Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Таня, страхотен ужас сте изживели, слава Богу, че всичко е свършило добре! Да ви е живо и здраво детенцето  Heart Eyes Heart Eyes

# 526
  • United Kingdom
tanya_milcheva, да е жив и здрав малкият герой!  Hug

# 527
Tanya, благодаря, че сподели! Нещо ужасно си преживяла, наистина. Много се радвам, че вече сте добре!

# 528
Отчет: 9,500кг/ 73см. Почваме попарата  Wink. Имаме белег от манту, Слава Богу няма да го бодат наново  newsm74. Не знам при вас как е, но нашият е ужасно палав и подвижен. Абсолютно никъде не мога да го оставям вече. Върти се навсякъде, иска да слиза долу....и вече през деня не иска грам да спи, само навън и непрекъснато мрънка.

# 529
И ние бяхме днес на преглед. Момата е вече 7150 и 65 см.

Бонбонска, и ние сме така с изключение на спането (все още си поспива 3 пъти през деня). Инъче всичко иска да пипа, върти се, в количката не я свърта, иска да гледа наоколо (даже на ръце като я взема е голямо въртене пипане, абе шило с една дума  Grinning

# 530
  • София
tanya_milcheva живо и здраво да е детенцето и на някой да не се случва това нещо!

Ние бяхме на ехограф днес,всичко ок..........,но каква градушка колкото орех ни стигна в Люлин,добре,че тъкмо влезнахме при доктора.

# 531
      tanya_milcheva, голям кошмар е било! Важното е, че всичко е минало благополучно! Бъдете живи и здрави!
      Иринка днес стана на 6 месеца! И аз да дам отчет от днешната консултация-тежи 6 450 гр и е 63 см. Миньончета сме, но докторката каза, че е добре!  Laughing Направи и последната хепатитна ваксина и ни даде направление за кръв и урина, както и за нефролог. Така, че ще действаме!
     Между другото докторката ни каза, че мога да въвеждам постепенно глутена и след това месото, но аз мисля да не бързам.
     Иначе и Иринка не се спира.  Пълзи назад, върти се, търкаля се, но поне спи през деня и то 2-3 пъти!

# 532
  • UK
Здравейте Hug

ние на 24-ти сме на консултация и последната двойка ваксини Crazy

И ние, не щем да спим през деня или ако заспим на 10-тата минута, вече сме будни и наспани и за подвизи готови hahaha

tanya milchveva настръхнах!!! Живо и здраво да е детенцето Hug

Как се въвежда първо глутен и после ли месото или обратното? Ама моята педи нищо пък да не ми казва ooooh!
Мюсли брашно кога мога да им давам? Питам,т .к мм е взел от гросърито едни десерти и като гледам са с банан , някакъв друг плод и мюсли? newsm78

# 533
Първо месото, после глутен. Не бързай с мюслито, в него има.

# 534
  • UK
Бонбонска много ти благодаря  bouquet

# 535
Бонбонска много ти благодаря  bouquet

bouquet

# 536
На мен докторката ми каза първо глутен, после месо! Но аз мисля да не бързам, нито с едното, нито с другото! И жълтък още не съм давала. Имам още зеленчуци да въвеждам,както и плодове, които каза да и ги давам сурови в кашата следобед.

# 537
Бонбонска е нашата енциклопедия  Flutter Да ти кажа почти всичко, което чета от теб съм си го записала. Ние още сме в началото и се възползвам от всяка информация  Hug

# 538
На мен докторката ми каза първо глутен, после месо! Но аз мисля да не бързам, нито с едното, нито с другото! И жълтък още не съм давала. Имам още зеленчуци да въвеждам,както и плодове, които каза да и ги давам сурови в кашата следобед.

На мен пък точно обратното. Още повече сама можеш да видиш, че готовите пюрета, в които има глутен са за по-големи бебета. По простата причина, че алергия към месо няма, има към глутена. Колкото по-късно въведеш алергените- толкова по-добре  Peace.

Vesenceto, радвам се с каквото мога да помогна. Аз също се уча от вас  Hug.

# 539
  • София
И аз следвам съветите наBonbonska,каквото каже и го правя,а и ми помогна с ехографа,много съм и признателна  bouquet Simple Smile

Да Ви попитам нещо:понеже аз се цедя,че малчо от началото почти ми правеше проблем със сукането,та се цедя и от едно известно време забелязвам,че кърмата ми е някак..........като разредена с вода-блудкава Sad И взех да се притеснявам,дали на малчо му стига,да не би да е станала по-малко хранителна,знам ли.Дали пък да не взема да му давам и АМ...........?
Вие имали ли сте подобен проблем?(майките,който кърмят)

Общи условия

Активация на акаунт