Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 960
  • 739
  •   2
Отговори
# 210
Незнам как при вас се провалят нещата явно не ви е писано така и никой не ви  е виновен за това ...   А що се отнася до Цеца тя си казва това ,което вижда не е като другите да ви лъже 4е сте стане и да ви взима по 400 500 лв май на вас  май     такива ви трябват  да ви лъжат и да сте доволни    а и в крайна сметка тя никои не вика на сила нали така. Simple Smile

# 211
Незнам как при вас се провалят нещата явно не ви е писано така и никой не ви  е виновен за това ...   А що се отнася до Цеца тя си казва това ,което вижда не е като другите да ви лъже 4е сте стане и да ви взима по 400 500 лв май на вас  май     такива ви трябват  да ви лъжат и да сте доволни    а и в крайна сметка тя никои не вика на сила нали така. Simple Smile
Абе,ти можеш ли да четеш или си адвокат на Цеца? Когато тотално нищо,ама нищо не познава- няма как да търся вината в мен,нали така? Не ми се четат неграмотни глупости за това как аз съм била ,видиш ли,виновна за т'ва че някаква циганка си взе парите и после каза,че нищо не била получила
'айде като се научиш да осмисляш това,което четеш ,тогава да пишеш- тая тема стана тотално неадекватна

# 212
  • бургас
http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutrin/vrachki-na-promotsiya.html
Днес бях при тази дама. Ужасно объркана съм. Моляяяя, ако някой има мнение за нея, да ми пише.То дадените пари да са хвърлени на вятъра, ама да не се влоши  още повече засраната ситуация. Да правя ли ритуалите или не. Спирам! Каквото ще да става, като некво измамено камилче се чувствам.  

поне позна ли ти нещата?

# 213
Днес бях при тази дама. Ужасно объркана съм. Моляяяя, ако някой има мнение за нея, да ми пише.То дадените пари да са хвърлени на вятъра, ама да не се влоши  още повече засраната ситуация. Да правя ли ритуалите или не. Спирам! Каквото ще да става, като некво измамено камилче се чувствам.  

поне позна ли ти нещата?
На едни пред мене глада колко стаи имат, колко врати..... Аз не исках такива простотии. Каза ми къде е магията. Да я намеря и да я върна за разваляне. Предпочетох да развали оттам всичко лошо.  С уговорката като го намеря да и се обадя. Към 19 часа и се обадих да и кажа, че не мога да го намеря. Отряза ме като кисела краставичка, че сутрин се търсели такива неща. Да и се обадя днес да ми кажела по-подробно. Днес звъня, звъня, не вдига. Внукът и вдигна и каза, че е на доктор. След три минути моя приятелка уж си записа час при самата нея. Да коментирам ли повече?

# 214
Днес в 4 и половина имам час при Цеца. Дано успее да види проблема ми  Praynig После ще пиша как е минало  Peace

# 215
  • бургас

поне позна ли ти нещата?
На едни пред мене глада колко стаи имат, колко врати..... Аз не исках такива простотии. Каза ми къде е магията. Да я намеря и да я върна за разваляне. Предпочетох да развали оттам всичко лошо.  С уговорката като го намеря да и се обадя. Към 19 часа и се обадих да и кажа, че не мога да го намеря. Отряза ме като кисела краставичка, че сутрин се търсели такива неща. Да и се обадя днес да ми кажела по-подробно. Днес звъня, звъня, не вдига. Внукът и вдигна и каза, че е на доктор. След три минути моя приятелка уж си записа час при самата нея. Да коментирам ли повече?

еее какво е това скапаното държание и отношение,ако по такъв начин и ще разваля,то по добре да не стъпваш по-вече при нея  Whistling

# 216
Днес в 4 и половина имам час при Цеца. Дано успее да види проблема ми  Praynig После ще пиша как е минало  Peace
Върна ли се вече да споделиш как мина?

# 217
Върнах се и все още съм като ударена с мокър парцал и главата страшно много ме боли. Цеца ми гледа на кафе и на карти. Позна проблема ми както и неща от миналото. Чакам до седмица- две да видим дали ще стане както ми каза  Praynig Искам да попитам тези които са били при нея вече, дали на някого е казала че на близък има направена магия? Някой ползвал ли е услугите и свързани с разваляне на магия и ако да имаше ли резултат? За това нещо много се колебая защото не ми се иска просто така да давам снимки и други неща на мои близки.

# 218
Магия в миналото и сега не се налага да правя нищо...колко ти поиска за разваляне на магията? Какви материали точно поиска?

# 219
И аз да споделя за Цеца- аз бях днес в 5и30 Laughing При мен имах чувството,че всичко налучка. Пита ме дали имам сестра първо, а като й казах, че съм само дете ми каза, че сигурно е моя близка приятелка. Пита ме работя или уча, казах, че работя. Пита ме искам ли да уча - казах да и тя каза, че това ме чака. После сама си казах, че имам проблем с любовта и тя набързо навърза как имам магия, която ми пречи да съм с любимия. Като попитах може ли да се развали, тя обеща да сподели как на края на сеанса.
После в кафето беше една безкрайна върволица от букви, стори ми се, че вижда цялата азбука и целия зодиак в тая чаша. Не ми каза нищо мн мн конкретно, стори ми се, че по-скоро налучква.
Да не говорим, че ми каза, че иска скромната сумица от 100 лв. да ми развали магията. Аз разбира се й казах, че толкова пари нямам, тогава свали на 50. Е и толкова няма да дам!
От нея и Таня от Люлин, Таня ми се вижда по-малкото зло.

# 220
П. С. Мисля, че е закъсала за пари и на всеки, който ходи за първи път предрича магия. А иначе според нея моя любим, който нито иска да ме вижда, нито да ме чува, ми държи венчилото и даже с магията ще се съберем до 11 ноември. А дано!

# 221
Доста букви каза и при мен и понеже аз все й казвах, че не познавам човек с тази или онази буква и тя реши че съм се затворила....

# 222
 Joy Joy И при мен така, обаче моето мнение е, че тя не познава!

# 223
Момичето в 5.30  Laughing Аз ли ти отворих вратата като си тръгвах ?  Бях в черно  Grinning Да не си прихванала някоя вибрация останала от мен  Laughing Защото и на мен ми поиска 100лв за развалянето на магия. Но иначе ми позна много неща.. и то доста специфични, които с налучкване не стават. Ако до седмица стане това, което ми каза може и да се замисля за това с магията.. защото по принцип изгледите да стане изобщо не са добри.  Hug

# 224
Аз бях  Laughing Да кажеш задължително! Аз изпаднах малко в паника с тая магия сега, но приятелка ми каза за някакъв Ангел от Дианабат, който ще ми я развали на по-достъпна цена  Laughing Ма не знам да се занимавам ли, да не се ли...

Общи условия

Активация на акаунт