Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
mama*na*viki стискаме палци всичко да е наред newsm10

Белисима липсваш ни във форума

Честито на всички майчета - пожелавам ви здрави бебоци и много приятни моменти с тях  Simple Smile

Ние с Дари се храни на повикване - тя си създаде режим на 3 часа, като понякога яде и на 2 и на 4 часа. Храня е по 10 минути от всяка гърда. Като цяло е спокойна. Само вечер мрънка малко повече.

# 481
Gwen и аз така смятам да направя.Нямаме баби и ако се наложи трябва да ангажирам някой приятел да ме кара.Мисля да си взема едно такси и за 10мин. съм там.Не ми се иска да будя детето посред нощ и да виси по болниците.На нас и терминът май е един и същ-днес #Silly Аз вече взех да се побърквам леко.От болницата ми казаха да отивам утре,ако не родя до тогава,АГ-то ми каза в неделя и сега се чудя да ходя ли утре или да изчакам един ден още.

# 482
Маги, не се притеснявай. Преди в темата имаше повече, които публикуваха големи цитати и няколко пъти се правеха бележки, но ти дойде по-късно и така някак все едно лично излезе, но не е.

Когато отивах да раждам второто, беше рано сутринта към 5. Каката не беше чак толкова малка, на осем, но все още не я оставахме сама. Събудихме я и я взехме с нас. Закараха ме до болницата, приеха ме и те двамата с таткото се върнаха обратно у дома. Като се обадих след два часа да им съобщя новината, сладко си доспиваха   Grinning

Лучар,ръкавички  Peace
Нокторезачка - не. Не си спомням докога ноктите не се режеха, някой да ми напомни... Simple Smile

Мики, 200 гр за 6 дни е повече от добре!

Мама на вики, кураж и успех! Дано се засилят контракциите още днес самички!

# 483
Здравейте момичета и ние да се отчетем от вчерашният преглед при педито-малкият ми щурчо нищо не е качил за една седмица от изписването,но пък док каза,че не е притеснително щом не е свалил.Каза да сменим АМ с пре нан(това било за недоносени бебчета,а ние нали сме си малки)защото явно бейбилов му идва тежко.Е още вчера го пробвахме и да ви кажа незнам дали е от това,но снощи коликите ни бяха значително по-лекички.Вики само дишаше по-тежко и потреперваше и като го хванаха към 20:30 го държаха до към 22 и нещо,отпусна го и си заспа,а не като предните вечери да се гърчи,свива и изпъва по цяла нощ.Та и аз намазах малко сън CrazyСлед една седмица педи ни вика пак да видим как му действа новото мляко на кг.

# 484
Магдалена,не се връзвай толкова,не си само ти с дългите цитати,просто можеш да избереш друга алтернатива  Peace
За раждане през нощта, ние сме се подготвили с една баба под ръка Simple Smile моята майка пристигна преди седмица и ще остане 2-3мес.,че иначе нямаме никакъ вариант.
А това за родилката в трамвая много ме разсмя Grinning
И ние тези дни мислим варианти,както споменах ММ работи сега надалеч от вкъщи,на около 40мин. път,та си представяме някакви комични ситуации.
Mama na viki,стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно за теб и бебо!
А пък за големите деца и ДГ ме накарахте и аз да се замисля....И моя все влачи болести от там,но пък го записах именно за да ми е по-леко отглеждането на двамата.Той ходи от скоро,2 месеца,дето се вика тъкмо свикна.Докато майка ми е тук ще се справим някак,но после...наистина няма на кого да разчитам тук,дори за 30мин.,ММ пак ще е на работа от сутрин до вечер...
Ама май ще го мисля като ми дойде до главата,да не се натовярвам от сега.А тук настана такава жега,че не си представям да се влача с едно диваче и с количка по жегите по парковете :-\

# 485
Няма проблеми момичета, някак не ми е комфортно да пиша  Embarassed
аз реших да ви пиша на лични ако нещо ме вълнува много,вече го направих с мамитата, които споменаха името ми Hug 
както писах, няма проблем, сега пък да не се намери някой да направи забележка, че голям проблем е станал че темата се е напълнила с името ми
без лоши чувства, ви прегръщам всички и стискам палци ражданията да минат възможно най леко Praynig
както и да нямяме проблеми с кърменето  bouquet

# 486
Разгеле, добрах се  Party Как сте момичета ? Гледам още нови бебчетя са се появили. Да са ни живи и здрави и те и мамите   bouquet

Gugito Капки за колики взех Колийф, но ни докараха запек. Сега сме на Аптамил комфорт(уж регулирал стомаха) и взех капки Биогайа. Ще видим докъде ще се докараме. За рефлукса и ние го имаме. На ден имаме поне по 2 повръщания (пълни). Връщането на малко храна не го броя. За сега имам успех, като се оригне и го държа полуизправен още около 30 мин, след това в леглото. Ако сте на АМ пробвай Аптамил антирефлукс. Помага  Peace

Мики, спокойно мога да кажа, че вече владея хаоса. Като тресна една бира и спира да ми пука  Laughing Цялата къща прилича на хан, оня малкия таласъм ни прави луди и само се хили, като викна що реве и изобщо лайф из лайф   Mr. Green

Gaggi аз бих си взела самостоятелна стая. Първите дни бях с една страхотна мацка. Бебето и кротко, тя готина. Нямаше никакъв проблем с нея. Въпреки това, заради бебето мъжът ми не идваше в стаята. Последния ден ми докатаха един съсел с едно ревящо чудо, което за 24 часа мълча около 40 секунди. В момента, в който то започваше да реве тя излизаше от стаята и го зарязваше и се връщаше след часове  #Crazy Та колкото позитиви. толкова и негативи има. Кога да спиш, кога да се къпеш. На един му шумно, на друг светло  Tired

Ето го и малкия таласъм с тематичната възглавница за хранене  hahaha

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 17:31 от Bellisima82

# 487
Маги  Hug
Мики чудесно е 200гр за една седмица да наддаде.
Мама на Вики имаш едни стиснати палчета и от мен HugПожелавам ти всичко да мине по най-добрия и безболезнен начин.
Bellisima82 купона казваш е у вас LaughingЗа капките Биогая мога да кажа че вършат много добра работа,фигурират в списъка ми за покупки от аптеката. Simple Smile

# 488
Така и не разбрах как се дават тия капки, та утре ще импровизирам  newsm78

# 489
Многоо Ви БЛАГОДАРЯ на всички ,че ми давате кураж и сили чак рева като Ви чета постовете дано всичко да мине добре !Много ме плаши и това преносване .

# 490
Така и не разбрах как се дават тия капки, та утре ще импровизирам  newsm78
В лъжичка  3-5 капки когато са ви най-силни коликите,предполагам вечер!

# 491
Bellisima82 - сестра ми дава на първото си дете от тези капки и мисля че бяха 5 капки - 1 доза и тя ги поставяше в шишето с адаптираното мляко само с първото хранена веднъж дневно

# 492
Ако си изпива всичкото мляко може и в шишето да се сложат капките,но за да е сигурно че са приети     може в лъжичка.Друго което много помагаше на дъщеря ми за коликите беше топлото рамо на тати-разнасяха се напред-назад и така се успокояваше,а той лекичко я потупваше по дупето и гръбчето.

# 493
аз мислех има едни плюшени  възглавници за компреси дали да не си купим и от тях , но не зная дали имат ефект и дали успокояват някои имал ли е такава че да дадем 40 лв. и да не помага изобщо 

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=14093&cat=50

# 494
Мама на Вики стискам ти палци.Всичко ще бъде наред.Белисима много е сладък мишока.Аз  бях  на ЖК тоновете са добре,кръвното е ОК. акушерката каза  ,че корема ми вместо надолу се е качил на горе Shocked.Но вече би трябвало да слезе надолу ,та май няма да родя скоро.Преглед нямах защото док е болничен.Следобяд пак ми изтече малко количество желираяна слуз,ще си чакам Simple Smile това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт