Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Вяра добра алтернатива  за успокояване ми изглежда тази възглавничка.Би трябвало да има ефект щом затопля,всяко затопляне на коремчето по какъвто и да е начин действа добре на коликите.

# 496
Мами, днес имах едно посещение от неонатоложка, която ми препоръча да сменя Биогаята с Infants Dophilus Plus ,  тъй като били по-ефикасни.
Белисима, накапват се на магия 5 капки от Биогаята, на нас ни е малко трудничко, но пък изглежда на вкус не са толкова отвратителни, защото зорът май е самото поставяне. Simple Smile
Честито на всички с бебчета, на които не съм честитила още!   bouquet
Към родилите вече - какво ви казаха за пъпчето, кога пада? Има ли някое бебече само с щипка, защото ние сме с щипка, че и с конец, заради който ще падне по-късно (наистина не разбирам логиката на някои от процедурите в Токуда).  И как сте самите вие, възстановявате ли се след раждането?
И мен ме вълнува бъдещето на темата, когато всички се сдобиете с рожби. Ще се радвам да ви чета, когато мога.   Hug

# 497
  • София
Gwen, стискам ти палци да идва бързо и безпроблемно моментът Simple Smile Мисля си, че няма да чакаш много; кой знае и днес не е късно още  Hug

Много се възхищавам на всички мами, които вече имате деца -  не знам как се справяте с всички задължения и вълнения. Аз нямам кой знае какво да правя и пак не мога да свърша елементарни задачи  Crazy

Много ми се иска да си стигна до термин, ама май няма да стане Sad Днес бях на ЖК и  коремчето на бебето е 3 седмици назад, а главата 2 и докторката каза, че до седмица ще го вадим, ако не тръгне само. Водите ми са на долна граница. Надявам се преценката на АГто да е добра и че наистина ще е по-добре за бебето, ако се роди по-рано.

Кураж и спокойствие на всички, които са в трепетно очакване  Praynig

# 498
ротока, един път го изпива, друг не. Сега пробвах с една лъжица и само по ушите нямаше  Laughing Същото е с онова чудо за рахита. Кой идиот ги е измислил тия вградени капкомери  ooooh! Иначе и ние го установихме това с гушкането, ама все пак и ние имаме нужда от сън и почивка. Както го пуснеш и надминава сирените на 02.06  Mr. Green

Вяра,ние имаме такава. Върши работа, но на мен ми изгоря микровълновата и сега не я ползваме, защото докато загрея 65 литрова фурна ще разберат и глухите, че има колики   #Crazy

sky high като свършат тези ще ги пробвам. Как сте вие ?

# 499
Bella Moma- как 3 седмици назад а ще го вадят по рано  Shocked...При мен първо го измериха 3 седмици назад и ми смениха датата на секцио с 5 дена напред за да "постои повечко" въпреки ,че се оказа че апарата в клиниката е дал откат (надругия ден ме извикаха в болницата и всичко си беше ок)и въпреки това ще ги изтрая тия 5 дни.

# 500
  • София
До колкото разбирам, причината е че изоставането се появи в хода на бременноста. На 1вата и 2рата ФМ нямаше изоставане, но в 28 седмица коремчето почна да върви 2 седмици назад. Ходих и на 4та ФМ и там пак имаше изоставане. Сега и главата изостава. Имам леко нарушен кръвоток към бебето от едната страна и това е една от причините за изоставането (поне така разбрах). Та това изоставане не се харесва на лекарите и ме следят по-изкъсо за признаци на 'страдание'.  Д-р Марков даже ме беше предупредил, че има възможност да родя  и в 30-та седмица  Crazy  Предполагам, че ако беше само по-малко като цяло щяха да чакат до термин. Амм знам ли, бебето може и само да реши да излезе тези дни  Laughing

# 501
значи възглавничката ще си ни върши работа ама ако нещо стане с микр.фурна или с тока пак трябва нещо  друго , но поне знам че действително  ще е по добре да вземем и ние такава за всеки случаи поне малко ще помага в повечето моменти  Grinning благодаря ви   bouquet

# 502
  bouquet Здравейте момичета,следя темата съвсем от началото,но чак сега се наканих да се включа-на финалната права.Честито на всички, които вече гушкат своите бебчета,да са Ви живи и здрави и много да Ви радват.А на останалите,като мен, които все още чакат желая леко и безпроблемно раждане. Hug
Моя термин е на 8ми,след 2 дни ,но нямам кой знае какви признаци за скорошно раждане,от време на време някоя контракция за разкош.А вече нямам търпение,всичко сме приготвили само чакаме големия ден.
Днес бях на преглед -тоновете са перфектни,водите малко са намалели,плацентата е 2ра степен,а госпожицата е 3.100 кг.  preggo В понеделник ,ако няма някакво развитие до тогава ,пак към М.Д.

# 503
Бела Мома успех мила сигурна съм че само ни шашкат и вече ми писна.Не остана стискам палци зъби и така....

# 504
  • София
Мерси, mamamo  Hug Така като гледам ние с теб сме с един термин  Simple Smile  Аз гледам да мисля позитивно и да не се вкарвам във филми и да си се наспя, че скоро не се знае какво ще е положението ....

# 505
Да наистина с един термин  Grinning аз бях за секцио на 11.06 ,но ме отмениха за 16.06 и си чакам  Praynig

# 506
Здравейте момичета, аз няма да мрънкам, защото каквото и да кажа ще се повторя, но имам сериозна дилема относно името на бъдещата госпожица, така че помагай те! Praynig !!   Та двата варианта са ДЕА и ВИКТОРИЯ ????????   newsm78

# 507
  • Pb
Привет!!! Май редиците на бременните силно оредяха Simple Smile
При мен единственото, което ме мъчи е подуването на краката и ръцете, при това отделни участъци са с едва забележими пъпчици, които страшно сърбят - непоносимо е...
Иии да си призная малко ме гони шубе - гледам да го мачкам с позитивизъм, ама си го има.

# 508
Момичета, бихте ли споделили  - тези от вас които вече са родили или им предстои естествено раждане - правихте ли някакви специални подготовки, упражнения и т.н. с цел облекчаване при раждането ? Благодаря ви !  bouquet
И още нещо, получавате ли леки червеникави обриви (приличащи на копривна треска) по корема, сега като е по-топло ?

# 509
georgievadd, аз съм за Виктория  Peace

Mi La, аз такива обриви си имам от преди бременността още, даже не мога да ги нарека обриви, а по-скоро малки петънца, които се появяват за малко от топлото, и после изчеват.. например след душ с по-топла вода.

Общи условия

Активация на акаунт