Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 245
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Къде в София мога да намеря парфюми на Корес?

В магазина им на Кракра.
Момичетата са много любезни и засипват с мостри.

# 691
Жур де ермес абсол.вече е факт,но сега след баня като го сложих ми напомня един аромат на Ралф Лорен който имах преди години.Едно към едно май.В магазина на друго ми удряше.Ще си го нося и това е.Между другото го поръчах от един сайт perfum.bg.То разлика с магазина в цената нямаше, но можеш да поръчаш 30 мл.,а в магазина имаше само 100 мл.Дано не са ментажни.Драснете ако имате впечатления

Jour D'Hermes Absolu няма 100 мл бутилка.

# 692
Жур де ермес абсол.вече е факт,но сега след баня като го сложих ми напомня един аромат на Ралф Лорен който имах преди години.Едно към едно май.В магазина на друго ми удряше.Ще си го нося и това е.Между другото го поръчах от един сайт perfum.bg.То разлика с магазина в цената нямаше, но можеш да поръчаш 30 мл.,а в магазина имаше само 100 мл.Дано не са ментажни.Драснете ако имате впечатления

Jour D'Hermes Absolu няма 100 мл бутилка.

Грешкат е моя 85 мл. за мен всичко над 50 е 100.Освен Булгари  и Ермес други такива откачени разф.не съм срещала.

# 693
  • София
Цитат
само че излизаше много силна смокиня (зелена) и не съм сигурна, че това целях.

О да, смокиня масоя си е напълно. Аз пак съм на смокинена вълна след две години пресищане. Усещам и мъничко сакъз в началото, за който умирам   Heart Eyes

# 694
Жур де ермес абсолю вече е факт, но сега след баня като го сложих ми напомня един аромат на Ралф Лорен който имах преди години. Едно към едно май.В магазина на друго ми удряше. Драснете ако имате впечатления.
Впечатлението ми е, че след първия половин час е точно това, което обожавам в него и в което се влюбих като го усетих от ръката на приятелка. Heart Eyes Откакто го отворих, всеки ден съм с него вече няколко дни.  Crazy Много е траен, не е шлейфов май, но прави облаче около мен и си го усещам цял ден. Бутилката е лекинко безумие с това тегло от 1 кило(моят е 85 мл.) и е приключение да се носи в чантата. Мисля да си купя патронче за чанта, защото обичам поне веднъж да го подновявам, а е невъзможно да нося това паве в и без това тежката ми, и голяма чанта.

# 695
Бижунце, ще си имаш хладно оръжие под ръка  Joy

Някой питаше за Айгнер-а. Ей този е:

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 20:15 от maria_m

# 696
  • София
Снежи, ще си имаш хладно оръжие под ръка  Joy

ох maria_m ти нямаш сърце!!!  Grinning Laughing
Как можа сега да ми вземеш съня с тоз Aigner No.1 OUD  ooooh!

Аз тръбях още от версията Aigner No 1 Intense, че имаме рязък завой към баш типичните източни аромати, ама с ти с тая уууууууд версия съвсем ме закопа  Crazy Crazy Crazy Crazy

малко е да се каже, че бих искал да го тествам, като Aigner ми е една от любимите марки за парфюми - за сега имам само Aigner |man|2, а дамските Etienne Aigner Pour Femme и Aigner Too Feminine са прекрасни  Party

# 697
  • Там, където ме обичат
Deetron, и аз искам да го тествам.
Всъщност не просто искам, ами направо умирам от любопитство.  #Onfire
Някой знае ли къде се предлага и каква му е цената?

Сетих се за Годес. Ако ми хареса въпросния ауд, ще тръбва да му търся кожено яке, че и мъж под него.
Направо се вкарвам сама в приключения.   Mr. Green

# 698
Много е хубав парфюма.

# 699
A за кой Корес иде реч?
Не че познавам бранда, но щом има ванилия, бих  искала да го подуша.

Заповядай - сега видях цената от 60 лв. В Гърция беше на цена от 23 евро.

# 700
  • Sofia

Сетих се за Годес. Ако ми хареса въпросния ауд, ще тръбва да му търся кожено яке, че и мъж под него.
Направо се вкарвам сама в приключения.   Mr. Green

Обожавам Noir de Noir TF ,  орхидеите , кожения ангел и Allure Sensuelle. върху моите кожени якета.  Heart Eyes

# 701

Скрит текст:

Аз!  Peace Благодаря!  Grinning

# 702
  • Там, където ме обичат
Aз пак да попитам, някой знае ли цената на коментирания Айгнер?

# 703
Тук има посочена цена - Aigner N 1 Oud (Aigner, 100 ml, 141 лв.).  Peace

# 704
  • Варна
Момичета, има ли разлика в цените м/у БЗ и Дъглъс? Знам, че са под една шапка, но все пак да питам. Конкретно за Jour-a питам, 30мл от къде да си взема, от БЗ или от някой сайт? В сайтовете май са все 85 мл.

Общи условия

Активация на акаунт