Отговори
# 555
И аз вече втори месец пия малофер фол , и хемоглобина ми се покачи от 100 , сега е 108 
  Peace

# 556
 Мамчета от засегнатите от пороя райони, как сте? Какво е положението при вас? Това което дават от снощи по ТВ е меко казано ужасно и страшно.

# 557
Бог да е с всички!!!

# 558
Ужас е тук при нас.Дано повече да няма ,но казаха,че ще има втора вълна  Cry В ниските части на града направо плуват колите...

# 559
Ужас е тук при нас.Дано повече да няма ,но казаха,че ще има втора вълна  Cry В ниските части на града направо плуват колите...

Наистина, дано вече най-страшното да е отминало. Praynig Praynig Praynig

# 560
Здравейте,имам силни болки ниско долу в корема по точно в яйчниците,пия нош-па от тази сутрин но ефект няма,преди два дена мисля че настинах може ли проблема да е в това,звъннах на моя гинеколог обаче го няма и чак в неделя ще си идва,според вас има ли място за притеснение?

# 561
Здравейте бъдещи мами! Малко със закъснение, но все пак по-добре късно... отколкото никога... реших да се включа във форума. Живи и здрави към края на октомври ще чакаме нашето момче да се появи на бял свят. Засега, да чукна на дърво, всичко върви като по книга.
Поздрави от Шумен! Сили и късмет на мамите от Варна, Добрич и Търново!

# 562
Здравейте,имам силни болки ниско долу в корема по точно в яйчниците,пия нош-па от тази сутрин но ефект няма,преди два дена мисля че настинах може ли проблема да е в това,звъннах на моя гинеколог обаче го няма и чак в неделя ще си идва,според вас има ли място за притеснение?

Дано не е нещо сериозно!
Ако продължат, защо не отидеш до родилно, никой няма да ти откаже преглед и видеозон?

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 15:41 от AlexPJ

# 563
Здравейте отново, Embarassed
Мисля,че имам киселини, но не съм сигурна, защото никога досега не ми се случвало .
Болка, подпиране и неразположение, усещам тежест в горната част на корема.. Храня се насила, защото нямам апетит. Тази симптоми доближават ли се до тези на киселините?
Пия сода с лимон, леко ме отпуска.
Нормално ли е да се получават в 6м.? Вие пиете ли хапчета или карете на бабини илачи?
благодаря предварително за отговорите.

# 564
Alex PJ чувството за киселини не може да се сбърка, общо взето представлява парене на корема и по хранопровода. Мнооого гадно. На мен с тази бременност ми се появиха много рано още към 4 месец и то съм забелязала, че ми се получават, когато ям некачествена храна, някаква пастичка пълна с консерванти, нещо пържено и то доста пържено иначе като цяло няколко пъти ми се е случвало до сега. Аз пия Био анацид пише, че става за бременни на билкова основа е. Вземи си помага.   Иначе с първата бременност ми се появиха към 7-ми месец всяка вечер/нощ... ужас, очаквах че ще родя бебе с коса за опашки, а беше голяма плешла до 2,5 години Simple Smile Така че и това суеверие не е вярно, че като имаш киселини ще родиш бебе с дълга коса Simple Smile, както и че в зависимост какво ти се яде, такъв ще е пола на бебето и тем подобни щуротии.

# 565
не знам дали е същото, но два дена ме боля ниско долу, но отстрани и не постоянно, а при ставане/сядане или леко повдигане. днеска на третия ден не издържах и си отидох при моята аг. тя каза, че няма проблем важното е да не ме боли ниско долу по средата. прегледа ме,матката била спокойна, но малката се е обърнала с дупето точно, където ме боли и ме опъва. каза да не правя резки движения. за всеки случай ще пусна и стерилна урина. тъй като болките започнаха след като една сутрин станах с болки ( ниско долу отстрани) и като се изпишках, при изправяне ме болеше. а при стискане могат да се получат инфекции.

# 566
 Момичета, пускам ви един сайт за бебешки и детски дрешки. Днес го открих, порачах някой неща (за първи път  Wink ) и утре ще ми ги доставят. Може да ви върши работа. 

http://funkykids-bg.com

# 567
Момичета, пускам ви един сайт за бебешки и детски дрешки. Днес го открих, порачах някой неща (за първи път  Wink ) и утре ще ми ги доставят. Може да ви върши работа. 

Чудесно! Да се похвалиш дали си доволна! Simple Smile

# 568
ОК, обадиха се че утре ще са тук, ще ги снимам че и на мен ми е един мераакккк  Joy

# 569

Има много сладки дрешки и са на добри цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт