Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
И аз следвам съветите наBonbonska,каквото каже и го правя,а и ми помогна с ехографа,много съм и признателна  bouquet Simple Smile

Да Ви попитам нещо:понеже аз се цедя,че малчо от началото почти ми правеше проблем със сукането,та се цедя и от едно известно време забелязвам,че кърмата ми е някак..........като разредена с вода-блудкава Sad И взех да се притеснявам,дали на малчо му стига,да не би да е станала по-малко хранителна,знам ли.Дали пък да не взема да му давам и АМ...........?
Вие имали ли сте подобен проблем?(майките,който кърмят)

Колко пъти изцеждаш? Ако наддава добре- какво му се притесняваш  Wink. За протокола- понеже разни многознайки ми разправят, че нямало хранителна и нехранителна кърма, им казвам много здраве от мен. Лично съм си изследвала кърмата, много пъти, никога не е еднаква като състав, така, че има повече и по-малко хранителна.

Гери, важно е, че свършихме работа Simple Smile.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 07:10 от Bonbonska

# 541
Таня, това, което сте преживели, не го пожелавам на никого! Много се радвам, че детенце вече е добре и стискам палци всичко това да е останало зад гърба ви!  Hug  bouquet

И нас днес ни премериха. 8.09кг, 71см. Малко е наддал моят Деян в последните два месеца, но ще гледаме да наваксаме с калориите, когато добавя плодчета, млечни и месо към менюто му. Иначе детенце си е идеално. Само се притеснявам, че едното му оче не е особено центрирано и ще го водим на очен специалист. (Аз съм се родила с кривогледство и тия проблеми са ми голямо притеснение!)  Praynig

# 542
  • Плевен
 tanya_milcheva слава богу сте добре и се радвате на бебчо. Hug

и на нас ни предстой преглед в петък ще видим как вървим,давах четвърт жълтък през ден и му се появиха пъпчици и го спрях мисля да го давам след 8 месец.Предстой ни и въвеждане на месо и глутен след това дано нямаме проблеми.

# 543
Добро утро, момичета !

Почерпете се, днес Хриси става на 6м Simple Smile   party023 newsm38  cook  party041  bigdance2 много съм щастлива Simple Smile и затова за изненада със ставането ме заболя гърлото Sad

така... да се сетя какво бях намислила да напиша Simple Smile

Гери моята кърма ( кърмих само има, няма 30 дена) беше така, и Хриси се будеше доста често през час и половина два и ревеше на умряло, та затова дадох АМ, но напълно подкрепям мнението на другите, че ако детето си наддава добре и е весело, можеш да задържиш Simple Smile

Аз въведох първо месо и от тези дни ще въведа глутен Simple Smile не бързам за никъде  Crazy

Ние не пълзим, но пък бебка се върти като буре, затова е в кошарата или на земята върху одеялце с мама, че много жилава, на друго място не я оставям, за да спи 3 пъти на ден не знам какво трябва да прави, но 2 пъти по час е съвсем нормално при нас, и мама съответно бърза да свърши  всичко, че Хриси като стане иска мноого да си играя с нея, все едно сама не и е интересно  ooooh! ooooh! та малко изморително, обаче пак като я видя да се усмихва и се разтапям  Crazy

та да се похваля тази нощ спах 4 часа непробудно  newsm44 направо супер, сутринта като станах се чувствах перфектно с изключение на болките в гърлото де  Grinning  хайде махам се за сега, че малката разбойничка хич не кротува Simple Smile

# 544
Добро утро и Марти днес става на 6м  newsm44 smile3521 smile3501 newsm67  party023 newsm38  bigdance2  costumed034   все едно вчера се родиха малките човечета,а преполовиха годинката Simple Smile след още толкова и за торти ще се оглеждаме  Joy
и аз въведох месото,започнах с пилешко...утре сме на консултация,ще видим доки какво ще каже за гултена...айде ставам да правя торта за 6-месечника  Laughing Laughing

# 545
  • София
Стани   chef   bouquet!! Честито набтеб и на Марти   bouquet

# 546
  • United Kingdom
verinka123, Стани, честити месечинкиии!  Hug   bouquet

Bonbonska, Danetka8, все едно сте описали поведението на моята госпожица Mr. Green Явно съм имала грешна представа за момиченцата. Винаги съм си мислела, че са кротички и само се усмихват Flutter Да, ама не Laughing Върти се като червейче. Постоянно се преобръща, пълзи напред, назад. Всичко иска да види, да пипне Crazy

# 547
благодаря ви момичета Simple Smile
Марти и той не се спира,върти се като пумпалче  Grinning   и като се обърне по корем (дори нощем докато спи) не може или не му идва на ум и аз незнам да се обърне и започва едно "бучене"в възглавницата или в матрака и започва да плаче,като го обърна пак по гръб започва пък да се сърди....абе луда работа са Simple Smile

# 548
I_Love_the_Sea при нас май е генетично  Laughing Майка ми вика, че аз съм била същата като бебе. ММ пък е бил много кротко бебе, явно на мен се е метнала.

Днес като я сложих да си легне на обяд и я гледам на видеофона - спи. Поглеждам след няма и 20 мин - няма го детето.  #Crazy Направо изхвърчах от стаята. Отивам, тя нашата госпожица се събудила, преобърнала се по корем и допълзяла под повивалника и си играе. Луда работа.  Laughing

# 549
Ядохме попара! Успешно  Flutter! Чак не вярвах, че толкова лесно ще я приеме. Хит сега му е да си лапа краката и да си дъвче чорапите.

# 550
  • София
А ние само мрънкаме нон стоп. Вече нервите ми са на пихтия. Още не се обръща и не пълзи. Зъбите я мъчат, но зъб нямаме. Вече от недоспиване ми е направо ужасно нервно ooooh!.

# 551
Телче напълно те разбирам,и при нас е така...мрънкане,пищене,не спане...ходя като зомби,пия кафета и коли за да имам малко вид,по улиците без очила не мога да изляза,че не приличам на себе си от недоспиване,а на пук на мен миналия ден ми се счупиха очилата и трябва да ходя чак до центъра за други....абе  #Crazy #Crazy

# 552
Таня, това което ти се е случило е ужасни. Направо се просълзих, като четох. Дано вече всичко да е наред с мъника.

И ние преди 2 дена станахме на 6 месеца. Още не сме били нямам търпение да видя дали е качила, откакто сме на АМ.
Искам да помоля мамите, които сами си правят пюретата за някакви идеи. Аз и правя картоф с морков и тиквичка, а понякога слагам и чушка. Брокули не яде, а на спанака се мръщи понякога. Още не можем да заместим ядене. Веднъж яде веднъж не.

# 553
Таня, това което ти се е случило е ужасни. Направо се просълзих, като четох. Дано вече всичко да е наред с мъника.

И ние преди 2 дена станахме на 6 месеца. Още не сме били нямам търпение да видя дали е качила, откакто сме на АМ.
Искам да помоля мамите, които сами си правят пюретата за някакви идеи. Аз и правя картоф с морков и тиквичка, а понякога слагам и чушка. Брокули не яде, а на спанака се мръщи понякога. Още не можем да заместим ядене. Веднъж яде веднъж не.

Snej и ние сме като вас. Един ден яде на другия само половината или няколко лъжички. София също не харесваше изобщо броколите, но единия ден и дадох пюре от картоф, грах, броколи и царевица и си го изяде цялото.

Аз до сега на малката съм и правила пюрета от сладък картоф, карфиол, тиква, четох също че може да се дава и пюре от зелен боб, но не съм пробвала още.

# 554

Зависи с какво разполагаш. Ако имаш тиква- тя с всичко се комбинира. Грах- също може.

Общи условия

Активация на акаунт