Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мама Барба,  Joy
А третото хлапе, какво ще е? Аз искрено се забавлявам, като някой ме пита за пола на бебето и отговоря, че и то ще е момче, в повечето случаи ми казват: е, нищо, де, важното е да е живо и здраво! Mr. Green
Може да се ползват и гумени грейки, то принципът е същия, само дето те са по-твърди и няма да са толкова удобни за слагане на коремчето. Друг вариант е да се гладят кърпи и да се слагат на коремчето, само трябва да се внимава да не са много топли.

Амилия, мерси за статиите, също ми бяха полезни. Питах доки, дали трябва да съм гладна и жадна при постъпването за секциото и ми казаха, че по принцип било добре, заради изследванията, които се правят, ама било грехота да се държи бременна и затова да съм си хапнела нещо! Mr. Green

За смяната на памперса-най-фобре е да се прави след хранене!

# 571
Радвам се, че днес сме си така полезни взаимно Simple Smile
Елси, и аз съм така, емоциите ми се лашкат напред-назад. Ту се радвам, че най-накрая идва края, ту се шашкам. И безброй такива неща. Стискам ти палци  Peace
При мен контракциите зачестиха пак, спи ми се, защото спах много малко миналата нощ, но не мога да дремя, защото като легна става по-зле. Ще видим как ще е тази нощ.

# 572
Май само мама ни Вики не се е върналатук стискам и палци за лееееееко раждане Praynig.За секциото ми каза 12 часа да не ям т.е.  да вечерям по раничко и суртинта на гладно да отивам.Водица ще си скрия в сака че недават,но док ме съжали и скришом ми бутна едно шишенце под възглавницата.Успех.ЗЗа  недоспиването аз вече месец ставам на всеки час до вц и после докато се наместя хайде пак ставай-а болкитеса ужасни изтръпва ми лявата страна защото доки каза натам да спя,изтрупва ми всичко ,болки в кръста--пълен инвалид. Joy Joy Joy по добре да се люпим вече че да имам основателна причина за недаспиване.

# 573
  • София
Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи!

Това сътвори още бременният ми мозък.  Mr. Green

# 574
  • някъде на юг
Момичета да ви попитам имате ли информация колко дни е престоя в Майчин дом след раждане секцио? Позволено ли е изписване на бебето в събота и неделя?

# 575
Добре дошла в отбора мама Барба.   Hug
И аз ставам много често до ВЦ но после веднага пак заспивам.
Предполагам че скоро ще имаме новини от мама на Вики-дано всичко е наред.
 Заглавие и от мен:Вместо с голямо тумбаче ЮНСКА мама с количка гордо ще крачи! и
Близначе или Раче ще е ЮНСКОТО пеленаче

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 20:53 от ротока

# 576
Хелоу и аз само да намина  Mr. Green
Бях на преглед вчера - мерихме тонове - ок са; прегледа ме за разкритие - няма грам  Confused Каза, че няма мегдан да се раждаме скоро.
Контракциите ми са доста начесто, но само болезнени, нищо не се стяга. На десет такива, една със стягане максимум идва... тъпичко.
Не съм ви чела отдавна, ще наваксвам  Peace

Момичета да ви попитам имате ли информация колко дни е престоя в Майчин дом след раждане секцио? Позволено ли е изписване на бебето в събота и неделя?
На отворените врати казаха минимум 7 дни след секцио, за събота и неделя мисля че няма проблем да се изписва.

# 577
 Shocked 7 дни толкова ме държаха с каката преди 12 години-сега до каза 5 ако всичко е ок  Praynig,но всяка болница различно.

# 578
По каса секциото е 5 дни а нормалното е 3 дни.

Gaggi , и аз май съм със същия термин, но при мен съвсем няма индикации, че нещо ще се случи - нито контракции, нито разкритие след прегледа вчера... Та тези два дни съм се отдала на едни дълги разходки - докарах го до 10-11км на ден  Laughing, само дано има ефект цялото това мотане насам натам.

# 579
Здравейте мами. Редвнно следя темата, но бях решила да пиша като се роди бебе. : Имаме си дъщ:), 3946 ,52 см. 7:45 следобяд. Първо. Няма да казвамко ме боли всичко. Има и доста шев и кройка Simple Smile . Огромно благодаря на алкушерките от Надежда. Най милите същеатва

# 580
  • София
Честито, Мирче!
Живи и здрави!
Много голяма мома  имаш! Браво!  Heart Eyes

# 581
Мирче честито-голямо момиче,да ви е много здраво.
Да споделя една таблица:

# 582
Здравейте мамчета!!!
Не съм се вясвала скоро,но откакто ни изписаха не мога да намеря време.Ще драсна някой ред преди поредното хранене и смяна на памперс.
Бебка засука още на 3-я ден в родилното,за което се радвам.Хапва си добре и от двете гърди,на около 3 часа се буди за ново хранене.Засега е много спокойно бебе,ще видим като започнат коликите.
Честито на всички новопоявили се бебчета!   bouquet
Представям ви и нашето зайче- http://www.devamaria.com/bg/news/view/14/7900
Успех и кураж на тези,които чакат своите съкровища!!!!

# 583
Здравейте мами, вчера на 07.06 проплака нашата малка Теодора - 3180гр, 50см, в 23,38 Crazy. Толкова сладичка и мъничка Heart Eyes. Аз съм добре, но ако не бях с епидурална не знам как щях да се справя. Цял ден имах нерегулярни контракции и отидох за преглед за разкритие. Доктора там ме прегледа и каза, че "мъничко" ми помогнал и каза 4 см Shocked. Днес ще раждаш. Обадиха се на екипа и моя АГ, вляха ми система за засилване и след малко контракциите бяха ужасни, вкараха ми катетър и пуснаха епидуралната упойка и започнахме да чакаме. Е няма такъв кеф- гледах си TLC и си говорех с акушерката все едно сме на кафе Simple Smile Бебка обаче не слизаше макар пълното разкритие и казаха да напъвам. Напъвах добре, но започнаха да падат тоновете, лекаря каза че се била заклещила някъде (не запомних) и се наложи да го извади с форцепс, милото Crazy. Стана с половин напън и всичко е наред, аз обаче имам доста шевове и ме боли д-то, ама така е Peace.
Леко раждане на чакащите мами Hug.
Само да кажа че термина по ПМЦ беше на 18 юни  baby_neutral
Не е толкова страшно, дори форцепс не е страшно - всичко на всичко напъвах към 30-40 мин

# 584
Катрин, Елси честити ви рожбички живи и здрави да са и бързо възстановяване!

Така като гледам последно време май има доста неспящи мамчета Simple Smile)
Аз последните дни се чувствам като парцал постоянно ми се спи, но през деня, и вечерта изкуквам, вече нямам търпение, ама никакви симптоми на раждане....

Мама на Вики какво ли се случва с теб, драсни да се успокоим Wink

Общи условия

Активация на акаунт