Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 250
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
goddess, на въпросното кожено яке, под което е въпросния мъж,
със сигурност ще му отива и Noir TF. Не знам защо, но това си представих.  Wink
А че Тер-а на Hermes е страхотен, всички сме убедени.  Peace

A бе незнам дали на въпросния мъж/ кавалер, така добър да ми отстъпи якето си/ ще му отивa Noir, ама като погледнах пирамидата, на моя ще тича направо Joy

Deetron, Тере ползваме от доста години у нас, в двата му варианта ПП и ЕДТ, непременно ще прослушаме и свежата версия, като се докопаме до нея.
Чудя се, защо мосю Елена не го е забъркал с кожа все още.

Rafiqa, у нас го носим само лятото, а ЛМ в жегите не слага кожено яке, после спира да ми понася и му го скривам.

kabo6ar, Еликсира е интимен парфюм, така определям парфюмите, които стоят близо до кожата.
  goddes За коя пирамида иде реч?Ще съм благдарна ако ми отговориш

# 676

Ето тази на ароматните нотки
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-15727.html

# 677
окъпана от глава до пети с Айгнер-а......

За кой точно Айгнер става въпрос? По-напред мисля, че мернах, че е мъжки?!  Thinking

# 678
  • София
Rafiqa -  L`Erbolario Uomo е страхотен аромат и бих го носил с голямо удоволствие, като причинита да го нямам е, че просто не мога да смогна и него да взема  Simple Smile Може и друг път да съм споменавал, но именно този иначе скромен и непознат аромат, обобщава представа ми за понятието "мъжки парфюм"...Надявам се да го закупя все някога, още повече той е универсален и няма изисквания към сезон.

Вчера бях в магазина на L`Erbolario в София/приятелката да си избира крем някакъв/ и имах възможност да си тествам на воля летните и свежи парфюми, като най-много ми харесаха - Neroli, Citrus,  както и един неспоменаван тук парфюм  - Orangerie(оранжерия). Следващата седмица някои от тях ще бъдат закупени  Sunglasses

L`Erbolario ми е слабост, много ми харесва магазна, отношението на консултатите, качеството на продуктите - въобще всичко Heart Eyes
Но колкото и да съм споменавал марката на приятели, няма ефект. Като че ли повечето хора изпитват истинско задоволство, ако на парфюмите и другите козметични продукти пише Долче и Габана, Диор, Гучи, Армани и тн.
Имах случай например с Dolcelisir - пита ме приятел с какво съм и то привечер към 5 часа , когато би трябвало арамата да е тих и почти незабележим, и като му отвърнах, че съм с една италианска марка L`Erbolario, се опули недоверчиво  Simple Smile

За това и се радвам като чета, че някой се наслаждава на марки различни от типичните, като например, как densi се радва на парфюм от Корес  Simple Smile

И за да не кажете че съм пристрастен ще споделя и друг пример - гаджето на един приятел/който е типична косерва и цял живот живот си знае 1-2 парфюма/, му купила подарък свежия  Tom Ford Noir Eau de Toilette - та изкоментирах, че е чудесен, а той направи недоволна гримаса, каза че не му харесва. И като го попитах - защо?, той ми върна - "не го знам тоя Том Форд, но парфюма му не ме радва както любмия ми Dior Homme Intense"  Laughing

Та масово хората си имат твърди възприятия и трудно пробиват по-непознати марки в съзнанието на парфюмно незаинтересования потребител...

goddess - свежото Тере го има вече из познатите магазини - Дъглас, Бютизоун..лесно ще го намериш за тест  Simple Smile Дано да ви хареса

# 679
  • близо до морето
Moже ли мнение за този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Oscar-1131.html ?  По принцип харесвам Черути-класик, Каролина Херера 212-класик, Жан Пол Готие-класик.

# 680

Ето тази на ароматните нотки
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-15727.html

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 681
  • Belgium

Та масово хората си имат твърди възприятия и трудно пробиват по-непознати марки в съзнанието на парфюмно незаинтересования потребител...

Да, и за това налагането на нова марка на пазара независимо дали е парфюм или друг вид стока особено е средния и високи ценови клас, е изключително трудно.

На бранд мениджърите не им е лесно още повече, че в случая продавт не толкова конкретно ухание, а преживяване и настроение, с което клиентът трябва да може да се асоциира.

# 682
  • София
Искам да помоля,ако някой някъде в София,пък и в БГ е срещал Теракотата на Гарлен като налична, да сподели,може и на лични.Днес я тествах в един Дъглас и съм парфюмно влюбена,но ми казаха,че във веригата им е изчерпана навсякъде.

# 683
Няма я никъде от много отдавна. В България бяха заредени 10 бройки и казаха, че е повечето са били запазени с предварително записване. Поръчай я от сайт, с посредник. Например сега има код за намаление 10 паунда, ако купиш за над 25 паунда във Feelunique и ще ти излезе буквално без пари. Но за съжаление не доставят директно.

# 684
Къде в София мога да намеря парфюми на Корес?
В Гърция тествах един и  много ми допадна. Имаше в заглавието си ванилия Simple Smile
Не понасям аромат на ванилия, но този учудващо не ме подразни.

# 685
В Гърция тествах един и  много ми допадна. Имаше в заглавието си ванилия Simple Smile
В аптека Ремедиум на Солунска. Имат и магазин, но аз не знам точно къде е. Парфюмите на Корес на много хубави и доста трайни за парите си, но като цяло копират някои много известни парфюми. Моя е копие на Цветната Бомба Интенз на Виктор и Ролф и аз точно затова го харесах много. Прилича и на Ла Ви е Бел, който също е копие на Бомбата, но Кореса е по-хубав.

# 686
Благодаря, Денси   bouquet

# 687
  • София
В Гърция тествах един и  много ми допадна. Имаше в заглавието си ванилия Simple Smile

Имат фирмен магазин на ул.Кракра срещу Съюза на архитектите,малко след ъгъла с ул.Шипка в посока Естерхази бар.

densi, благодаря!Ще погледна ей сега,защото отдавна не съм пазарувала от feelunique.

Не,там също е свършил и го няма.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 20:30 от veka

# 688
  • Там, където ме обичат
A за кой Корес иде реч?
Не че познавам бранда, но щом има ванилия, бих  искала да го подуша.

# 689
Жур де ермес абсол.вече е факт,но сега след баня като го сложих ми напомня един аромат на Ралф Лорен който имах преди години.Едно към едно май.В магазина на друго ми удряше.Ще си го нося и това е.Между другото го поръчах от един сайт perfum.bg.То разлика с магазина в цената нямаше, но можеш да поръчаш 30 мл.,а в магазина имаше само 100 мл.Дано не са ментажни.Драснете ако имате впечатления

Общи условия

Активация на акаунт