Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Някой чувал ли е за това http://bradva.bg/bg/article/article-3304 и има ли някакви отзиви? Аз първия път като я видях и си пожелах нещо да потръгне добре и още същата вечер стана, но след това спрях да я гледам и не я нося със себе си и нещата отново са си същите.
Бре...а сега де...това ме озадачи...ше взема да я сваля на телефона и да пробвам да видя ще се сбъднат ли нещата...

# 196
Някой чувал ли е за това http://bradva.bg/bg/article/article-3304 и има ли някакви отзиви? Аз първия път като я видях и си пожелах нещо да потръгне добре и още същата вечер стана, но след това спрях да я гледам и не я нося със себе си и нещата отново са си същите.
Бре...а сега де...това ме озадачи...ше взема да я сваля на телефона и да пробвам да видя ще се сбъднат ли нещата...
При мен първият път започна да действа, но аз не продължих да я гледам, нито я носих със себе си.

# 197
Аз също си го свалих на компа този портрет и си пожелаж нещо, което много искам, но ми изглежда невъзможно. Ако все пак стане и аз ще си я кача на телефона.

# 198
Аз също си го свалих на компа този портрет и си пожелаж нещо, което много искам, но ми изглежда невъзможно. Ако все пак стане и аз ще си я кача на телефона.
За да стане, трябва да е постоянно с теб. Аз така направих предния път и започнаха да се случват нещата, но като не е постоянно с мен и всичко спря.

# 199
За да стане, трябва да е постоянно с теб. Аз така направих предния път и започнаха да се случват нещата, но като не е постоянно с мен и всичко спря.

На телефона ли си го качи или го принтира?

# 200

На телефона ли си го качи или го принтира?
Сега си я качих на телефона и на екрана на лаптопа си я сложих.

# 201
хахаххахах абе това е невъзможно!!!

# 202
При мен първият път започна да действа, но аз не продължих да я гледам, нито я носих със себе си.
Значи освен да я нося със себе си трябва и да я гледам, така ли? Ще я разпечатам два пъти та да видим какво ще стане...И моето е невъзможно желание ама ще пробвам...

# 203
Аз съм на мнението, че и да не помогне, няма да навреди. Така че ще пробвам....

# 204
Да, едва ли би навредила. Аз четох няколко статии за нея и после коментарите и имаше доволни хора.

# 205
Аз съм на мнението, че и да не помогне, няма да навреди. Така че ще пробвам....
Съгластна!!!

# 206
http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutrin/vrachki-na-promotsiya.html
Днес бях при тази дама. Ужасно объркана съм. Моляяяя, ако някой има мнение за нея, да ми пише.То дадените пари да са хвърлени на вятъра, ама да не се влоши  още повече засраната ситуация. Да правя ли ритуалите или не. Спирам! Каквото ще да става, като некво измамено камилче се чувствам.  

# 207
Аз само още едно нещо ще питам и спирам да пиша в темата да не прекалявам - това с цялото яйце под леглото за през нощта, което като се събудиш се хвърля в река действа ли наистина? В буркан с вода ли се слага цялото яйце или ето така на пода? На някой помогнало ли е? Simple Smile

# 208
Пак ще е опитам да запиша час при Цеца. Дано да е добре! До колкото видях май само от нея няма негативни впечатления. Peace
Зависи колко изберателно четеш Peace Аз например няколкомпъти съм писала за Цеца как тотално се провали при мен.
Това със снимката на циганката е много забавно,а за Фара Фосет- свежо Laughing Ако си носите нещо,що не е икона някаква Peace
и Спирова,давай го малко по-спокойно

# 209
Или пък малко по-културно, но къде ти...нивото на р.Дунав в см е все по-ниско.

Общи условия

Активация на акаунт