Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 529
  • 739
  •   2
Отговори
# 600
  • София

Абсолютно!!! Коя е Дора Пенева? В София ли е? Тел. може ли?

Дора Пенева е от Варна, но знам че по някакъв график ходи и в София. телефони: 0894352270 и 0886056563. Ако отидеш, моля после да споделиш   bouquet
Мерси мнооого. Hug Естествено, че ще пиша. Имам проблем със здравето на майка ми. (: А собственото не мога да предвидя Wink     bouquet

# 601
Дора Пенева не е ли лечител?

# 602
Аз още се чудя за тази Диди.Писаха ми на лични,че тя е дъщеря на Нели Димитрова(Нели ,помогни)и,че майка и била по добра,та сега се чудя дали да не пробвам при нея.За тази Нели Димитрова някакви отзиви? newsm78

# 603
и не си пазя врачката Mr. Green, казвам как я намерих и търся мнения за нея за да знам дали да се занимавам от тук нататък
Разбирам. Peace Дано се изкажат повече хора. Значи Диди От "мадрид". Чакаме отзиви.
Ти верно за здраве си ходила? Аз не бих се доверила. Има си изследвания, лекари... Hug :

Е, има, но когато изследванията и лекарите не могат да решат проблема, човек търси и други мнения. При мен преди година и половина Дора Пенева каза, че проблемът е щитовидната жлеза. По изследвания отклонения нямаше. Тя каза : То сега започва. Отговор, че проблемът е ендокринен и други подробности ми дадоха от magicbul.net преди извесугстно време. И сега на последните изследвания отклоненията вече са налице. Ами за сугестия чувала ли си?То внушението е голяма работа.Само не схванах,отиваш със здравословен проблем т.е имаш симптоми,следователно определен орган има проблем.Няма как изследв.да са добри,а ти да имаш симптоми.За щит жлеза промерно.Имаш изпотяване,сърцебиене и др, а хормони в норма.Няма как да стане.Мислете малко.С две думи разбутването на хормоните води до симптоматика.

# 604
Ние с една приятелка бяхме вчера при Емилия. И на двете ни каза неща, които трябва да се случат до месец-два. Ако ни е познала, ще споделя!  Wink

# 605
Ние с една приятелка бяхме вчера при Емилия. И на двете ни каза неща, които трябва да се случат до месец-два. Ако ни е познала, ще споделя!  Wink
Това Емилия от Лондон ли е?

# 606
  • гр. София
До kabo6ar

Аз не съм напълно съгласна с твърдението ти малко по-нагоре за самовнушението! Има си специфика при изследването на хормони и, ако никой не е обяснил на жената тънкостите - хормоните няма да са в норма ( говоря за TSH хормона ) и без самовнушение. И от личен опит също мога да твърдя, че това със самовнушението не е точно така - една рутинно изследване ми е правено безброй пъти и винаги си е ок ( правено е в различни лаборатории ) е да, но биопсията показва съвсем друго, огромна разлика, та... и това ли е самовнушение??? И държа да кажа, че нямах никакви симптоми и оплаквания и при рутинен преглед стана ясно, че нещо не е ок! И не е изобщо по темата, но ... на мен ми показа проблем със щитовидната жлеза на едно немедицинско изследване, аз се изсмях и отидох на лекар  на шега, да докажа, че това са глупости- хормоните са ок, но има изменение в жлезата и нямам ама никаква симптоматика! Така вместо да докажа, че са глупости се сдобих с указания за ежегодно изследване на хормон и на всеки 2 години нова ехография. Хайде недейте винаги да нападате хората, защото всеки си гледа от неговата си куличка и през призмата на собствения си опит!!!

# 607

Не, тази си е от София. Ходя при нея от 11 клас и съм сравнително доволна. Много от нещата ги познава, но тези, които вчера каза, ми се виждат доста невъзможни...

# 608
Между другото бях и при Ангел от Дианабат. Каза ми, че бившият ми приятел има магия и че ще я развяли. Нищо не направи пред мен, но след седмица отидох, каза, че вече няма нищо, но трябва да изчакам 40-60 дни, докато влиянието е напълно изчистено. Знам, че преди е обсъждан, но се чудех дали някоя от вас е ходила при него за подобно нещо и имало ли е ефект?
А Таня от Люлин една от прогнозите за здравето й се сбъдна с голяма точност, даже не можах да повярвам. Докато пък един от сроковете, който ми даде, нямаше нищо общо с действителността...

# 609
Ние с една приятелка бяхме вчера при Емилия. И на двете ни каза неща, които трябва да се случат до месец-два. Ако ни е познала, ще споделя!  Wink

Не, тази си е от София. Ходя при нея от 11 клас и съм сравнително доволна. Много от нещата ги познава, но тези, които вчера каза, ми се виждат доста невъзможни...

След като ходи при нея от толкова време, може ли малко повече инфо.

На какво гледа?  Къде приема? Колко взима и колко време трае консултацията? Любезна ли е?

И най-вече с огледа на наблюденията ти във времето (каквито споменаваш, че имаш)- в каква степен нещата, които предсказва се сбъдват?

Ако желаеш, може да оставиш и телефон.

Благодаря предварително.

# 610
  • София
Аз още се чудя за тази Диди.Писаха ми на лични,че тя е дъщеря на Нели Димитрова(Нели ,помогни)и,че майка и била по добра,та сега се чудя дали да не пробвам при нея.За тази Нели Димитрова някакви отзиви? newsm78
Видя ли темата? :Лечителка Диди бул.Мадрид,София
То отговори няма, ама и там питай. Peace
Оххх, извинявай, сега виждам, че ти си я пуснала. Peace

# 611
Ние с една приятелка бяхме вчера при Емилия. И на двете ни каза неща, които трябва да се случат до месец-два. Ако ни е познала, ще споделя!  Wink

След като ходи при нея от толкова време, може ли малко повече инфо.

На какво гледа?  Къде приема? Колко взима и колко време трае консултацията? Любезна ли е?

И най-вече с огледа на наблюденията ти във времето (каквито споменаваш, че имаш)- в каква степен нещата, които предсказва се сбъдват?

Ако желаеш, може да оставиш и телефон.

Благодаря предварително.

Приема на Пиротска след записан час. Гледа на име и дата на раждане. Взима колкото й оставиш. На мен ми е познавала доста неща, има и дребни грешки тук таме. Аз съм ходила основно за любов да питам при нея. На една приятелка й каза точно как ще намери настоящето си гадже. След 10 дни ще кажа повече, защото тогава една нейна малко вероятна прогноза би трябвало да се сбъдне. А за телефона - по-добре на лични, защото не я знам дали ще й е приятно да го публикувам тук.   bouquet

# 612
за Спирова и другите давам мейл аз се свързах чрез позната и после така повече комуникирах и работих с нея защото тя ми каза че е повече на почивка и да види роднини а не да го удря на печалбарство като нашите sevin.mehmedova@abv.bg

# 613
До kabo6ar

Аз не съм напълно съгласна с твърдението ти малко по-нагоре за самовнушението! Има си специфика при изследването на хормони и, ако никой не е обяснил на жената тънкостите - хормоните няма да са в норма ( говоря за TSH хормона ) и без самовнушение. И от личен опит също мога да твърдя, че това със самовнушението не е точно така - една рутинно изследване ми е правено безброй пъти и винаги си е ок ( правено е в различни лаборатории ) е да, но биопсията показва съвсем друго, огромна разлика, та... и това ли е самовнушение??? И държа да кажа, че нямах никакви симптоми и оплаквания и при рутинен преглед стана ясно, че нещо не е ок! И не е изобщо по темата, но ... на мен ми показа проблем със щитовидната жлеза на едно немедицинско изследване, аз се изсмях и отидох на лекар  на шега, да докажа, че това са глупости- хормоните са ок, но има изменение в жлезата и нямам ама никаква симптоматика! Така вместо да докажа, че са глупости се сдобих с указания за ежегодно изследване на хормон и на всеки 2 години нова ехография. Хайде недейте винаги да нападате хората, защото всеки си гледа от неговата си куличка и през призмата на собствения си опит!!!
Първо да уточня ,че момичето отива за здравословен проблем т.е симптомите са налице.Второ щом се съмняват за щитовидна жлеза освен хормони(които за разлика от половите можеш да изследваш по всяко време)се прави и ЕХО на жлезата.Никой не пуска само ТSH,задължително се пуска FT4 или FT3 .Ако  при нея всичко това е наред за какво заболяване на щит. жлеза говорим.Трето никого не нападам моля.

# 614
  • София

Скрит текст:
Приема на Пиротска след записан час. Гледа на име и дата на раждане. Взима колкото й оставиш. На мен ми е познавала доста неща, има и дребни грешки тук таме. Аз съм ходила основно за любов да питам при нея. На една приятелка й каза точно как ще намери настоящето си гадже. След 10 дни ще кажа повече, защото тогава една нейна малко вероятна прогноза би трябвало да се сбъдне. А за телефона - по-добре на лични, защото не я знам дали ще й е приятно да го публикувам тук.   bouquet

Това е една слаба дама,между Одрин и Опълченска, нали?........Преди години взимаше по 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт