Прием в МГ Варна след 4-ти клас

• 54 388
  • 194
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми дали информация като минали по този път, как стои въпросът със записването за школите на МГ? От слухове съм чувала, че е с чакане от посред нощ, списъци, някои записвали по 10 деца. Моля за актуална информация, колко по-рано трябва да чакаме и за второкласник, кого бихте препоръчали. В първи клас е посещавал Звънче при г-жа Чернобаева. Благодаря!  bouquet

# 121
Кога е записването на петокласниците, че нещо не си намирам записките от род. среща?  Embarassed

# 122
Кога е записването на петокласниците, че нещо не си намирам записките от род. среща?  Embarassed

На 8.06

# 123
  • Варна
Здравейте!
Търся мнение или препоръка за учителите, които ще водят школата за 4-ти клас.Обявените са:
-Ант.Дочева(СОУ Кл.Охридски);
-Ив.Ангелов(МГ);
-С.Христова(МГ);
-Св.маджарова(МГ);
-Цв. Пеева(МГ).
Ще съм благодарна на всички мнения, до сега не е посещавала школата и не знам на кого да се спра.
Благодаря  предварително!

# 124
Здравейте!
Търся мнение или препоръка за учителите, които ще водят школата за 4-ти клас.Обявените са:
-Ант.Дочева(СОУ Кл.Охридски);
-Ив.Ангелов(МГ);
-С.Христова(МГ);
-Св.маджарова(МГ);
-Цв. Пеева(МГ).
Ще съм благодарна на всички мнения, до сега не е посещавала школата и не знам на кого да се спра.
Благодаря  предварително!

Синът ми беше при Сашка Христова от МГ, много съм доволна!

# 125
+1 за С. Христова.
Спокойна, добре обясняваща, обръща им внимание, дава им достатъчно задачи за подготовка.
И аз, и синът ми сме много доволни.

П.П. За останалите просто няма как да имам мнение.

# 126
  • Варна
Детето беше при Пеева - много съм доволна.

# 127
Може ли някой да сподели мнение за учителите , които ще водят школите за 3 клас - Д.Любенова, М.Вълчева, М.Рафаилова, Пл.Станева. ( изключвам Момчилова , защото учим в Найден Геров)

# 128
Може ли някой да сподели мнение за учителките, които ще водят школата по математика за 2 клас?
Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 20:23 от Lucky*

# 129
Здравейте! А аз искам да попитам за цената на школите по математика в Математическата?

# 130
Цената я пише в списъка с преподавателите. Зависи от броя на часовете.

# 131
Благодаря!

# 132
  • Варна
Здравейте!
Блгадаря на мамите включили се за мнение на госпожите , които ще водят школите в МГ за 4-ти клас.
По препоръките от форума днес отидох да запиша детето, но нямаше места нито при г-жа Христова,, нито при г-жа Пеева.Ще помоля за мнения за г-жа Маджарова от МГ, Ант.Дончева(СОУ Кл.Охридски) и Евг.Янева(СОУ Кл.Охридски).Предполагам , че всички са добри, но подходът на учителя винаги е от голямо значение.
Благодаря предварително.

# 133
  • Варна
Здравейте момичета,
ПОДАРЯВАМ униформа за момиче на МГ-Варна.Сакото е 38 размер -обличано 2-3 пъти,панталон-34 размер-изобщо не е носен/стрелкичката за етиката стои на него/,има и вратовръзка,която е носена.Децата ходят на училище основно с риза и вратовръзка, а сакото и панталон/пола са единствено за официални случаи и празници.Моята дъщеря учи от 5 до 7 клас в МГ и за това размерът на униформата е малък.Питах приятели -ненамерих интересуващи се,а ми е жал да я изхвърля.Ако някой се интересува или познава някой,който би се заинтересувал, пишете на лични.

# 134
То сега на 02.09 родителска среща щеше да има май. Някой знае ли от колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт