Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 865
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Цена от 100 лв за изчистване на магия и правене на защитни амулети нормална ли е или е много?

# 346
Цена от 100 лв за изчистване на магия и правене на защитни амулети нормална ли е или е много?

Вчера питаше за Мартин Захариев. В никакъв, ама в никакъв случай не се захващай там. Ще изгубиш пари, ще се сблъскаш с простотия и накрая ще ''спечелиш'' един огромен нулев резултат.

Аз лично не съм го посещавала. Преди години, когато му тръгна славата една моя приятелка живееш в един блок с него. Тя ми е разказвала доста как нищо не знае и не може и как съседите са го засичали, докато пече баница или пържи кюфтета да лъже хората по супер скъпи импулсни телефони.

Отделно не мисля че дори и видът му може да събуди доверие.

# 347
Понеже напоследък писах доста критично, но напълно заслужено за Бойка-Перник, днес дойде нейният звезден миг да я похваля. Simple Smile

Разказвала съм Ви за моята близка, която водих и на която две предсказания за май не се сбъднаха. Е, вчера обаче се е случило нещо, което е важно и Бойка и предсказа с неопределен срок. Просто каза да го очаква и че помощта ще дойде от две жени. Всичко се е случило, както го е описала.

# 348

Вчера питаше за Мартин Захариев. В никакъв, ама в никакъв случай не се захващай там. Ще изгубиш пари, ще се сблъскаш с простотия и накрая ще ''спечелиш'' един огромен нулев резултат.

Аз лично не съм го посещавала. Преди години, когато му тръгна славата една моя приятелка живееш в един блок с него. Тя ми е разказвала доста как нищо не знае и не може и как съседите са го засичали, докато пече баница или пържи кюфтета да лъже хората по супер скъпи импулсни телефони.

Ако може да ми дадете някакви препоръки за някой, при когото да отида ще съм ви много благодарен.

# 349
# 350
Понеже напоследък писах доста критично, но напълно заслужено за Бойка-Перник, днес дойде нейният звезден миг да я похваля. Simple Smile

Разказвала съм Ви за моята близка, която водих и на която две предсказания за май не се сбъднаха. Е, вчера обаче се е случило нещо, което е важно и Бойка и предсказа с неопределен срок. Просто каза да го очаква и че помощта ще дойде от две жени. Всичко се е случило, както го е описала.
Критиката е градивно нещо Simple Smile
Горното обаче за пореден път ме кара да се чудя как така веднъж познават, а веднъж - не. В смисъл, излиза, че или провидението е капризно и не се явява винаги или .... Е съвпадение.... Или веднъж има съдба, а по правила, които не знаем, друг път няма съдба, а само квантова физика ... Не знам. Каква е формулата? Какво е обяснението?

# 351

Ако може да ми дадете някакви препоръки за някой, при когото да отида ще съм ви много благодарен.

MILKA-КАРАИСЕН.Препоръ4вам я то4но за магиите.тя ще потвърди,ако имаш,ако не ,няма да те мами!разбрах ,4е всеки ден пред тях 4ака опашка от хора.явно има за какво...

# 352
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

# 353
Я погледнете на какво попаднах:
  bouquet

# 354
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

# 355

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

за предсказванв в бъдеще време е позналавала единствено Румяна от Шумен.дори описва 4овекът какво представлява като външност и други подробности,които никога не е виждала и няма как,защото са дале4е от България

# 356
А коя е РУМЯНА от Шумен дай координата

# 357
Уляна от "Младост" е пратила моя позната при Спас от Пловдив да изчисти кармична лоша енергия. Повече инфо?

# 358
Някой да е бил при тази Вили от Пиротска? Мисля, че четох някъде, че била в безистена на номер 16. Да не е случайно една стара и съсухрена руса лелка? Като се влезе в безистена първата врата в дясно и после на първи етаж ? Моля, който е ходил да каже дали е същата.. защото ако е тя.. имам много какво да кажа по въпроса..  #Cussing out

когато бях супер отчаяна гледах в интернет врачки и нз как попаднах на тази и бях решила при нея да ходя звънях да си запиша час ама нещо не се разбрахме с времето май не помня февруари беше и по случайност споделих с една приятелка (тогава още не бях ходила на врачка а тя беше ходила) и тя ми каза не ходи преди години сестра й ходила там да и направи така че с мъжа и да се съберат 300лв и взела а до ден днешен са разделени и като чели беше знак от съдбата че точно на нея го споделих и се отказах от нея

# 359
  • София
Здравейте, много ви моля ако може някой да ми даде точния адрес на Ангел от Дианабад. Майка ми има час днес при него ,  но приятелката ми която трябваше да ми даде адреса не си вдига телефона и се притесних. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт