Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Богдана разваля ли магии? Много ли се чака при нея?

# 61
  • София
Еха, колко сте изписали  Simple Smile

# 62
30 лева е това, което ми прави на мен.
Но то е за няколко неща - пари, любов, късмет...при мен май само с парите се получава  Mr. Green
Мисля, че може да разваля магии или поне ги вижда, не знам, мен такива неща не ме интересуват и не съм питала, просто се опитвам да се сетя по това, което общо сме говорили с нея...

# 63
Координати на Милка от Редута или нещо подобно?
Спешно!

Благодаря предварително!

# 64
  • София
Melissa77 В табличката имам това записано:

Милка   София, Редута   0887439821   20 лв   около 60 мин   

Не знам дали за нея питаш.

PPS. Потърсих с търсачката и видях 2-3 мнения за нея, не са добри. Ако искаш ще ти ги цитирам, да не ги търсиш.

# 65
Аз да споделя и моя опит  Wink
Ходила съм при една жена на Пиротска на име Емилия, заедно с приятелка. Като цяло може да се каже, че познава някои неща доста точно, но не винаги.
Посещавала съм Нина от село Камено или Каменово в околностите на Бургас. Бях чувала един куп чудеса за нея, а нищо не позна.
В Люлин 10 има една жена, за чието име не съм сигурна, но позна доста точно някои неща. Гледа на карти и кафе.
Ходих и при една жена, която приема в Надежда или в апартамент, намиращ се близо до Женския пазар. Позитивна е, но имам чувството, че казва неща, които искаш да чуеш и не "вижда" кои знае колко.
Най-впечатлена съм от астроложката Вержи. Тя много точно прецени характера ми, каза ми и някои неща, които ме очакват в бъдеще.
http://e-orakul.blogspot.com/p/blog-page.html - на този сайт, който видях от тук, когато си зададох безплатния въпрос ми казаха, че имам магия, която ще развалят срещу скромната сумичка от 100 лв. Нз имам ли магия или не, но 100 лв. няма да им дам.
От magicbul ми отговориха, че с приятеля ми няма да се съберем (ходя по всички тези персони заради любовен проблем), тъй че се надявам да не са прави.
Никола Узунов - нищичко, ама нищо не позна.
Мис Бонева не ми е отговорила на съобщението, което изпратих в петък и нз дали ще отговори.

Ако можете да препоръчате някой, които познава за любовни проблеми, моля дайте съвет.

# 66
Благодаря за новата тема   bouquet

# 67
bad_fever, как се казва жената от Надежда?

А за любовни работи аз по колко гледачки ходих...една ми каже "ще се съберете" после другата ми каже" той не иска и да чуе за  тебе"..е накрая аз самата се отказах от този човек и прецених,че нещата веднъж сринат ли се,никога не е същото и сега си чакам следващия. Искам да кажа,че с това,което ти говорят най-много да ти дадат празни надежди,сега всичко което ги питам е кога ще имам нова любов,старата няма смисъл да я мисля Whistling

# 68
Ох, опитвам се да се сетя.  Laughing Мисля, че Веска беше. Но пак казвам - не мисля, че притежава особени таланти Grinning

# 69
Привет момичета! bouquet

Мисля да ходя при Цеца и живот и здраве ще пиша отзиви. Имам питане относно Светлана от Сухата  река (понеже ми е от квартала и ще ми е удобна) някоя от вас ходила ли е при нея? Дали познава? А магии разваля ли?

# 70
  • София
За Светлана е писано в предните теми. Аз съм ходила при нея ... не бих повторила, не бих и препоръчала. По добре отиди при някой психиатър по ценни съвети ще получиш, отколкото при посещение при нея. През цялото време ти говориш, тя само кима и казва "Нали". От време на време "Те" и казват уж нещо, но като цяло тези "Те" не са много общителни. "Те" не дават и срокове и периоди, понеже тяхното време е различно от нашето.

# 71
Привет момичета! bouquet

Мисля да ходя при Цеца и живот и здраве ще пиша отзиви. Имам питане относно Светлана от Сухата  река (понеже ми е от квартала и ще ми е удобна) някоя от вас ходила ли е при нея? Дали познава? А магии разваля ли?

При мен Светлана се представи много добре, но мисля че по-скоро е телепатия. През цялото време ми казваше неща които са ми планове за бъдещето, настоящето също ми го позна. Аз съм я записала и скоро слушах записа... За съжаление е рано да кажа дали е познала бъдещето. Факт е обаче, че всичко което каза беше вярно като мои мечти. Единственото й объркване беше там където и аз бях объркана:)  За това си мисля че е телепатия...

# 72
  • Под Слънцето
Пу,че сте изписали .. до де се тръшкам болна и търкалям из матрачето и се чудя на коя страна да се свия от болка
И що сме преместени?  newsm78
Докат ви изнамеря  #2gunfire #2gunfire
Моето човече отново позна . И за здравословните проблеми , дето ме налегнаха, и за другите,които па хич не очаквах и не вярвах, че ще се забавят нещата по независещи от мен причини.
Както и да е. В  сряда ми предстои операция. Каза ми го още  март, ама аз като не ходя по лекари , от как умориха бабчето.. И не ми се чува..
Та ся ше го ям..
А бе .. стискайте ми палци да се събудя след упойката

# 73
  • София
Мале колко сте изписали   bouquet Сега да споделя нещо което много ме озадачи : в събота една приятелка ходи при Богдана от Перник и и беше наговорила един куп глупости и абсолютно не верни
неща , нямащи нищо общо с действителността. Не знам какво да мисля вече , аз като ходих ми обърна чашата и започна да говори без да ме пита нищо , позна на 100% настоящето , характер , че даже и болести на хората около мен , а защо при нея се получи така нямам обяснение.Ако някоя от вас е ходила при нея моля да сподели , че аз много си чакам и надявам на нейната прогноза.

# 74
Пу,че сте изписали .. до де се тръшкам болна и търкалям из матрачето и се чудя на коя страна да се свия от болка
И що сме преместени?  newsm78
Докат ви изнамеря  #2gunfire #2gunfire
Моето човече отново позна . И за здравословните проблеми , дето ме налегнаха, и за другите,които па хич не очаквах и не вярвах, че ще се забавят нещата по независещи от мен причини.
Както и да е. В  сряда ми предстои операция. Каза ми го още  март, ама аз като не ходя по лекари , от как умориха бабчето.. И не ми се чува..
Та ся ше го ям..
А бе .. стискайте ми палци да се събудя след упойката

Привет!

Какво е това твое човече?Simple Smile Надявам се да се оправиш бързо  thumbsup

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 21:16 от nikiki11

Общи условия

Активация на акаунт