Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
tanya_milcheva, олее, направо не знам какво да ти кажа, на първо място слава Богу, че вече е добре малкият герой, не мога да си представя ти какво си изживяла, добре, че всичко е с добър край  Hug Hug
Stediq, честита половин годинка на патерици   bouquet
Герито87, кърмата с времето се променя спрямо нуждите на бебето, според мен не дохранвай, аз също цедя понякога, преди само на изцедено бяхме, но за радост Криси просука на 4,5 месеца, не съм забелязала промяна.
verinka123, честита половин годинка  Hug
Станислава и на теб също честита половин годинка  Hug

# 556
Благодаря момичета Simple Smile

За съжаление сме на консултация чааак на 25-ти Simple Smile

snej_vk аз правя и картоф с тиква, тиква с морков, картоф с моркоф и грах, брокули и ние не ядем, друго не се сещам за сега Simple Smile а царевица не съм се сещала да слагам, но ще пробвам тези дни Simple Smile

Станислава, като  те чета, освен че децата са на 1 дата,  направо се едно ми  говориш за мойто дете хахаха много е забавно  Joy

# 557
  • UK
Добър вечер! Hug

Stediq, честита половин годинка на патерици  Hug
verinka123 честита половин годинка  Hug
Станислава  честита половин годинка Hug

аз днес им дадох каша готова на Хайнц от Гросерито, банан, ябълка и мюсли, обаче пишеше излишно, че е  без глутен Peace Изядоха го, изобщо ние Mr. Green всичко ядем, всичко каквото мама им предложи  chef

Данетка тъкмо днес ядоха пюре със зелен боб на ХИП имаше морков, картоф и зелен боб излапаха го Crazy

Хаххахах Бонбонска Hug тоя хит и у нас върви hahaha hahaha hahaha hahaha особено с малката Mr. Green тя, непрекъснато си разучава краката hahaha и като установи, че е  с чорапи Crazy обезателно си наумява да ги свали и къде, къде, да ги остави, ами в устата
Joy

# 558
Докато го обуя- вече се е събул и чорапите са мокри от дъвкане  Joy.

# 559
  • Плевен
Мами давайте съвет от няколкок дена малкия започна да заспива само на ръце и не иска да се къпе само да усети че го слагаме в коритото и започва едно пищене и дерене ужас.
Стана му нещо на това дете от изведнъж стана ужасен докато харесваше банята и само така се успокояваше ако е много кисел сега и нея не я иска.Хванах се в чудо някой имали подобен проблем и как се е справил.
Да ви кажа и днес  като влезнахме да се къпем в банята и толкова пищеше и ревеше и решихме да го взема да го успокоя и баща му реши да ни изкъпе заедно и така успяхме да се намокрим едно хубаво ,но с много рев го намокрихме целия  Joy ooooh!

# 560
благодаря момичета за пожеланията  Laughing   като 6-месечен човек тази вечер 45мин не може да заспи  #Crazy  подлуди ме
bestbaby да не се е стреснал от нещо в банята,по-топла вода,да се е подхлъзнал в коритото или нешо друго и за това да не иска  newsm78
snej_vk аз миналия ден правих домашни пюрета с пилешко,направих му пил.с картофи, с картофи и моркови,с тиквички,с тиквички и картофи,с тиквички,картофи и моркови...просто под ръка имах само тези домашни зеленчуци,можеш да си правиш различни комбинации ,в зависимост от това какво си въвела и какво допада на детето
verinka123 понякога ми действа успокоително да знам че има и други като нас  Simple Smile

# 561
момичета от морето,как сте? гледам по новините какво се случва в страната и по морето се оказва най-зле  no   дано всичко мине,понякога имам чувството че Бог ни наказва за нещо,що за бедствия са това,колко невинни хора са пострадали до момента,дори загинали има...................... знам че поста ми не е на точното място,но не можах да се сдържа,ще се моля на Бог всичко да свършва по-бързо и да няма пострадали  Praynig Praynig

# 562
  • София
Как сте,майчета от Варна? Дано всичко е наред,направо като гледам новините и............

bestbaby ние преди 3,5 месеца лежахме в болница с бонхеолит и там така наплашиха детето ми,че като се прибрахме в нас,плачеше от всички,а къпането.........,то беше кошмар,а до преди това,много му харесваше. Той не плачеше,направо се дереше като доближеше водата.И един ден като бях сама в къщи го съблякох до кръста и на мивката и му говоря,измих му играчката,да види,че и тя се мие,после леко му намокрих крачетата и се смея докато го мия,да го успокоявам,понеже той като ме види,да се смея и да плаче почва да се смее Simple Smile и така 2 пъти през деня го направих.И вечерта в коритото,в началото пак леко потопих крачетата,сложих играчки и го намокрих целия.В началото се разплака малко,но бързо го расеях с играчките и така постепенно се успокой.Но това го отдадох изцяло на престоя ни в болницата,може би,го свързваше с нещо оттам(но така и не се сетих,какво може да го е уплашило,че да го свързва с коритото).
А една приятелка,скоро ми разказа за същия случай,но детето е на годинка и не е било под някакъв стрес,че да се уплаши,но,...........
Тя реши проблема,като ходи да бая ли на детето,куршум ли му ляха,не помня(аз много не вярвам на такива неща и не съм я слушала много)
Използвай различни варианти,да го разсееш и дано помогне и скоро да се успокой детенцето Simple Smile

# 563
С малкия ми син се е случвало да реша проблем с къпането, като в празно корито го поставях и леко сипвах вода, отнемаше седмица докато свикне, да не говорим, че в началото и с дрешките го оставях, защото като започвах с разсъбличането и му ставаше ясно какво предстои и рева от тогава започваше. Трябва да си търпелива и внимателна. С големия пък имах проблем като малко по-голям, но с търпение ще оправите нещата, не го насилвайте, дори и да не го изкъпете няколко дена, нищо няма да му стане.

Трагедията във Варна е огромна, дори загинали дечица има, много се разстройх  Cry

# 564
Момичета страшно е тук във Варна! От вчера след обяд не е спирало да вали, вечерта бяха едни светкавици, едно чудо, порои.... . ММ вчера едва се прибра от работа, звъня ми по телефона няколко пъти, на места водата била до кръста, брат му тръгнал да минава по друг път и колата буквално потънала, добре че поне той е успял да излезе. Нещо страшно е...

# 565
Направо ужаси, дано да няма повече жертви и да сте добре всички и в Търново говорят, че има проблеми покрай Янтра, но в моя кравтал няма.

# 566
Кадроваче, баща ми е от Търново, каза, че за сега всичко е наред. Кмета реагирал много адекватно и евакуирали Асенова махала още вчера късно вечерта. Дано и там се оправят нещата.

Дано, дано се оправи по-бързо положението. В Добрич също хич не е роово, цяла сутрин звъня на роднини да питам как са.  Sad

# 567
Дано всичко си дойде на мястото, че като слушам новините направо тръпки ме побиват  Sad

За къпането да ви кажа нямам проблем...по скоро имам де, че пък при нас водата снощи беше като все едно от локва сме я взели, дори я варих и пак мътна, та не можахме да къпем беба и тя орева света Sad  ooooh! ooooh! голяма мъка

# 568
направо не мога да повярвам на случващото се,направо съм потресена,дано тези природни бедствия приключат възможно най-бързо  Praynig Praynig Praynig
Да се отчета,днес бяхме на консултация,момченцето ми вече е 10кг,77см  Simple Smile (омръзна ми всеки месец педи и сестрата да му се чудят и вайкат колко е голям) ами голям си ми е,откакто се е родил е такъв ,Да ми е жив и здрав...квърните му излседвания са перфектни,педи каза вече да давам по 1/2 жълтък през ден,да спирам вече с преварената вода а да си давам директно чешмяна  Grinning  тоа ме радва,че вече ми омръзна доста това преваряване  Simple Smile  всичко ни е добре,после в 15,20ч сме при кардиолога,дано и там всичко ни е ок

# 569
  • София
Мен ме е страх да давам чешмяна вода,а и нашата вода,хич не е хубава.
Иначе само на котлона ли преварявате в тенджерка(аз така преварявам) или по друг начин.......?
Понеже ще ходим на почивка и апартаментите бяха заети и ще сме в обикновена стая и няма да имам условия да я преварявам на печка.Мислех да си взема ел.каната и там да я варя,но до сега не съм,дали не е вредно в нея?

Общи условия

Активация на акаунт