Ясновидци/врачки - тема 24

• 128 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Записвам се ! Някой има ли впечатления от Кристина Сунгарска, понеже ми изглежда мила дама?

Чувала съм и позитивни, и негативни отзиви за нея...Определено не е от най-милите, често била поизнервена.

От тази година тарифата ѝ е скочила рязко. Иска по 60лв. на човек...Ако ще питаш за теб и друг човек, значи 120лв.

Моето мнение е, че ако човек иска да отдели тези пари за нумерология, по-добре да се консултира с учителката на Кристина- Нели Колева, тя поне е по-опитна.

Мерси ! Не аз си пиша с нея на лични в абв. Иначе питах я за среща, тя каза, че не иска пари от мен, но не е в София и каза да и пиша, ако има нещо ! Някакви координати на Нели Колева ?

С малко забавяне...Ето го сайтът на Нели Колева... http://nelly-koleva.com/?file=kop1.php

И за нея не съм чувала еднозначни отзиви, но поне била любезна и отделяла минимум по два часа за първоначална консултация, разбира се и тарифите си ги бивало...Simple Smile

# 181
Така....относно гледачката в Перник със скъпите Амулети....Дамата която я спомена доста ме учуди с това,че лелята или незнам коя неина роднина си направила амулета не си спомня къде се намирала тази гледачка....Абе холан как така ще ти се оправи живота и няма да си спомняш кой аджеба ти е помогнал да излезнеш от септичната яма....Тва да не спомняш пък къде се намира....Ебати абсурда....Все едно аз да забравя къде съм ходила и къде съм била когато ми е било хубаво....Тва са някакви абсурдни тъпотии дето незнам от кои гъз са извадени. Просто хората са егоисти и си пазят всичко за тях си. В крайна сметка мисля,че ще изскочи от някъде тая със скъпите амулети освен ако не е била възрастна и не е поела пътя към Св. Петър ама да видим от къде ще изскочи....Я изровете тая девойка от по старите версии,че на мен интернета ми е през мобилният и точно днеска има някакъв проблем и ще го отстранят чак във вторник та да я видим тая дама...да я натиснен да поразпита лелята та да я намерим тая да ни оправи животите...Баси работата....да ти е потръгнало в живота и да не спомняш от къде...

# 182
А на Цеца в деня, в който искаш да идеш ли трябва да й се обадиш?

# 183
А на Цеца в деня, в който искаш да идеш ли трябва да й се обадиш?
Аз разбрах, че се записваш предварително, но нека който е ходил да каже.

Писах на magicbul и отговорът беше със заучени фрази тип "яж по-здравословно, спортувай" и т.н. Въобще по-скоро общи съвети от колкото някакво гадание.  Laughing

# 184
Аз също за 5 лв. очаквах повече  Laughing

# 185
Дори предположиха че има затлъстяване, а аз имам нужда да натрупам малко килца след диетите и прочистването на организма. Peace За първи и последен път давам пари на някой за гадание, с който нямам личен контакт. На живо поне можеш да прецениш донякъде човека, а явно по тези сайтове на някои оцелват, на на други им вземат парите. На живо поне говориш с някого, а и аз обичам да се запознавам с нови хора. Simple Smile

# 186
може ли някой да каже тази жена за която milve спомена в предната тема,че е помогнала на братовчедка и,дали е същата тази богдана от перник? при някой възползвал се от услугите на тази богдана има ли някакъв ефект,въобще заслужава ли си да се отиде до нея

Как можем да знаем пред чий блок е чакала авторката преди 15 години, ако тя не желае сама да сподели повече подробности?

Следователно при наличието на 5 врачки, за които знам в посочения радиус и не знам колко, за които не знам, е по-предпазливо да приемем, че не е тя.

Не мога да разбера защо непрекъснато се пита за Богдана. Спомням си, че имаше интерес да се събират групи с коли и автобуси за посещение. Не знам защо тези хора не споделят как е минало и работи ли амулета, но в крайна сметка все пак има достатъчно мнения, на базата на които всеки да реши едно или друго. Щом толкова те вълнува, отиваш, поръчваш амулет, пробваш и споделяш тук - просто е. Доста по-лесно от непрекъснатото повтаряне на един и същи въпрос дори когато многократно съм изразила скептично мнение относно морала на Богдана и способността й с този морал да сътвори нещо позитивно. Какво ти трябва? Положително мнение, за да събереш кураж?  Laughing
Така....тъй като от няколко дни ви чета кога мога, кога не....та изругах днеска със събуждането ся тука ще си допродължа и отивам на басейн да се пека,че тука слънцето е кът, а днес е жега...Та на темата: Как тъй ама тъй няма да си спомняш за жена дето като си била в тежък момент ти е помогнала...Че чак няма да се сещаш и къде живее....Ебаси...Ти да видиш както казват Софиянци. Ако моя живот е закучил и питам леля ми къде си е оправила нейния аджеба и тя ми каже: Ми забравих, не помня и какви ли не др. глупости..., ми направо ще я пратя на майната и...Или като живее вече в Чужбина и се е покачило самочувствието и е забравила дупката...Абе такива хора така ме дразнят....Аз в Пловдив съм била при две и двете не познаха грам ама нищо...Тая Ани от Пловдив гледа на моята колежка та тя ми каза,че има неща дето ги вижда ама има и много дето не ги вижда или ако ги види не я бива да ги разчете...Ако има някоя дето ми е познала веднага си спомням къде, какво що и така...Ама такива измишльотини от 1001 тоалетни: Ами не си спомням ми идва да им дам подарък за....айде да не избруталявам. Приятен ден от Слънчев Мюнхен

П.С И дайте да се организираме, да изнамерим всички от Перник и да видим коя е тая звезда неугряла на небосклона аджеба....

# 187
  • София
За Цеца аз и се обадих и още на същият ден имаше време да ме приеме. По добре се обадете и вижте дали е свободна, ако не си запишете час за друг ден.  Peace

# 188
А в неделя, т.е. днес ще има ли проблем да звънна на Цеца? newsm78

# 189
  • София
silvia_po  Едва ли, звънни и виж какво ще ти каже Simple Smile Аз мисля, че събота или неделя съм ходила, не помня вече.

# 190
Искам да споделя за едно предсказание на Светлана- Сухата река.

Каза ми за едно нещо, че няма да стане по определен начин и описа как точно ще се ''случи''. Е, случи се и няма нищо общо с нейните думи.

Бойка ми предрече едно важно събитие за месец май. Аз изрично я попитах дали няма възможност да стане и през юни, но тя беше категорична, че ще е през май. Не се случи изобщо!!!

Много моля, ако някой има преки или косвени впечатлени от сбъднали се или не прогнози на Нели Мицева- Пловдив да пише тук или на лични. Важно ми е!

# 191
  • бургас
Така....относно гледачката в Перник със скъпите Амулети....Дамата която я спомена доста ме учуди с това,че лелята или незнам коя неина роднина си направила амулета не си спомня къде се намирала тази гледачка....Абе холан как така ще ти се оправи живота и няма да си спомняш кой аджеба ти е помогнал да излезнеш от септичната яма....Тва да не спомняш пък къде се намира....Ебати абсурда....Все едно аз да забравя къде съм ходила и къде съм била когато ми е било хубаво....Тва са някакви абсурдни тъпотии дето незнам от кои гъз са извадени. Просто хората са егоисти и си пазят всичко за тях си. В крайна сметка мисля,че ще изскочи от някъде тая със скъпите амулети освен ако не е била възрастна и не е поела пътя към Св. Петър ама да видим от къде ще изскочи....Я изровете тая девойка от по старите версии,че на мен интернета ми е през мобилният и точно днеска има някакъв проблем и ще го отстранят чак във вторник та да я видим тая дама...да я натиснен да поразпита лелята та да я намерим тая да ни оправи животите...Баси работата....да ти е потръгнало в живота и да не спомняш от къде...

newsm10 newsm10 newsm10

# 192
Някой чувал ли е за това http://bradva.bg/bg/article/article-3304 и има ли някакви отзиви? Аз първия път като я видях и си пожелах нещо да потръгне добре и още същата вечер стана, но след това спрях да я гледам и не я нося със себе си и нещата отново са си същите.

# 193
Някой чувал ли е за това http://bradva.bg/bg/article/article-3304 и има ли някакви отзиви? Аз първия път като я видях и си пожелах нещо да потръгне добре и още същата вечер стана, но след това спрях да я гледам и не я нося със себе си и нещата отново са си същите.
Не съм чувала, но ми харесват такива неща. На мен по същия начин ми действаше снимка на
Скрит текст:
Фара Фосет
Заради усмивката и блясъка в очите й или чисто внушение не знам. За съжаление вече не ми действа толкова силно, но може да е временно. А циганката ще я сваля на телефона си.

# 194
Здравейте,
Някой чувал ли е нещо за някаква жена Нуртен Илиева?

Общи условия

Активация на акаунт