Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ина мен Виктория ми харесва повече, като бях дете така исках да се казва детето ми някой ден но сега мъжа ми избра името Simple Smile))

# 511
  • София
И аз от малка си мечтая да си имам момиченце и да я кръстя Виктория. Е, не знам дали ще си имам девойка, но си имам Виктор! Mr. Green Та с две ръце гласувам за Виктория!

С баткото съм ползвала възглавничка с костилки, която се затопля в МФ, бях я взела от ДМ.

# 512
Здравейте мами! Тази вечер в 23:30 се роди моят син:) роди се 3660, 52 см със спешно секцио.

# 513
Честито, Малко Мише! Бързо възстановяване!   bouquet

Аз пък съм с контракции и болки от 23.30 ч. някъде, но не продължават дълго, при все че са на 10-14 минути средно. Да видим дали ще ме отпусне да поспя или ще се ражда Simple Smile

# 514
malkoMishe-  Честито бебче, и бързо възстановяване

Amilia Pond-как е положението ?
Контракциите поутихнаха ли?

Моето секцио, засега е насрочено за 13.06- петък.На фатална дата  newsm78

# 515
Добро утро,
аз съм с едни ревливи очи тази сутрин ,много ми е притеснено опитвам се да съм спокойна най-вече заради сина ми защото той усеща че съм притеснена! В 09:00 часа тръгвам към Аг

# 516
Добро утро на всички!Аз за съжаление не родих и тази вечер,така че малко по-късно вземам багажа и поемам към Втора градска,пък ще видим  #Shocked

# 517
Добро утро на всички!Аз за съжаление не родих и тази вечер,така че малко по-късно вземам багажа и поемам към Втора градска,пък ще видим  #Shocked

успех миличка и аз днес тръгвам към Аг-то! Hug

# 518
Добро утро,
аз съм с едни ревливи очи тази сутрин ,много ми е притеснено опитвам се да съм спокойна най-вече заради сина ми защото той усеща че съм притеснена! В 09:00 часа тръгвам към Аг

Успокой се, всичко ще е наред.Стискам палци Hug

# 519
Добро утро,

Успокой се, всичко ще е наред.Стискам палци Hug
Много благодаря на всички желая леко раждане

# 520
Малко мишле честито да ти е жив и здрав  bouquet.Мама на Вики,Karlatxs, спокйно всичко ще бъде наред HugАмелия успех,стискам палци на всички.Аз продължавам да си чакам,мисля днес да си направя мнооооооого дълга разходка да подпомогна процеса Grinning

# 521
Малко мишле честито-да ви е много здраво момчето,на теб бързо възстановяване  bouquet
Мама на Вики,Karlatxs успех,предполагам в какво напрежение сте,но скоро ще си гушкате сладките бебоци-мислете само за това Hug

# 522
Успех, момичета!

Мен ме поотпусна към 5.40 и подремнах досега. Ще  очаквам втори рунд.

# 523
Малко Мише, честит син! Много да ви радва!
Амилия,  Grinning чакам да се похвалиш днес!
Мама на Вики, karlatx, стискам ви палци!

Имам един въпрос, снощи като станах от тоалетната изтече нещо на 2 пъти, това ли ас водите, трябва ли да отивам в болница? Не беше много като количество, но беше странно!

# 524
Добро утро  Tired Природата не си е свършила работата добре. Докато бях бременна се будех на 3 часа и се блещех до зори, като някакъв вампир. Сега, когато трябва да ставам единственото нещо, което искам е да спя е да се събудя някъде за абитуриентския му бал  Laughing

малко мише, да ви е жив и здрав малкия юнак   bouquet

до-ре-Ми, не са. Водите като тръгнат няма спиране  Peace

Общи условия

Активация на акаунт