Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 76 от 30.05 до 30.06.2014

• 43 388
  • 474
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Май кода JAVARI30 е за неща от списък. Не ми хваща на едни обувки от склада и едни детски сандали. И двата  чифта са на Амазон.
От склада артикулите не се влияят от кодове по принцип.  Peace

# 61
  • Popovo
Дами моля за мнение за тези ботуши Naturalizer . Знам ,че е коментирана марката ,но нямам спомен отговарят ли . Praynig
http://www.amazon.de/gp/product/B00D1MTXGG/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Пуснах ги от склада за 30 евро , та се чудя да ги плащам ли. Thinking

Да си повторя питането  Praynig 37 номер са ботушите ,ще съм благодарна и ако някой ми измери стелка   bouquet

# 62
Може пак да си имаме отделна тема и да се казва примерно ,,Босоноги амазонки,, или ,,Боси стоножки в Амазон,,
Ей тези ми харесаха много! Laughing  bouquet

# 63
Може пак да си имаме отделна тема и да се казва примерно ,,Босоноги амазонки,, или ,,Боси стоножки в Амазон,,
Ей тези ми харесаха много! Laughing  bouquet
И аз съм за ,,Боси стоножки в Амазон,,.
Дали да не пуснем анкета за името ?

# 64
  • Варна
Здравейте момичета!
Кой превозвач ползвате, като поръчвате от немския Амазон?

# 65
  • София-Лагера
Аз съм за Боси стоножки
Нека се обсъждат и други сайтове за обувки и чанти ,не само Амазон.
Далавера и кодове да има. Mr. Green

# 66
  • София
Пуснах анкета,ако някой измисли и други имена ще ги добавя   Peace                                                                                                                                                             
Нека се обсъждат и други сайтове за обувки и чанти ,не само Амазон.
Далавера и кодове да има. Mr. Green
   newsm10

# 67
  • София
Гласувах за боси стоножки.  Peace

От випа ми отговориха с -10, въпреки, че си потвърдих плащането, преди да получа потвърждение от тях Simple Smile

# 68
# 69
Босоноги и безчанти...или Вечно боси и без чанти...Пепеляшка си намери обувката,ние не!...
Да включим и чантите,викам,че имам да ви пиша отзиви за няколко чантета,само да се поосвободя малко  Wink

# 70
  • София
Здравейте момичета!

Аз ползвам pratki.de

# 71
И аз гласувах за Боси стоножки Simple Smile
И реших да обуя крачетата. Гуменки Vans за 11 лири, това е най-добрата цена, която съм виждала. Изглеждат меки и удобни.
И от склада пантофки Кларкс за 20 лири

И ще се спра за известно време, че все черни неща напоръчах  Laughing

# 72
  • София
Здравейте момичета!

Аз ползвам pratki.de

и аз тях  Peace

# 73
  • на морето
Може би знаете, но в момента в Amazon de има код за -30% за нови клиенти при поръчка на дрехи, обувки и чанти. Peace

http://www.amazon.de/b/ref=swm_fagu_grphc?ie=UTF8&node=47763 … 0406SJFTKA5N5DRH3

Възползвах се от него при покупката на няколко парцелки. Е, не пропуснах и тези Еърстеп от склада, ама без код Mr. Green Взех ги за 78 евро Laughing

http://www.amazon.de/gp/product/B00CUAICU8/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

# 74
  • Варна
Здравейте момичета!

Аз ползвам pratki.de

и аз тях  Peace

Благодаря Ви! А за тези shopper някой да има мнение?

Общи условия

Активация на акаунт