Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
ооо мила,той сам се беше отказал но от 1 седмица ми прави номера и се буди и търси да яде с голям рев и пищене,виждам се в чудо и пак давам да яде...незнам вече,подлудява ме

# 481
Има на Бебевита с месо, даже сега супа съм му взела. Ние ядем на Ганчев и на Слънчо- имат голямо разнообразие. Понякога и Бебевита.

Благодаря!   bouquet  Вчера тъкмо и взех на Бебевита няколко пюренца, да видим дали ще и се понрави месото  Laughing

# 482
  • София
Добро утро,момичета Simple Smile
И Влади хич го не иска това месо,ама то как да го яде детето като и на мен ми е гадно Sad И ние имаме на село при баба и дядо кокошчици,ама ги ползваме за яйца,но ще взема и аз да им кажа да заколят една,че не знам.........
Вчера му направих дом. пюре с дом.картофки и морковки и сложих няколко лъжици месно пюре,та успях да го прилъжа да го изяде Simple Smile

Да ви попитам вашите деца ядат ли по-гъстите пюрета,защото Влади като му дам и като извади езика и почва да прави едни физиономии все едно ще повърне и се налага да го пасирам с малко вода или мляко,че да го яде?
А сокчета давате ли и по-кое време на деня?

# 483
Добро утро. Тук е ужасно времето, а трябва да се пазарува и не знам как ще стане  Rolling Eyes. Криси пък от повече от седмица като часовник ми се буди тачно 5,50 ч сутринта, а аз 2 не виждам. Месо още не съм почнала, но ви чета с интерес.
Герито 87, сокчета няма да давам поне до 9-10 месеца май, а може и до годинката, колкото чета, токлокова се убеждавам, че след годинката е най-добре. Криси пък обича повече гъстите пюрета, отколкото течните, може би защото яде повече домашни, а аз не им слагам вода и така си свикна

# 484
ооо мила,той сам се беше отказал но от 1 седмица ми прави номера и се буди и търси да яде с голям рев и пищене,виждам се в чудо и пак давам да яде...незнам вече,подлудява ме

и аз започнах да давам ядене Sad дано пак се откаже и дано да е скоро, че нямам нерви и сили вече  ooooh! ooooh!

# 485
        Здравейте, момичета!
И при нас времето е отвратително, мрачно, кално и всеки момент ще завали! И днес ще си пропуснем разходката, а утре сме на консултация! Дано се пооправи малко, че незнам как ще стигнем!
        Стани, Веринка и Ирина снощи спа неспокойно. Буди се през час-два и хленчи. Ядохме, люляхме се и накрая я взех при мен в леглото поне да не се рахождам. Между другото бях чела някъде, че бебетата в своето развитие преминават през различни етапи, като през всеки един правят определени неща-хленчат, не спят, отказват да ядат и подобни! Като при всяко дете периодът е различен-от няколко дни до 2-3 седмици! Дано нашите ги държи само няколко дни  baby_neutral
        Герито, и аз още не съм давала сокове, но мисля да поизчакам още, а и месо не сме въвели,но и за него ни е рано. Имаме още зеленчуци да въвеждаме.

# 486
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета,
Обещах да споделя, как мина кратката семейна почивка на море.
Много съм доволна, че отидохме. Ани беше послушна, а тъй като бях въвела като твърда храна само морков, 3-те дни на морето не съм я хранила с пюре, а само кърмих. Това ми даде голямо улеснение!!!На плаж я водих 2 пъти, но не да се пече, а да се разходим по 5 минути. Иначе в рано сутрин и следобед под сянката край басейна.  Hug

# 487
вижте какво казва д-р Марио за 6 месец  Laughing http://www.d-rmario.com/?page_id=107  ние на 98% отговаряме на казанато като изключим съня  Shocked   къде е това щастие да спим 11 часа през нощта?  newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 11:57 от Станислава Димовска-Текьова

# 488
къде да видим ? че аз нещо пак не разбрах

# 489
къде да видим ? че аз нещо пак не разбрах
то какво да разбереш като аз съм забравила да постна линка  Laughing Laughing Laughing съвсем изтрещях вече,коригирах си поста и линка вече е там

# 490
благодаря !  Hug

# 491
  • София
Момичета,
Обещах да споделя, как мина кратката семейна почивка на море.
Много съм доволна, че отидохме. Ани беше послушна, а тъй като бях въвела като твърда храна само морков, 3-те дни на морето не съм я хранила с пюре, а само кърмих. Това ми даде голямо улеснение!!!На плаж я водих 2 пъти, но не да се пече, а да се разходим по 5 минути. Иначе в рано сутрин и следобед под сянката край басейна.  Hug

Дени, а как се разхождахте по плажа? Утре заминаваме и ние, но аз съм разтроена между количка, слинг и кенгуру. Нещо ми е трудно да си ги представя нещата.

Ух, забравих- правихме кръвни изследвания и хемоглобина ѝ е 115- идеален. Но за всеки случай минаваме към месните пюрета, поръчах пак на Елас Китчън - телешко, риба, пиле и свинско.

# 492
Офф няма ли да се оправи това време вече.
Ние от днес почнахме месните пюрета, изяде цялото, доки ми каза през ден веднъж месно веднъж зеленчуково Simple Smile
И ние мислим да ходим с малката на море дано да няма проблеми, защото имам нужда от почивка, а ми се струва още мъничка да я оставям, пък дории да не е мъничка не ми се иска без нея. Вие мами како мислите, ще водите ли дребосъците на почивка Simple Smile

# 493
ЗНадя как те разбирам ,вече нямам търпение да заминем на някъде..... това ежедневие изморява,имаме си нужда от разнообразие

# 494
На море толкова малко бебе няма да заведа, аз лично. Някъде на планина по-може с него, иначе- не.

Общи условия

Активация на акаунт