Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 275
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Karen, много ме заинтригува.  Simple Smile

Днес пробвам Velvet Orchid. От 5-тата минута до сега, час след пръскане, мирише само и единствено на мед. Първите 5 минути въобще не ми хареса (заради смирната?), а сега е просто мед и също не знам дали ми харесва.

# 556
И аз съм решила да купя един Серж от profimi.bg и се чудя дали е възможно да има менте на точно този магьосник?
Ън, а кой е този твой стар любимец?

ха-ха, този http://www.parfimo.bg/toaletna-voda-coty-l-aimant-33183.html  Преди 25-26г една приятелка ми го беше купила за подарък от Кореком(имаше тогава такива магазини). Не беше най-подходящото за едно младо момиче, каквото бях, но за сегашната ми възраст ще е ок! Не знам дали не са променили неузнаваемо аромата, но цената от 13 лв позволява покупка на сляпо. Simple Smile Днес или утре ще поръчам.

# 557
Такааа, да ви се отчета Simple Smile

летище София:
.........................................
Еличке, златна си! Heart Eyes Hug  Нито капка по-малко от 85 няма да е.  Crazy Заръчах го и преди да видя цените. Утре ще пътува Party

# 558
  • Germany
  Момичета, получих едно виалче на мъжкия парфюм YSL L'Homme, в чийто аромат любимият просто се влюби. Чудим се дали да си го вземе, но това, което го притеснява, е, че не е особено дълготраен – четох и ревюто във Фрагрантика и е точно така, за жалост. Проблемът е, че той харесва парфюмни бомби, с които, като се напръскаш сутринта, усещаш аромата и привечер.
По принцип всички мъжки парфюми на ИСЛ са с чудесна трайност и прожекция, навярно нанесен от виал ви се струва нетраен. При хубаво напръскване си се усеща чудесно, седи красиво, изискано и скъпо. Не бих търсила заместители, ако е харесал точно този аромат, всичко, сравнено с него би било компромис Peace Не случайно парфюмите на ИСЛ държат високи цени.
Карен, честито ти откритие, дай Боже всекиму Praynig. Добре, че съм го пробвала, иначе след това чудесно описание щях да тръгна да го издирвам. Фенди обаче не е моя бранд Sad
На дилемата между Адикт и Алиен бих казала нито един от двата Grinning, или поне не лятото.
Подсещам ви, че в сайта Артизан в момента има намаление и разпродажба и цените са повече от добри Wink
И преди да съм забравила, Свежият Тер д'Ермес ми отнесе главата Heart Eyes
Е това ли трябваше да кажеш и да изчезнеш, мммм?!

# 559
  • Sofia
   kovatcheva, много благодаря за включването! Права си, че ако е харесал точно този аромат, всичко останало би било недостатъчно удовлетворяващо. Peace Ще видим какво ще вземем в крайна сметка.

# 560
  kovatcheva, много благодаря за включването! Права си, че ако е харесал точно този аромат, всичко останало би било недостатъчно удовлетворяващо. Peace Ще видим какво ще вземем в крайна сметка.
Аз също бих ти казала да не правите компромис, а да пробва господина парфюма с хубаво напръскване в БЗ примерно. Аз харесвам страшно много този парфюм, мъжа ми също. Определям го със средна трайност около 6 часа на неговата кожа.

# 561
  • Sofia
   Мерси, densi! Така ще направим. Peace

# 562
Относно L'homme на YSL - определено трайността е много слаба, излъчването също, така че и с обилно напръскване не зная какво би се променило... Насила го изпръсках, за мен типичен офисен аромат, много клиширан и мирише (не ухае) евтино и синтетично.

# 563
Относно L'homme на YSL - определено трайността е много слаба, излъчването също, така че и с обилно напръскване не зная какво би се променило... Насила го изпръсках, за мен типичен офисен аромат, много клиширан и мирише (не ухае) евтино и синтетично.

Включване и от мен.
Подкрепям всички, които говорят за относително малка трайност на тоалетната вода.
Le parfum, от друга страна, е много траен и върху ЛМ и върху мен ( когато изпадна в парфюмна скука посягам към и към него...).
В този случай концентрацията Е от значение....

# 564
Има ментета Серж и още как, освен това бутилките му не са капсуловани, а са на винт и вътре може да се сипва каквото и да било. Никога не бих рискувала. Peace

Благодаря, densi! Във въпросния сайт, единствено от българските сайтове, предлагащи Серж открих харесан ор ЛМ Cedre, но не бих рискувала....
А и той има 5 бутилки Santal majuscule, достатъчно Серж за поне 2 години Simple Smile
Ще чакам да попадна на нещо по-надеждно - например тайните резерви на parfumi- shop.net...  bouquet

# 565
Въпрос от лайк....вярно ли е че ароматът от тестерите е по-траен?

# 566
Не разбрах какво лайкваш? Иначе не, не е по-траен.

# 567
Я ми припомнете с две думи Mure et Musc на Артисан, моля! Praynig
Тествала съм го на една парфюмна среща, но бегли са ми спомените, да не кажа никакви.
Помня, че на Вени и беше любим по едно време, дано се включи, както и всички останали, които са го тествали прилично. Laughing Hug

# 568
Не разбрах какво лайкваш? Иначе не, не е по-траен.
лайк= дилетант, непрофесионалист.
Й в лайк заради ударението.

Отговорът ти ме накара да се разтърся за информация. Съдържание на парфюмно вещество в тестерите.
В парфюма е от 15-30%, в тестерите (бутилките маркирани от производителя с надпис тестер, доста по-високо)

# 569
  • Sofia
   Titina, *Emia* вероятно се е пошегувала, защото правилният правопис на тази дума е "лаик", а не защото не знае какво означава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт