Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 448
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Стой! Отъкде пък намери Сисили на Долче и Габана? Търся отдавна, защото ми свърши, и го няма и няма?!?

Имам си запаси, от които са ми останали две бутилки и го кътам.  Grinning Чух че ето този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-for-Her-17192.html
оприличават на Сисили, но не съм го пробвала още.

Кабо, от Ермес харесвам най-много
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-27.html и http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Hiris-20.html

но това не означава, че ще допаднат и на теб, въпрос на лично усещане е. Добре е да пробваш обстойно на кожа и провериш как се чувстваш в тях. Средиземноморските градини и Нил също ми харесват, но горните два са абсолютни шедьоври.
Мерветата не ми понасят, защото не са мои като ноти, иначе личи че са майсторски направени.
Защо точно Ермес търсиш? Познаваш ли Guerlain?
Пробвай по ред на номерата, от този бранд имам поне 15 любимци, да не кажа 20....

Спират от производство
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Parfum-Initial-11360.html
Който го обича да си вземе резерва.
Вършах днес магазиите,но във Варна се оказа ,че Ермес само на едно място се предлага(без тестер разбира се точно по български)Два парф.ме впечатлиха. Жур де ермес абсолю и Еликсир де мерве HIRIS вообще го нямаше .Мислих доста и накрая си взех мерве-то.Сега обаче се чудя дали другия не е по походящ за лятото.Доста скъпички обаче.189 лв. без картонената опаковка ,199 със.Ако има сайт където е по тънкаж драснете.Благодаря за съветите Deziderata  love001  love001  love001

# 616
Момичета, GUERLAIN Terracotta Le Parfum, не успях да го намеря за проба, но ме изкушава да го поръчам - може ли вашите мнения за този парфюм като трайност и аромат, искам нещо лятно и различно!  Hug
Има тестер в The Mall.
Аз го харесвам много. Бели цветя, тиаре, ром и слаба трайност.

# 617
Благодаря на Денси и Врабчо за инфото,МГ няма да ги мъча да им ставам клиент, макар че имам желание да пробвам Дуро.

# 618
А Дуро много отдавна няма къде да го пробваш и по-добре мен ако питаш, защото е най-хубавия мъжки парфюм, който съм мирисала някога, а аз не е като да не мириша. За съжаление е много скъп в много малко количество.

# 619
...Ермес само на едно място се предлага(без тестер разбира се точно по български). Два парф. ме впечатлиха. Жур де ермес абсолю и Еликсир де мерве.  Мислих доста и накрая си взех мерве-то. Сега обаче се чудя дали другия не е по походящ за лятото.
Еликсирът е смъртоносен през лятото за повечето, които го познават и ползват. Rolling Eyes

# 620
Момичета, GUERLAIN Terracotta Le Parfum, не успях да го намеря за проба, но ме изкушава да го поръчам - може ли вашите мнения за този парфюм като трайност и аромат, искам нещо лятно и различно!  Hug
Не е летен преди всичко! Не виждам и да е много различен от масовите белоцветни парфюми, които всяка марка предлага. Силно белоцветен и какво друго да е като той е само бели цветя... Прилича ми на прословутия парфюм на Nuxe.
Цитат
Публикувана от: Циндил - Пиндил
Вмъкни Цитат
Аз много се бях навила, че ще ми хареса този парфюм, но уви. Бих те посъветвала да го тестваш, ако има някаква възможност. Наистина мирише на бели цветя. Много натрапчив ми беше и сравнително траен, около 4 - 5 часа.

Бижy, Циндил - Пиндил благодаря ви за изчерпателните отговори  Hug
Парфюма на Nuxe не ми допада особено, явно GUERLAIN Terracotta не е моят парфюм  Thinking

# 621
  • Варна
Момичета, влюбих се! На Hermes много харесвах 24 Fouborg преди доста време, но други не бях срещала. Днес се запознах с Jour- прекрасен, завладяващ, интригуващ... Направо ми отнесе главата. И сега ще трябва да го купувам. И аболю ми хареса, но не е като другия. От градините ми допаднаха само Нилските, но този Жур... нямам думи. Иначе редовно ви чета, но не съм писала, но нямаше как да не споделя, защото знам, че ще ме разберете. Прекрасни сте, продължавайте да вдъхновявате.
  bouquet

# 622
  • Sofia
След мнението, което изразих за Кадифената орхидея .. . малко ме е срам да призная, че го придобих, при това 100-ца.  Blush

Лимитираната Теракота не ме впечатли особено, даже е натрапчив . Напомня ми на Шанел Беж, но Беж е по-цветен и деликатен, в Герлен-а  жасминът е пронизителен, а комбинацията иланг-ванилия дава една почти медена сладост, която в по-хладен сезон би звучала по-добре.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 16:23 от Karen

# 623
Момичета, влюбих се!... Днес се запознах с Jour- прекрасен, завладяващ, интригуващ... Направо ми отнесе главата. И сега ще трябва да го купувам. И Абсолю ми хареса, но не е като другия.
И аз така, но с Абсолю. Crazy

# 624
Моля ви да ми препоръчате спешно дамски парфюм за р.ден на енергична жена на средна възраст (в момента е с Love In Paris, N.Ricci).
Аз ползвам по-чисти, дървесни, шипрови аромати, за нея си представям нещо цветно, по-тежко и натрапчиво, но не сладко.
Адски ми ми е трудно да избирам парфюм за друг, затова благодаря предварително на всички!

# 625
В MG съм ходила доста предимно на фризьор и такова мило отношение няма да видите в никой мол в София. (Не съм свързана с тях и не познавам никой от салона лично извън в качеството си на клиентка - и то не от редовните). Монталите си седят на рафт до входа, далече от рецепцията и никой не дебне като в разни бюти зони и сефори щом само се доближиш до тях да идва да ти ''помага''. Нито пък си ги представям да тръгнат да убеждават някой да купува нещо. Е, да, цените на повечето услуги там, предполагам и на парфюмите, са високи. Но не пречи да се отиде да се пробва, щом някой има интерес към тези аромати. Според мен всякакви предубеждения към салона, освен цените, са неоснователни.

# 626
Моля ви да ми препоръчате спешно дамски парфюм за р.ден на енергична жена на средна възраст (в момента е с Love In Paris, N.Ricci).
Аз ползвам по-чисти, дървесни, шипрови аромати, за нея си представям нещо цветно, по-тежко и натрапчиво, но не сладко.
Адски ми ми е трудно да избирам парфюм за друг, затова благодаря предварително на всички!
Carolina Herera, само това пише CH,има и лятна серия,малко по свежа

# 627
...Ермес само на едно място се предлага(без тестер разбира се точно по български). Два парф. ме впечатлиха. Жур де ермес абсолю и Еликсир де мерве.  Мислих доста и накрая си взех мерве-то. Сега обаче се чудя дали другия не е по походящ за лятото.
Еликсирът е смъртоносен през лятото за повечето, които го познават и ползват. Rolling Eyes
Незнам ,но не ми се струва смъртоносен,Хубав ,ненатрапчив,без излишни синтетики.Смъртоносен за мен е Тиери М-р-Енджъл,на Живанши почти всички.Явно въпрос на възприятие

# 628
Направо ми е смъртоносен, отрова в температури над 18-20 градуса.  Peace Хората около мен, колегите, също реагират много лошо на него извън студ и сняг.

За МG не ми се спори, всеки си има глава на раменете и си знае откъде и как да пазарува. Имала съм кофти ситуации, както и много хубави и успешни вк. и покупки и процедури. Приятелки и съфорумки са им клиенти и също разказват интересни неща и в двата полюса. Wink
Например оставените тестери на Ескслузивите на Тоф Форд не били тестери, а се продавали?! Хайде бе?! Mr. Green Е да ама не за всички, пробвали сме ги мнооого пъти и как ще си го купи някой за нов и непробван и ще даде такива пари?!

# 629
След мнението, което изразих за Кадифената орхидея .. . малко ме е срам да призная, че го придобих, при това 100-ца.  Blush

Хахах, и аз си мълча засрамено, а направих същото.  Mr. Green
Много ми се искаше да не го харесам, но е сред парфюмите, които най-силно са ме впечатлили изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт