Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София /Абсурдистан
"мижу да те лажим".Смс -а уж 4.80 лв.,а като платих се оказа 9.00 лв. Сега можем само да чакаме,въпреки ,че нещата се развиват в полза на американците Joy Joy Joy
LaughingHug  bouquet Hug
Аз на това с СМС -те не вярвам изобщо Stop
Запис.

# 106
  • Нощем на луната, денем при цветята
Привет на всички,
не съм от най-редовните посетители на форума, но винаги намирам време да изчета всичко, което съм изпуснала. Докато наваксвах с четенето ми попадна ето този пост:

"Melissa77 Регистриран
Re: Ясновидци/врачки - тема 23
вт, 29 апр 2014, 18:58   #190
Ето ме и мен.
Изморена, недоспала, изнервена, но ще споделя за Марина, много се чудех дали да го направя.
...
Малко в повече ми дойде непрекъснатото повтаряне на:Майка Тереза, сини каски.
И твърде в повече ми дойде натякването как на челото ми пишело с големи букви:БУДАЛА.
...
Прогнози никакви, конкретни ситуации, факти никакви."

Мелиса77 явно будалите сме много! Този пост все едно аз съм го писала относно моето посещение и като те прочетох, просто не успях да се удържа да коментирам. Преди да избера към кого да се обърна изчетох всички теми и коментари от вашите посещения и ми се стори, че за Марина имаше най-положителни отзиви. Затова се спрях на нея и на 13,05 я посетих. Освен Майка Тереза и сини каски, бях още Войн на светлината и бореща се за световен мир. И на моето чело пишеше Будала, а също и Моля, прецакай ме, ама по-гадно Simple Smile
Останах доста разочарована, макар че ми беше препоръчана и от лични познати, останали много доволни.

Срещнах из постовете и някои неща за регресията, може ли някой да ми даде малко повече информация, моля?

# 107
  • София
Цитат на: DramaQween link=topic=784486.msg28343957#msg28343957 date=1401920
[/quote
DamaQween, aз първа се опълчих с/у писанията на Мелисса. И въпреки това , за това че е една от нас само зададох въпрос..... Как го е разбрала, неин проблем.
Ама какво искаш да питаш, бе сестро???

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 03:12 от MayyaI

# 108
  • София
И малко за Б и Б от Перник: цитат от мое писмо до друг:

Моята приятелка Диди, дет абсолютно всички и "познават" , като чу за Бойка и Богдана от Перник, вика : ау, ма те са много зле. То и нейното хоби е да обикаля врачки, да им разказва какво и се е случило и да е много доволна, ама пернишките врачки явно, не са могли и да запомнят казаното  Wink

Та както предпочитате.   bouquet

# 109
С интерес ви чета и както чета се оказва май и че Богдана е като тая от монтана минаха и 5те мин слава и нищо...

Да Ви питам казаха ми за някакъв мъж от красна поляна всичко познавал ама нямат кортинати никакви някои да знае нещо по въпроса?

# 110
  • София
6matkata Аз съм от този квартал, но не съм чувала за такъв. Ако имате повече информация давайте Simple Smile

# 111
6matkata Аз съм от този квартал, но не съм чувала за такъв. Ако имате повече информация давайте Simple Smile

я не съм само аз будна  Grinning а при Рима ходила ли си ,аз ходих веднаж питах мнения за нея никой нищо не каза.

# 112
  • София

я не съм само аз будна  Grinning а при Рима ходила ли си ,аз ходих веднаж питах мнения за нея никой нищо не каза.

Не съм ходила при  нея Simple Smile

# 113
може ли някой да каже тази жена за която milve спомена в предната тема,че е помогнала на братовчедка и,дали е същата тази богдана от перник? при някой възползвал се от услугите на тази богдана има ли някакъв ефект,въобще заслужава ли си да се отиде до нея

# 114
С интерес ви чета и както чета се оказва май и че Богдана е като тая от монтана минаха и 5те мин слава и нищо...

Да се сещащ за една, която не е?Един и същи сценарий се повтаря съвсем всеки път.

# 115
може ли някой да каже тази жена за която milve спомена в предната тема,че е помогнала на братовчедка и,дали е същата тази богдана от перник? при някой възползвал се от услугите на тази богдана има ли някакъв ефект,въобще заслужава ли си да се отиде до нея

Как можем да знаем пред чий блок е чакала авторката преди 15 години, ако тя не желае сама да сподели повече подробности?

Следователно при наличието на 5 врачки, за които знам в посочения радиус и не знам колко, за които не знам, е по-предпазливо да приемем, че не е тя.

Не мога да разбера защо непрекъснато се пита за Богдана. Спомням си, че имаше интерес да се събират групи с коли и автобуси за посещение. Не знам защо тези хора не споделят как е минало и работи ли амулета, но в крайна сметка все пак има достатъчно мнения, на базата на които всеки да реши едно или друго. Щом толкова те вълнува, отиваш, поръчваш амулет, пробваш и споделяш тук - просто е. Доста по-лесно от непрекъснатото повтаряне на един и същи въпрос дори когато многократно съм изразила скептично мнение относно морала на Богдана и способността й с този морал да сътвори нещо позитивно. Какво ти трябва? Положително мнение, за да събереш кураж?  Laughing

# 116

Моята приятелка Диди, дет абсолютно всички и "познават" , като чу за Бойка и Богдана от Перник, вика : ау, ма те са много зле. То и нейното хоби е да обикаля врачки, да им разказва какво и се е случило и да е много доволна, ама пернишките врачки явно, не са могли и да запомнят казаното  Wink

Та както предпочитате.   bouquet

Докато споделям същото мнение за Богдана, за съжаление не мога да се съглася за Бойка. На мен Бойка ми е познавала, а и има съвсем различен манталитет от Богдана, която видя в мене ходеща касичка и реши да използва съдбата ми за лични облаги измисляйки си всевъзможни магии, които да ми разваля. Бойка се е държала точно при мен и освен че говори малко, други забележки нямам.

# 117

Как можем да знаем пред чий блок е чакала авторката преди 15 години, ако тя не желае сама да сподели повече подробности?

Следователно при наличието на 5 врачки, за които знам в посочения радиус и не знам колко, за които не знам, е по-предпазливо да приемем, че не е тя.

Не мога да разбера защо непрекъснато се пита за Богдана. Спомням си, че имаше интерес да се събират групи с коли и автобуси за посещение. Не знам защо тези хора не споделят как е минало и работи ли амулета, но в крайна сметка все пак има достатъчно мнения, на базата на които всеки да реши едно или друго. Щом толкова те вълнува, отиваш, поръчваш амулет, пробваш и споделяш тук - просто е. Доста по-лесно от непрекъснатото повтаряне на един и същи въпрос дори когато многократно съм изразила скептично мнение относно морала на Богдана и способността й с този морал да сътвори нещо позитивно. Какво ти трябва? Положително мнение, за да събереш кураж?  Laughing

Здравейте:)

И аз си мисля че това не е жената от преди 15 г. Не знам защо, вътрешно усещане, а и няколко негативни мнения:)

Давай ги тези 5. Ще я намерим тази от годините назад. Половин година ще я търсим, половин година ще чакаме действието на амулетите и по план график след година трябва всички да сме щастливи и доволни:))))

А, и реших да не ходя при Богдана... за сега:) Това е причината да не споделям мнение.
От Бойка мисля че съм доволна, най-малкото е скромна и мила, а  и ми позна някакви неща...

Поздрави

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 17:11 от nikiki11

# 118
Запис  bouquet  bouquet  bouquet 

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 11:58 от bobo08

# 119

Моята приятелка Диди, дет абсолютно всички и "познават" , като чу за Бойка и Богдана от Перник, вика : ау, ма те са много зле. То и нейното хоби е да обикаля врачки, да им разказва какво и се е случило и да е много доволна, ама пернишките врачки явно, не са могли и да запомнят казаното  Win

Здравейте и от мен изписали сте вече романи и като гледам че си говори все за Б,Б, Бойко Борисов и аз като знам че съм с Б направо ти е кеф с чифтето от колана да ги почваш.
Стадото от овце гледам не кротува от една поляна на друга ходи.Овчарката все ги бута от единя краи на нивата до другия , от едното Б чак до Ц стига  и все се преживя едно и също.Имам предложение да се създаде тема само за доволните "клиентки" и там да се  създаде едно движение за предсказаното бъдеще.Много ми харесва в началото на всяка тема има едно ЦЪК то направо за НАП плаче ,ама това е друга бира.
С най добри пожелания за збъднати мечти и прорукования .  bouquet  bouquet  bouquet  

Не съществува дума " збъднати", нито пък  "прорукования", но от столетия, посветени на безумието тук и аз пледирам да има проследяване на това какво точно се е сбъднало от напазаруваните предричания, в крайна сметка.Колкото и при едни да познавала еди коя си, пък при други не, дайте,все пак, да видим при колко платци колко  е познала за бъдещето, за събития от какъв характер говорим, също така-
" ша са ядосаш ногу тос  слидобит ",път та чака", щест планини и три хълма"  и т.н. или за доста по-сериозни неща..Определено ще се добие идея и ще е безмерно по-добър ориентир от класическото " Страшна е, всичко ми позна!" , казано моментално след свиждането или пък , когато се касае  за друг артикул от сергиите-например, продаваните усилено напоследък  амулети , пак веднага да се каже-" аууу, вълшебства  станаха"....и след някой ден тоз раздел с чудесата вече да не е много ясен.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 19:32 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт