Проблем със сваляне на приложения за iPhone 4s

• 2 578
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да си сваля някои безплатни приложения за iPhone 4s, но нещо не ми се получава. Признавам, че съм много боса. Успях да си направя регистрация, за да сваля някое друго приложение, но когато въведох имейла и паролата, за да сваля приложението ми се показа това: This application requires iOS 6.0 or later. You must update to iOS 6.0 in order to download and use this application.
Отдолу е само бутон OK. Натискам го и нищо не става. Какво трябва да направя още, за да се получи?
Може ли някой да ми обясни стъпка по стъка какво да направя, че да успея. Мислех си, че всичко съм направила както трябва.  Tired

# 1
Отиди в Settings и после Software update.

# 2
Нямам Software update в настройки  Thinking

# 3
Не може да нямаш.
Settings, General, Software

# 4
Няма начин да нямаш, отвори това, което ти каза Coco-colo.
Актуалното в момента е iOS 7.1.1...

# 5
# 6
  • Под кривата круша
Поразрови се из настройките и го намери. Не може да го нямаш някъде, но явно е другаде заради по-старата версия на софтуера ти. При мен е точно там където те насочиха другите.
Като за начало виж какво има тук - Settings/General/About

# 7
Ааа, ясно- софтуерът ти е много стар, вероятно 4. нещо си, защото това с ъпдейта директно през телефона го въведоха от iOS 5.0. Можеш да актуализираш обаче чрез iTunes: свързваш телефона с компютъра- ще ти се отвори това http://ihackthatifone.com/wp-content/uploads/2010/10/open-itunes.png
от там избираш Update и следваш програмата.
Успех

# 8
Да, наистина софтуерът е мн стар и никъде няма да се ъпдейтва. Снощи прерових всичко.
Извинявай, но може ли да ми обясниш по-подробно как да свържа тела с компа чрез iTunes  Embarassed

# 9
iTunes сам се отваря като ги свържеш

# 10
Да, наистина софтуерът е мн стар и никъде няма да се ъпдейтва. Снощи прерових всичко.
Извинявай, но може ли да ми обясниш по-подробно как да свържа тела с компа чрез iTunes  Embarassed

Телефона ти разкодиран ли е? Ако е нищо чудно, че не е абдейтван. Ако си го разкодирала нелегално, при ъп дейтване ще се заключи пак.

Ако нямаш проблем с това се свържи с апъл и исках да ти ъп дейтнат версията на IOS. Сама няма да можеш след като си изтървала няколко версии.

Общи условия

Активация на акаунт