата.

Общи условия

Активация на акаунт