Прием в МГ Варна след 4-ти клас

• 54 397
  • 194
  •   1
Отговори
# 90
Има ново класиране на сайта на МГ,заради задача 8,забелязахте ли?

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:54 от Ivet_2000

# 91
  • Варна
Таня Т., честит  прием на детето !  Hug

# 92
Таня Т., честит  прием на детето !  Hug

Благодаря, Деска! Не мога да ви опиша колко сме щастливи!

# 93
сериозен гаф... тази вечер на родителската ще е много, много интересно...

# 94
  • Варна
И миналата година имаше гаф със сбъркано условие и на 15тата минута поправено ,но тази година вече е върха....Горките деца ,които са се порадвали няколко дни... Tired

# 95
Аз за сега не намирам отпаднали освен едната близначка,която така или иначе ще бъде приета.Много се радвам за детенцето на Таня.

# 96
да, за щастие няма отпаднали, ще се разминат цирковете Simple Smile Таня, честито!

# 97
да, за щастие няма отпаднали, ще се разминат цирковете Simple Smile Таня, честито!
Благодаря! Още не мога да повярвам!

# 98
  • Варна
Таня, честито и от мен  bouquet! Егати преживяването  ooooh!. Но явно желанието на детето да учи в МГ е било толкова голямо, че предизвика чудо  Hug!
Обаче за близначката изобщо не съм сигурна, че ще бъде приета...При тези обстоятелства, мисля, че й го дължат, независимо от регламента. Иначе разочарованието на детето ще е пълно.

# 99
Таня, честито и от мен  bouquet! Егати преживяването  ooooh!. Но явно желанието на детето да учи в МГ е било толкова голямо, че предизвика чудо  Hug!
Обаче за близначката изобщо не съм сигурна, че ще бъде приета...При тези обстоятелства, мисля, че й го дължат, независимо от регламента. Иначе разочарованието на детето ще е пълно.
Благодаря! Близначката ще я приемат, аз самата имам сестра близначка и сме се възползвали от това право навремето.

# 100
да, в регламента нищо не пише по темата, ама май това за близнаците го има в някоя наредба, срещал съм го някъде...

# 101
  • Варна
Доколкото знам, в момента има дете, което учи в МГ, а сестра му близначка - не. Всъщност може тя да не е искала, знам ли какъв е случаят и за мен е редно да бъдат приети заедно.

# 102
Има наредба за приема на близнаци в общински и държавни училища.

# 103
  • Варна
Охх,  поне няма да има разстроени деца и родители! Близначката трябва да я приемат.  Peace

# 104
всъщност има един интересен въпрос, защо и в новото класиране са 57 ученици, като по регламент трябва да са 56... и се канят повече деца само ако последните са с равен бал, а в случая не е така...

Общи условия

Активация на акаунт