Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 76 от 30.05 до 30.06.2014

• 43 388
  • 474
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет  Grinning и мерси за темата!
Пробвах кода за вип, но не действа (14SOMMER). Писах им, след като пуснах поръчката, още не са ми отговорили, но са пробвали да си изтеглят сумата. Иначе за 31 евро взех тези в сиво и хьогЪли за 21. Благодаря на момичето, което пусна линка за хьогл.  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА Heart Eyes

# 46
  • Popovo
Дами моля за мнение за тези ботуши Naturalizer . Знам ,че е коментирана марката ,но нямам спомен отговарят ли . Praynig
http://www.amazon.de/gp/product/B00D1MTXGG/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Пуснах ги от склада за 30 евро , та се чудя да ги плащам ли. Thinking

# 47
Едни CAFèNOIR с връзки, № 38, 14 €
и ботуши Buffalo, пак № 38, 19 €

# 48
За Ameko-то http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004EEPYQS/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 и аз да се изкажа - страхотна кожа и изработка Heart Eyes
Не устоях пак на цената и поръчах и една за майка ми в цlят nude Simple Smile

Каква е била цената? Няма я налична.

Сутринта в цвят nude  беше на 30 лири някъде.
С кода 20% я смъкнах до 23 лири. Peace

# 49
Благодаря за темата Dzuls ! newsm51

Момичета ,имате ли впечатление от тези обувки http://www.amazon.co.uk/Fly-London-Womens-Slingbacks-P142631002/ … ywords=fly+london
По скоро ме интересува дали са удобни,тъй като са доста високи.Търсих в отзивите ,обаче не открих това ,което ме вълнува. Ще съм много благодарна ,ако споделите.
Желая изгодни покупки! Hug

Удобни са, но са с около половин номер по-малки от обикновенно  Hug.

# 50
Май няма смисъл и от месечни теми, за един месец няма 50 страници изписани. ooooh!
М да,виждам,но тази пак я пуснах така,защото е последна  Sad    след 25.06 няма да има вече javari                                                                                                                                                                         

Cry
Зачудих се какво ще се случи с нашата тема след изчезването на джавари. Та нали босите стоножки няма да изчезнат! В амазонската тема някак се размиват нещата сред всички праймове, памперси и филтри за кани... Знам, че оформлението на тема изисква време (благодаря за труда, Dzuls), но може би трябва да се обмисли само промяна на името...
Надявам се, че тази тема няма да е последна, а и крайно време е да пуснат някое намаление, където и да е (че имам още малко празно местенце в шкафа  Joy)

# 51
  • Варна

Удобни са, но са с около половин номер по-малки от обикновенно  Hug.

valentina83 Благодаря ти много! Two Hearts

# 52
Може пак да си имаме отделна тема и да се казва примерно ,,Босоноги амазонки,, или ,,Боси стоножки в Амазон,,
И да ви честитя празника на вас и вашите деца!!!

# 53

Cry
Зачудих се какво ще се случи с нашата тема след изчезването на джавари. Та нали босите стоножки няма да изчезнат! В амазонската тема някак се размиват нещата сред всички праймове, памперси и филтри за кани... Знам, че оформлението на тема изисква време (благодаря за труда, Dzuls), но може би трябва да се обмисли само промяна на името...
Надявам се, че тази тема няма да е последна, а и крайно време е да пуснат някое намаление, където и да е (че имам още малко празно местенце в шкафа  Joy)

Предлагам темата да бъде преименувана нещо като - Промоции на обувки и чанти от ВИПове и Амазони  Mr. Green  Аз място в шкафове вече нямам, но  в сърцето за пореден чифт местенцето винаги ще се намери  Whistling

# 54
Май няма смисъл и от месечни теми, за един месец няма 50 страници изписани. ooooh!
М да,виждам,но тази пак я пуснах така,защото е последна  Sad    след 25.06 няма да има вече javari                                                                                                                                                                         

Cry

И аз смятам, че е най-добре само да се смени името на темата.
Чета я с удоволствие и много ще ми липсва, ако спре да съществува. Наистина, в темата за Амазон прескачам голяма част, защото отдавна не се интересувам от памперси. Но пък обичам обувки!
Може да си остане заглавието "Място за боси стоножки" или да стане нещо от рода - "Колекционерки на обувки". Simple Smile

# 55
И аз да се обадя, че "Място за боси стоножки от Амазон, БайВИП и подобни сайтове" на мен лично ми допада. Предполагам, че ако не веднага, то с времето ще се изкопаят и други интересни сайтове, аз например ще включа полека-лека в "рундовете" места като tkmaxx или както там беше и ще търся и други, откъдето мога да пазарувам с намаления... все ще се появи нещо, може би не толкова добро.
Но обичам обувки и не искам да ръчкам из темата за Амазон, където верно е предимно за памперси Rolling Eyes, филтри за каните Брита съм си намерила и знам откъде да си взимам, мерси. Хихи. А тази тема се надявам да продължа да чета с успех и без Джаваритата.

# 56
И аз да кажа, че босоногите момичета си оставаме такива, та ... имаме нужда от тази тема.

# 57
И аз да се обадя, че "Място за боси стоножки от Амазон, БайВИП и подобни сайтове" на мен лично ми допада. Предполагам, че ако не веднага, то с времето ще се изкопаят и други интересни сайтове, аз например ще включа полека-лека в "рундовете" места като tkmaxx или както там беше и ще търся и други, откъдето мога да пазарувам с намаления... все ще се появи нещо, може би не толкова добро.
Но обичам обувки и не искам да ръчкам из темата за Амазон, където верно е предимно за памперси Rolling Eyes, филтри за каните Брита съм си намерила и знам откъде да си взимам, мерси. Хихи. А тази тема се надявам да продължа да чета с успех и без Джаваритата.
От къде,ако не е тайна?
Иначе и аз съм "за" обувкова тема и "място за боси стоножки" си е много добре:)
 Много ще ми липсва и на мен,ако няма такава тема.

# 58
А, не е тайна, от английския амазон -
Скрит текст:
по този конкретен линк най-често и редовно или четворката седи на десет п., или другите комплекти излизат на 2.5 п. бройката, което си е евтино, бях хванала една 12-ка на 26 п., но ми задържаха заплатата и... .... така де. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1 и общо-взето оттук си купувам и не ровя; под 2.5 п. не съм виждала да падат никъде филтрите, а и такава цена ме устройва.

# 59
Май кода JAVARI30 е за неща от списък. Не ми хваща на едни обувки от склада и едни детски сандали. И двата  чифта са на Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт