Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

Скрит текст:
Приема на Пиротска след записан час. Гледа на име и дата на раждане. Взима колкото й оставиш. На мен ми е познавала доста неща, има и дребни грешки тук таме. Аз съм ходила основно за любов да питам при нея. На една приятелка й каза точно как ще намери настоящето си гадже. След 10 дни ще кажа повече, защото тогава една нейна малко вероятна прогноза би трябвало да се сбъдне. А за телефона - по-добре на лични, защото не я знам дали ще й е приятно да го публикувам тук.   bouquet

Това е една слаба дама,между Одрин и Опълченска, нали?........Преди години взимаше по 10 лв.

Ами не съм сигурна... Аз й оставям колкото мога. Давала съм и по 5 и по 10, но никога не ми е казвала сума. Слаба, тъмнокоса, към 40-годишна.

# 616
  • плевен
На някого случвало ли му се е след като получи смс с код за плащане в magicbul да изписва невалиден код? Въвеждам го 3 пъти вече и не става и не става newsm78 newsm78 А относно познаваемостта,по първият въпрос събитията се развиха както ми казаха  Peace

# 617
ancholina, пусни една прахосмукачка в кутията  Wink

# 618
  • София
Ancholina кутията ти е пълна. Моля, изчисти, каквото можеш!  bouquet

# 619
Пускам,пускам. Simple Smile

# 620
# 621
  • София
На някого случвало ли му се е след като получи смс с код за плащане в magicbul да изписва невалиден код? Въвеждам го 3 пъти вече и не става и не става newsm78 newsm78 А относно познаваемостта,по първият въпрос събитията се развиха както ми казаха  Peace
На тези неща не мога да отговоря. Но ти сериозно ли питаш за меджикбул? На колко години си? +/-?

# 622
Здравейте всички!Не съм следила всички теми,затова директно искам да попитам : Някой ходил ли е при радиестезиста Ивелин Иванов във Варна/Добрич ,и ако ,да - излекувал ли се е напълно , пишете ми на лично ,спешно е! Simple Smile

# 623
  • и тук и там :)
Момичета, някой чувал ли е за Руми от София кв.Овча купел 2  newsm78
Само това знам като инфо за нея.....

# 624

На мен ми се беше случило преди доста време. Бях им звъняла след това и оправиха нещата. Предполагам, че в случая проблемът беше с мобилния ми оператор, но не помня вече подробности.

@Мая, в magicbul съобщенията не се генерират от машина, а се правят от конкретни астролози/гадатели, така че не виждам какво общо има тук възрастта. Общо взето който вярва в подобни неща, може да опита възможностите на различни хора, включително и онлайн. Не мисля, че е по-глупаво от това да отидеш до леля Мара от Мало Кунаре, а и не всеки може да си позволи времето да обикаля из България по подобни поводи.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 14:19 от Mademoiselle Chocolate

# 625
[

@Мая, в magicbul съобщенията не се генерират от машина, а се правят от конкретни астролози/гадатели, така че не виждам какво общо има тук възрастта. Общо взето който вярва в подобни неща, може да опита възможностите на различни хора, включително и онлайн. Не мисля, че е по-глупаво от това да отидеш до леля Мара от Мало Кунаре, а и не всеки може да си позволи времето да обикаля из България по подобни поводи.
[/quote]Ти май не четеш внимателно,нали писах по назад,че първо изпратих смс в 00.00 часа и сутринта имах отговор.Цяла нощ не са спали заради мен ,така ли?второ смс=5 лв.друг път 9 кинта е.Отговор" не виждам да се случи" единствено число,то хубаво ,че "невижда" ама мойте данни липсваха,дадох само на друг  човек ,а нещата  засягат двамата.Нещо да кажеш.Как ме уловиха ,от тел.номер сигурно.Като идеш при буля Пена от Куртово Койнаре за 10 кинта ще се постарае повече.

# 626
 В този сайт уловиха много неща-доста пикантни детайли и вярвам че човек си ми отговаря.На някои от въпросите обаче доста тъпо ми отговориха и като цяло не мисля да ги ползвам.Явно зависи на кой попаднеш а така не ме устройва.Много по съм доволна от отговорите на Ивелина.Пише повече и с по мек тон.Тези с меджик-а звучаха груби.

# 627
Здравейте,
Искам да споделя и моят опит с тези хора.
1.Мария Асенова- с нея започнах комуникация чрез sms.Тогава тя доста често присъстваше в тв ефир/преди 3-4г./.Отговорите които получих ме удовлетворяваха.Реших да я посетя.Офисът е се намираше в жк.Младост.3.Таксата за прием 50лв за 60минути.Разбрах ,че имам завързан късмет и че тя може да ми помогне.Услугата струваше 1200лв.Отказах и.Основното за което бях отишла не го видя и нищо от прогнозите и не се случи.
2,Ангел от Дианабат.С него направих консултация по телефона.Установи,че имам магия и може да ми помогне.Записах час и отидох.Изля ми куршум.Каза да го изхвърля в течаща вода.Направих го.
Подобрение никакво.Няма такса.Кой колкото му остави.Въпреки ,че имах час влязох доста почаках.
3.Ивелина Христова- комуникация чрез sms.Един въпрос,един отговор.При нея нещата ги позна.
Скоро не съм се възползвала от услугите и.
4.Ина- за една година съм я посещавала 3-4 ти.В началото позна и бях впечатлена.След това говори едно и също.Последното ми посещение е през март тази година.Нищо от това което каза не се е случило.Таксата и е 20лв. за 60минути.
5.Беатриз- не съм очарована от нея.Общо взето говори обши приказки.При нея бях през април 2014.Нищо от това което каза не се случи.Няма такса.Кой колкото и остави.
6.Карла- комуникация чрез имейл.Такса 15лв по банков път.Още не знам дали е познала нещо.
Ще пиша допълнително.
7.леля Искра- не прави вече консултации по телефона
8.Сирма- консултация по телефон.Позна за проблема.Ще пиша допълнително за прогнозата и.
9.Станка Ангелова-консултация по телефон.Позна за проблема.За повече инфо трябва лична среща с нея.Не съм я направила все още.
10.Малина Николова-консултация по телефон.Позна с точност нещата.Трябва личен прием за допълнителна информация.

Това е което мога да кажа за момента.Надявам се да съм била полезна.

# 628
Здравейте,
Искам да споделя и моят опит с тези хора.
1.Мария Асенова- с нея започнах комуникация чрез sms.Тогава тя доста често присъстваше в тв ефир/преди 3-4г./.Отговорите които получих ме удовлетворяваха.Реших да я посетя.Офисът е се намираше в жк.Младост.3.Таксата за прием 50лв за 60минути.Разбрах ,че имам завързан късмет и че тя може да ми помогне.Услугата струваше 1200лв.Отказах и.Основното за което бях отишла не го видя и нищо от прогнозите и не се случи.
2,Ангел от Дианабат.С него направих консултация по телефона.Установи,че имам магия и може да ми помогне.Записах час и отидох.Изля ми куршум.Каза да го изхвърля в течаща вода.Направих го.
Подобрение никакво.Няма такса.Кой колкото му остави.Въпреки ,че имах час влязох доста почаках.
3.Ивелина Христова- комуникация чрез sms.Един въпрос,един отговор.При нея нещата ги позна.
Скоро не съм се възползвала от услугите и.
4.Ина- за една година съм я посещавала 3-4 ти.В началото позна и бях впечатлена.След това говори едно и също.Последното ми посещение е през март тази година.Нищо от това което каза не се е случило.Таксата и е 20лв. за 60минути.
5.Беатриз- не съм очарована от нея.Общо взето говори обши приказки.При нея бях през април 2014.Нищо от това което каза не се случи.Няма такса.Кой колкото и остави.
6.Карла- комуникация чрез имейл.Такса 15лв по банков път.Още не знам дали е познала нещо.
Ще пиша допълнително.
7.леля Искра- не прави вече консултации по телефона
8.Сирма- консултация по телефон.Позна за проблема.Ще пиша допълнително за прогнозата и.
9.Станка Ангелова-консултация по телефон.Позна за проблема.За повече инфо трябва лична среща с нея.Не съм я направила все още.
10.Малина Николова-консултация по телефон.Позна с точност нещата.Трябва личен прием за допълнителна информация.

Това е което мога да кажа за момента.Надявам се да съм била полезна.

От Станка Ангелова и Малина Николова бягай с 200. И двете са изпечени циганки- мошенички, а на всичкото отгоре и роднини. В темите назад можеш да прочетеш негативни мнения и за двете.

# 629
Ти май не четеш внимателно ....
[/quote]

Не само, че не съм чела внимателно, ами и въобще не съм чела това, което си написала.  Grinning Разбира се, че можеш да разсъждаваш, както ти идва отвътре. Аз съм доволна от magicbul, смятам, че са коректни, а по твоята история нямам какво да кажа, защото не я познавам и честно казано не ми стана съвсем ясно какво конкретно очакваш от една подобна прогноза.

По отношение на Ивелина - много е мила и любезна, симпатична ми е, но при мен нищо не позна.

Общи условия

Активация на акаунт