Прием в МГ Варна след 4-ти клас

• 54 418
  • 194
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
А за прием в други училища кой ще издава удостоверения МГ или РУО. Под други училища визирам пак МГта в други градове или СУ с матем паралелки

За това нямам идея. Трябва пак да се пита.

# 166
На срещата в училище Найден Геров директорът на МГ е казал, че удостоверенията ще се издават от РУО. Другото интересно е, че максималния бал ще е 700 - две състезания по 315 точки, 20 точки от външното оценяване и 50 точки от максимален успех от оценките в бележника.

# 167
Здравейте! Къде мога да видя задачи от минали години от Преглед на мат. знания? До колкото разбрах Питагор е на мястото на ПМЗ...или поне се провежда на същата дата и ПМЗ за 4 кл. няма. Ако някой има информация за задачите на "Питагор", моля да сподели!

# 168
  • Варна
На срещата в училище Найден Геров директорът на МГ е казал, че удостоверенията ще се издават от РУО. Другото интересно е, че максималния бал ще е 700 - две състезания по 315 точки, 20 точки от външното оценяване и 50 точки от максимален успех от оценките в бележника.

А тази среща кога е била? Защото аз писах писмо до директора на МГ точно за тия удостоверения и получих официален отговор от зам.директора, че удостоверенията за състезанията проведени в МГ ще се издават от МГ. В деня в който получих отговора писах във форума тук. Много ми е странно как така веднъж казват едно друг път друго.

# 169
По спомен е била през март. Може да има промяна или да не ми е предадено съвсем точно.

# 170
  • Варна
http://mgberon.com/content/uploads/2017/01/dejnosti_priemVklas_2017.pdf

Може би повечето сте го видяли това на сайта на МГ...

# 171
# 172
  • Варна

Това е добре. А някой може ли да ми каже откъде да вземем задачи от минали години за това състезание, нещо не мога да намеря в нета.

# 173
Например от тук

# 174
Някой наясно ли е какви са минималните и максималните балове след четирите състезания до момента?

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 13:31 от Kоse

# 175
  • Варна
Kose, освен някой с вътрешна информация от МГ да се включи, по друг начин не виждам как ще може да се разберат баловете. Никой не знае имената на децата и как са се представяли до момента, за да направи такава сметка. Всичко е анонимно (без олимпиадата, мисля) и можете да знаете само ориентировъчно от всяко отделно състезание колко деца има преди Вашето.

# 176
http://mgberon.com/content/uploads/2017/01/dejnosti_priemVklas_2017.pdf

Може би повечето сте го видяли това на сайта на МГ...

какво е пишело тук, защото ввече няма нищо.

# 177
  • Варна
http://mgberon.com/content/uploads/2017/01/dejnosti_priemVklas_2017-1.pdf - просто линкът е поправен, има шанс някоя от датите да не е точно същата като на предния, но предполагам идеята е същата.

# 178
  • Варна
Някой да има решенията на задачите от вчерашното състезание? Бясна съм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Поради техническа грешка промениха класирането. Намалиха ни с половин точка резултата. Явно тия номера доведоха едниствено до това да си нагласят класирането както те си искат....

# 179
  • Варна
И как така.... от няколко места вече чувам, че имало приети деца? Вярно, че като си с много висок резултат се предполага, че детето ти е прието, но чак пък да си сигурен...... Или си сигурен щото си намерил връзки в МГ. Познавам родител на дете, което не се класира на областен кръг на олипиадата, на сътезания извън тея в МГ, като Коледно и Великденско има два пъти по-малко точки от моето, а майката твърди, че има шанс за МГ......Нещо не ми се връзват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт