Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
По принцип рядко пиша, но не очаквах че ще внеса такъв "шум в системата" с моя спомен за гледачка! Издирването се оказа трудно, тъй като братовчедка ми е в Швеция, но... се постарах. Жената е била българка, на възраст около 35 години. По принцип е приемала в с. Садовик, Пернишко, но след като е имала проблеми, е започнала да приема в Перник. Две години след като братовчедка ми е била при нея, тя катастрофира и умира с мъжа си и едното си дете! Съжалявам, но това са фактите! Успех на всички!     

# 361
По принцип рядко пиша, но не очаквах че ще внеса такъв "шум в системата" с моя спомен за гледачка! Издирването се оказа трудно, тъй като братовчедка ми е в Швеция, но... се постарах. Жената е била българка, на възраст около 35 години. По принцип е приемала в с. Садовик, Пернишко, но след като е имала проблеми, е започнала да приема в Перник. Две години след като братовчедка ми е била при нея, тя катастрофира и умира с мъжа си и едното си дете! Съжалявам, но това са фактите! Успех на всички!     

Жалко! Бог да я прости жената и близките й, които са загинали!
Благодарности че сподели:) Наистина настана суматоха:))

Поздрави

# 362
Цена от 100 лв за изчистване на магия и правене на защитни амулети нормална ли е или е много?

Вчера питаше за Мартин Захариев. В никакъв, ама в никакъв случай не се захващай там. Ще изгубиш пари, ще се сблъскаш с простотия и накрая ще ''спечелиш'' един огромен нулев резултат.

Аз лично не съм го посещавала. Преди години, когато му тръгна славата една моя приятелка живееш в един блок с него. Тя ми е разказвала доста как нищо не знае и не може и как съседите са го засичали, докато пече баница или пържи кюфтета да лъже хората по супер скъпи импулсни телефони.

Отделно не мисля че дори и видът му може да събуди доверие.

подкрепям мнението ви!

# 363
А коя е РУМЯНА от Шумен дай координата

0889506658.румяна

# 364
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

за предсказванв в бъдеще време е позналавала единствено Румяна от Шумен.дори описва 4овекът какво представлява като външност и други подробности,които никога не е виждала и няма как,защото са дале4е от България
Румяна от Шумен нищо не познава. Преди около 6 години 3 приятелки бяхме пристрастени да ходим при нея. Абсолютно нищо не познава.
За откриване на магии и развалянето им е много добра леля Събка от Еверест в Шумен, но не предсказва.

# 365
Искам да изкажа и впечатления от Марияна Николаева от Варна, която участва в Ясновидци. Ходих 2 пъти.
Първият път позна как ще замина септември месец за чужбина, за проблеми в семейството на родителите ми и т,н. Не позна само годината, случиха се нещата 1 година след това.
Вторият път беше след 1 година и бях много разочарована, взе ми 30 лева за 10 минути. Каза ми, че изобщо няма да отида в чужбина, тъй като моят човек вече живее с по-възрастна местна, аз ще намеря друг мъж и т.н. Аз се разстроих, защото планирах преместване при моя човек. Мога да кажа,че вече една година сме заедно, няма други чужденки и т.н. Всъщност първия път ми позна, вторият път бяха небивалици.

# 366
С една дума се разбира "гледайте си живота и не се занимавайте с простотии". 10 човека - 12 различни мнения. Grinning

# 367
Такаа.. за Цеца и мен  Laughing Не стана така както тя ми каза за един конкретен и всъщност въпроса заради който отидох при нея. Но това може и да е защото взех коренно различно решение от това което планирах. Обаче тогава тя ми каза и нещо друго което ми се стори почти невъзможно да е било. Е да.. обаче вече разбрах, че е било точно така. Бих отишла пак за едни карти при нея, но кафето не и е силата изобщо.

P.S Когато някой ми пише на лични може да провери първо дали има място в кутията си за да мога да отговоря.  Naughty

# 368
И все пак някой с нови впечатления от Ина до Женския пазар? На близо ми е и утре съм и на гости  Mr. Green Ако не друго поне да ме забавлява с някое стихче  Mr. Green

# 369
И все пак някой с нови впечатления от Ина до Женския пазар? На близо ми е и утре съм и на гости  Mr. Green Ако не друго поне да ме забавлява с някое стихче  Mr. Green
При Ина ходех много често лятото н 2012.
Бях впечатлена първите няколко пъти, докато не разбрах, че дарбата й е просто да точи мислите н хората и нищо друго.
Който ходи за първи път би му било интересно, защото нещата, които казва са наистин много точни.
Както са ти в главата.Тя казва на глас желанията ти дори, като нещо което уж ще се случи.
Единственото, което не разбрах май беше дали улавя мислите на хората за които питаме или улавя нашите мисли за тях и нещата, които очакваме от тях.
НЕ съм ходила много много отдавна, макар че се познаваме много добре с Ина и я харесвам като човек.
Идва ми малко в повече чакането там дори когато имаш записан точен час.Все се чака.
Толкова от мен за нея Simple Smile

# 370
  • Под Слънцето
Предвид гадостите напоследък около мен, питане за дядо Петър - радиестезист  на  80 +, от Варна в района на Батак?

# 371
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
изгубих вещ, някой ходил ли е при врачки и да са му познали къде да я намери?

# 372
Търси в темите доста по-назад...много се забавлявах с едни ключове и май TopsyG... само да не объркам Joy

# 373
Момичета, получих много запитвания на лични за телефона на баба Събка от Шумен, която открива и разваля магии. На мен много ми помогна. Възможно е само да не е добре здравословно, последно я видях септември миналата година. Дано да е жива и здрава жената! Телефонът и е: 054/823297. Забелязах, че отнема малко време, за почнете да чувствате ефекта от действията и. На всички, които са ходили и са и се доверили, тя е помогнала. Когато хората не желаят (имам такива близки), нищо не може да се направи.......

# 374
Когато бях на 16-17 бях ходила при една Нели от Шумен. След това се премести в района на Търново. Ходила съм на десетки гледачки, но това което тя ми каза се сбъдна на 100% с невероятна точност. Възможно е да не работи като гледачка, тя е много интелигентна жена, по професия е медицинска сестра и е с кристално сини очи, около 50 годишна, много красива. Някой чувал ли е нещо за подобна жена?

Общи условия

Активация на акаунт