Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Шумен
Честитоооо да ви е жива и здрава голямата мома  Hug

# 616
мама на вики честита бебка всичко най хубаво и бързо възстановяване   bouquet

# 617
Eхааа, каква отгледана госпожичка...*mama*na*viki* браво и честито!  bouquet

Да сте живи и здрави и Мирче-Немирче, Elsi86 + бебоци!  bouquet

Ние вчера си начесохме крастата с морската разходка до острова - много релаксиращо ми се отрази, а имах нежда да заредя батериите, че тази седмица /последна преди края на училището на бъдещата кака/ ми е претрупана със задачки smile3560

# 618
Ехааа мама на Вики голямо момиче си отгледала в тумбака-да ти много здравичка,а на теб бързо възстановяване.  bouquet Hug

# 619
мацки знаете ли защо точно се прилага ПРОФЕНИД супозитории, на мен ми казаха, че е хубаво да си имаме в АГ-то и то не само при секцио, а и при нормално раждане?

# 620
Габи действа болкоуспокояващо аз ползвам и спрей цикатридина помага определено имам 4вътрешни и пет външни

# 621
Мама на Вики, честита малка голяма госпожица! Да ви е жива и здрава, много радост да носи!

Ротока, точно от Кауфланд го взех. То е течност и отгоре на шишето има вградена четка.

gabrielitka06, нямам представа за Профенида. В сряда съм на ЖК и точно мислех да питам лекарката за нормално раждане при наличие на шевове какво да си взема. Навремето се пръсках с един шпрей, но го спряха по аптеките.

# 622
Мама на вики, честито  bouquet. От кога чакаме тази мома Hug. И колко голямааа,  Crazy. Да сте живи и здрави  Heart Eyes

# 623
mama*na*viki, честита ти рожба! Да сте живи и здрави!!
Ротока, марката Хейтман съм я виждала в Карфур. Цикатридина спрей е супер, ползвах известно време, а също и чудната отвара от смрадлика, както и компреси с шведска горчивка (тя се ползва за затваряне на рани, за лекуване на белези и какво ли още не).
Имам усещането, че нещо иска да се изсипва от мен, не знам вътрешните шевове ли са поддали, но се вбесявам и утре отивам да видя какво са надборили в болницата. Някоя с подобен опит след естествено раждане? Cry Точно се кефих, че външния шев почти не го усещам вече и сега ново 20....

# 624
Честито на новите мами  bouquet.Живи и здрави да са ви и бързо възстановявяне!И днес имах изтиане на слуз Shocked колко време ще пада тази тапа???

# 625
Честитооооооо МАМА НА ВИКИ много те мислих и ето хубава новина да ти е много здрава гоооолямата мома  Hug...

# 626
Mama na viki,честита ви голяма госпожица!Да ви е жива и здрава! 
С първото даже не знаех колко шева имам /4200 беше и той/ - никой не ми каза и аз не съм питала.След това не съм се мазала с нищо,най-много да съм се мила със смрадлика, не помня    newsm78
Помня, че проблема ми бяха претърканите кълки и ставах нощем да се мажа с бебешките кремове.
Хайде да видим тази нощ колко нови попълнения ще има   Mr. Green

# 627
Мами макар и сладко изморена ви пиша че на 05.06 се роди нашата дъщеричка Виктория..нормално раждане. Честито на всички родили мами  bouquet

# 628
Мами макар и сладко изморена ви пиша че на 05.06 се роди нашата дъщеричка Виктория..нормално раждане. Честито на всички родили мами  bouquet

еее най-накрая Simple Smile айде честито и всичко най-хубаво , бебка да слуша и бързо възстановяване, сега ми е интересно какви са били симптомите при теб, след като толкова се чудеше как ще ти протече раждането ,хииихих  Hug

Мами чуствате ли се отпаднали в 9 месец, аз направо не мога да стана от леглото, постоянно спя, уморявам се за секунди, направо нямам почти сила за нищо, пренебрегвах го, но вече взех да се притеснявам сериозно, до сега не ми е било така никога Sad

# 629
Честито  Love your Smile-да ви е много здраво момиченцето,на теб бързо възстановяване.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт